Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende XXX kullandım bu ay bitti benim ialcım.43 kilodan 40 a düşmüştüm şuan da 41 im

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün o kadar çok şey yedim ki şu an nefes almakta zorluk çekiyorum
kahvaltıda 2 tane poğaça yedim, tam tahıllı ekmekle peynir bal domates salatalık.. bi de yeşil çay içtim. az önce de 2 tane elma yedim.

ve kilo almak istediğim halde vicdan azabı çekiyorum keşke yemeseydim diye

tahıllı ekmek sağlik olarak belki beyaz ekmekten daha faydalı birşey ama tahıllı ekmeğin tok tutma özelliği daha fazla olduğu için kilo almak isteyen biri için ne kadar uygun olur düşündürücü, diye düşünüyorum

tadını sevdiğim için yiyorum ben =)) bi de daha önceki sayfalarda anlatmıştım, bu yaz tam diyet modundaydım ve hiç beyaz ekmek de yemedim. ordan bi alışkanlık da var. bi de hem kilo almak isteyip hem de kilo almayı geciktirmeye çalışınca böyle iki arada bi derede tuhaf bi beslenme düzenim oldu. kafayı yemek üzereyim fisfisfis

bunun için bir an önce eski alışkanlıklarını bir kenara bırakıp kendine yeni bir sayfa ve yeni bir düzen oturtmalısın bence

ya valla sınavlar o bu su derken yıne buraya uğrayamadım hala aynıyım kızlar tartımın pılı bıtmıos ama ınanın hıc degısmedım ama boyle de begenıolar sankı ama almam lazım ya benım kılo ama ne zaman ne zaman

bugün okula gitmedim, tüm gün evdeydim ve resmen kendimi kaybettim. sabah uyandığımda iştahım yoktu, o halimle de 3 elmayla bi muz yedim. öğlen bi kase mısır gevreği süt, 3 dilim kepekli ekmek beyaz peynir salatalık, bal, 4 tane de şekerpare yedim :)) arada 2 tane elma yedim. sonra akşam yemeğinde babam makarna çorba ve kabak yemeği yapmış onlardan yedim. üstüne 2 tane sarıburma tatlısı yedim. artık bişey yemem diye düşünürken yarım saat kadar önce krize girdim, 3 elma yedim, üstüne çorbadan içtim, 3 tane daha sarıburma yedim, 2 tane hindistan cevizli lokum vardı dolapta onları yedim, sonra 3 dilim kepekli ekmekle bal yedim :bbo: neyse ki artık yemek yedim diye bunalıma girmiyorum, kilo almaya kararlıyım. ama bu kadar iştah ve hiç doymamak normal mi sizce :S şimdi nasılsa kilo almam gerek diye kendimi durdurmaya çalışmıyorum ama böyle giderse obez olabilir miyim ? :bbo:

bi de şu var,, şu an 45,5 kiloyum ama acayip göbeğim varmış gibi hissediyorum? oysa 52 kiloyken daha zayıf hissettiğimi hatırlıyorum. niye böyle ki, bi de şimdi aldığım tüm kilolar göbeğime mi gidiyo acaba
of nolur biri bana akıl versin, daha önce hiç kilo almaya çalışmamıştım :/

Son düzenleme:
merhabalar bi sitede okuudm sizede yazım istedim.
süt
yumurtanın sarısı
8-10 tane cicibebe(dehşet tadı var )
yarım muz(isteğe göre tam)
pekmez
Bunları bi kabın içine atıp iyice karıştırıcaksın ve 1litrelik bi kaba koyup içiceksin.
Güde 2 kere sabah akşam hocanın verdiği bu karışımı yaptım.Faydasını gördüm galiba ki günde 5 öğün yemeye başladım

isteyenler bunu da denesin.

birde bu topikte eskiden olan arkadaşlar b vitamini balık yağı hapı ve XXX kullanırlardı.bende denemek istiyorum ama sadece balık yağı ve XXX b vitamini bende sivilce yapmıştı baya.ama balık yağıda yaparmı sivilce ya korkuyorum.yeni kurtuldum sivilcelerden ...yorumu olan var mıı bu konuda

ya arkadaşlar bende size birşey önericem internette ordan oraya dolanırken tesadüf buldum ama daha öncede duymuştum denemesi bedava........ akşamalrı yatmadan önce bildiğiniz kuru toz maya varya hani minik kum gibi olanı ondan bir çay kaşığı yutup üzerinede ılık su içerseniz bayağı bi kilo almanızı sağlıyomuş.... maya zararlı değil besleyici bişey yani i deneyin derim ben

bacım naptın ya akannehir
eğer bu hızla gidersen genlerin müsaitse evet aldığın kilolar göbeğe gider..bende tuba özerk indi galiba o şarkısını hediye ederiz ayva göbeğiii nı nı nı bitter çikolataaaa (tam hatırlayamadım galiba kaydirigubbakcemile3 )
eğer genlerin müsaitse sporla birlikte kilo alma prg uygulamanı tavsiye ederim.bilinçli yaparsan hem sağlıklı esnek kalır hemde aldıklarını eşit dağıtırsın..
bende bayram die tatlıları yiyip yiyip oturuyorum..artık hedefim kilolarımı korumak :dance:

ben bunu yapiyorum sut, cicibebe pekmez ve bal karısımı olarak faydasınıda gordum

peki arkadaşlar aranızda'' ben şunu yaptım,yedim ,içtim ve kilo aldım diyen var mı ?
ve paylaşır iseniz çok sevinirim...

boyum 1.68 ve 47 kg ım...

4 - 5 kilo almak istiyorum fazlasını da istemiyorum...
4 yıldır,doğum yaptıktan sonra hiç bir şekilde kilo alamıyorum..:sinifsinif:
önerilerinizi bekliyorum...

ben osmanlı iksiri sipariş ettim arkadaşlar.yarın elimde olur.bir kutu 4-12 kilo aldırır diyor,ben 5 kilo istiyorum.eğer faydasını görürsem yazarım

ben osmanlı iksiri sipariş ettim arkadaşlar.yarın elimde olur.bir kutu 4-12 kilo aldırır diyor,ben 5 kilo istiyorum.eğer faydasını görürsem yazarım

merhaba, bu osmanlı iksiride aynı iran iksiri gibi ne olduğu içinde belirsiz bir toz karışım iran iksiri kullananlar hiç bir faydasını görmedi bende dahil psikolojik olarak ilk etapta iştahım açıldı diyorsun ama bir kaç gün sonra herşey aynı hevesini kırmak istemem ama bununda aldırdığını düşünmeyenlerdenim, umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…