Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

pekmezden yapılr zaten ama kola gıbı kadar asıtlı olmasada bıraz asıtlı.fıyatıda 4-5 arası degısıyor.ama netten almak daha karlı ben ole yapıcam artık.gunde 1 sıse ıcıyodum ama gercekten cok faydasını gordum.hatta yrn baslıyorum.ılk 10 gunde zaten farkedıyosun degısımı.ama tabı ogunlerımıde hıc atlatmıyodum.

ben baktım biraz nası bişey diye gebelik sonrası süt artırıcı özelliği ön planda tutulmuş kilo alma konusunda da işe yarıyodur herhalde yarın eczaneye de sorcam hemen..

gunde bır sıse ıcıyodum ben.bugun tekrar dıyetısyene gıdıcem bakalım.bence sızde bı dıyetısyene gıdın antıdepresn hapları fln ole kafanıza gore kullanmayın.XXXkullanıyorum ben yuzum ıcın o 2-3 kılo verdırdı bana bakalım bu sefer ne onerıcek bana dıyetsıyen.

Son düzenleyen: Moderatör:
yarışma ne oldu arkadaşlar..bu işe bi el atmak lazım ya da mutfaktamı yatmak lazım bilmiyorum : ) şu yemekteyiz yarışmasından nefret ediyorum fakat adamları izlerken iştahım açılıyor sürekli bişeyler yemek istiyorum yok böyle bişey ya : )

Cnm bunun kırmızı bı kutusu var dımı kırmızı bı hap bende gecengun saglık ocagına gıttım ıstahım yok kılo aldırıcı etkısı olan bısey verın dedım kırmızı aynısından aldım sanırım

kutusuna dıkkat etmedım ama bunun pembe olanıda var hap, kırmızı olanıda var kapsül seklınde ben ılk once pembe olanı ıcmıstım sımdı kırmızı olanı ıcıyorum
bana pembe olanı daha etkılı gıbı gelıyor belkıde psikolojik bilmiyorum sonucta aynı ılac gercı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…