Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mmmmh acıktırdın benideeeee

beni neden kimse ciddiye almıyo yaaa,yazıyorum yazıyorum bi cvp veren yok...neyse yine de ekleyim ben de fotomu...etekle koyacaktım ama bunu buldum,tatilden bi foto,yalnız bunun üstüne 2 kilo aldım

Esracım ben dikkat etmedim galiba =)
azıcık zayıfsın eminim burdaki herkes de senin gibidir.Ama şu var ki hiç de kötü görünmüyor canım,ciddiyim bu konuda. Bir de galiba bacakların çok da ince değil.

Esra bencede çok zayıf durmuyorsun. Ben senin yanında kürdan kalırım. Bacakların zayıf değil, göğüslerin gerçekse gayet iyi..daha ne istiyorsun.. :kedi:

Bende ne göğüs, ne kalça, ne bacak birşey yok.. :kedi:

Kilo aldıkça inşallah hepsi olacak canım.
Benim sadece 1 ayım kaldı nişanlımın yanına gideceğim çünkü

çok sağolun kızlar,göğüslerim fazlaca gerçek evet rabbim bi ordan vermiş:)ben aslında memnunum fiziğimden ama bacaklarımın alt kısmını sevmiyorum,orası üste göre ince,beni daha zayıf gösteriyor.sonra daha net bi foto koyarım inşallah,bu baya uzaktan bi de şimdiye göre daha zayıf olduğum bi fotoğraf

kızlar alışverişte sıkıntı yaşama duygusu gerçekten berbat.ben geçenlerde bir trençkot beğendim öle de hoşuma gitti ki isterdim ki üzerime tam otursun.ama yok. kollardan bolluk var bedeni tam oturmuyor hemde XS beden. ne yapsam ne yapsam ona rağmen hevesimden aldım. belki kilo alırım diyee (((

bikaç farklı açıdan çekmek istedim ama hepsini tek msjda toplayamadım,işte kızlar son halim bu,kusura bakmayın fotolar biraz fazla oldu sanırım

Esra tatil resminde zayıfsın evet
ama öteki resim gayet iyi
kaçtın kaç oldun
bence o beyaz etekli halin hoş neden kilo almak istiyon ki daha

yusum sende iyisin ya
ya fotolar zayıflığı örtüyo
yada siz takıntılı olmuşsunuzkaydirigubbakcemile3
bence iyisiniz kızlar çok üzülmeyin
sadece bir kaç kilocuk takviye olabiliropuyorumnanaktan

2 gündür çok az yiyiorum gitti iştahım :umursamaz:

Ben zaten 50nin üzerine çıkmak istemiyorum canım. Burda ben 48 kiloydum. Şİmdi 47yim. 50 olunca duracağım.
Kılzar bugün bir toplantımız vardı. Orda bekar bir bayan öğretmeni gördüm.ona bakınca halime binlerce kez şükür ettim. Kalçası o kadar çok genişlemişti ki akannehir Allahım bu kadar büyük bir kalçam olacağına bu kiloda kalayım dedim. şakkıdı O haline bir de dar kumaş pantolon giymişti :1shok: Çok kötü bir görüntüydü cidden.

ayyy güldürdün beni hee kaydirigubbakcemile3
haklısın canım
ben şimdi çıkıyorum kızlar görüşrüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…