- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.201
gunde bır sıse ıcıyodum ben.bugun tekrar dıyetısyene gıdıcem bakalım.bence sızde bı dıyetısyene gıdın antıdepresn hapları fln ole kafanıza gore kullanmayın.XXX kullanıyorum ben yuzum ıcın o 2-3 kılo verdırdı bana bakalım bu sefer ne onerıcek bana dıyetsıyen.
tahıllı ekmek sağlik olarak belki beyaz ekmekten daha faydalı birşey ama tahıllı ekmeğin tok tutma özelliği daha fazla olduğu için kilo almak isteyen biri için ne kadar uygun olur düşündürücü, diye düşünüyorum
tadını sevdiğim için yiyorum ben =)) bi de daha önceki sayfalarda anlatmıştım, bu yaz tam diyet modundaydım ve hiç beyaz ekmek de yemedim. ordan bi alışkanlık da var. bi de hem kilo almak isteyip hem de kilo almayı geciktirmeye çalışınca böyle iki arada bi derede tuhaf bi beslenme düzenim oldu. kafayı yemek üzereyim fisfisfis
bu arada bizim yarışma alanı ne oldu arkadaşlar? bir sürü temizlik yapılmış konular ile ilgili
bugün okula gitmedim, tüm gün evdeydim ve resmen kendimi kaybettim. sabah uyandığımda iştahım yoktu, o halimle de 3 elmayla bi muz yedim. öğlen bi kase mısır gevreği süt, 3 dilim kepekli ekmek beyaz peynir salatalık, bal, 4 tane de şekerpare yedim :)) arada 2 tane elma yedim. sonra akşam yemeğinde babam makarna çorba ve kabak yemeği yapmış onlardan yedim. üstüne 2 tane sarıburma tatlısı yedim. artık bişey yemem diye düşünürken yarım saat kadar önce krize girdim, 3 elma yedim, üstüne çorbadan içtim, 3 tane daha sarıburma yedim, 2 tane hindistan cevizli lokum vardı dolapta onları yedim, sonra 3 dilim kepekli ekmekle bal yedim :bbo: neyse ki artık yemek yedim diye bunalıma girmiyorum, kilo almaya kararlıyım. ama bu kadar iştah ve hiç doymamak normal mi sizce :S şimdi nasılsa kilo almam gerek diye kendimi durdurmaya çalışmıyorum ama böyle giderse obez olabilir miyim ? :bbo:
bi de şu var,, şu an 45,5 kiloyum ama acayip göbeğim varmış gibi hissediyorum? oysa 52 kiloyken daha zayıf hissettiğimi hatırlıyorum. niye böyle ki, bi de şimdi aldığım tüm kilolar göbeğime mi gidiyo acaba
of nolur biri bana akıl versin, daha önce hiç kilo almaya çalışmamıştım :/
merhabalar bi sitede okuudm sizede yazım istedim.
süt
yumurtanın sarısı
8-10 tane cicibebe(dehşet tadı var )
yarım muz(isteğe göre tam)
pekmez
Bunları bi kabın içine atıp iyice karıştırıcaksın ve 1litrelik bi kaba koyup içiceksin.
Güde 2 kere sabah akşam hocanın verdiği bu karışımı yaptım.Faydasını gördüm galiba ki günde 5 öğün yemeye başladım
isteyenler bunu da denesin.
birde bu topikte eskiden olan arkadaşlar b vitamini balık yağı hapı ve XXX kullanırlardı.bende denemek istiyorum ama sadece balık yağı ve XXX.b vitamini bende sivilce yapmıştı baya.ama balık yağıda yaparmı sivilce ya korkuyorum.yeni kurtuldum sivilcelerden ...yorumu olan var mıı bu konuda
ben osmanlı iksiri sipariş ettim arkadaşlar.yarın elimde olur.bir kutu 4-12 kilo aldırır diyor,ben 5 kilo istiyorum.eğer faydasını görürsem yazarım
bayanlar yarışma alanına ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?