kilo almak isteyenler :s

masall06

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
27
0
16
Ankara
bizm ailede herkes zayf ve genetik olduğu için bende kilo alamıyorum 17 yaşında 45 kiloyum boyum ise 1.67 çok yiyorum ama yinede olmuyo yardmm edermsnz bu arada yeni üyeyim ben :)

bizm ailede herkes zayf ve genetik olduğu için bende kilo alamıyorum 17 yaşında 45 kiloyum boyum ise 1.67 çok yiyorum ama yinede olmuyo yardmm edermsnz bu arada yeni üyeyim ben :)

canım kesinlikle aynı durumdayız bende 40 kiloyum yaşım 16 bizim ailede hep zayıflarla dolu diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben

canım kesinlikle aynı durumdayız bende 40 kiloyum yaşım 16 bizim ailede hep zayıflarla dolu diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ben
ovv canm sen bendende zayıfsın .s aslında ben 49 kiloydum sanrm stresten böyle oluyorm yazın kilo alabiliyrm ama kışın hep bu sorunu yaşıyorm malsf .s çok yemk ye diyolr okulda ögle araları 1.5 ekmek yenirmi yiyorum ben işte ama faydası yok

aynen canım bende çok yiyorum ama faydası yok yaa napıcaz bilmiyorum

Düzenli şekilde ara öğünleri atlamadan yemek lazım. Bir de her sabahtı galiba su ile beraber karanfil yutmak lazım, açlık hissi için. Öğlen haşlanmış patates. Ben bunları uygulamıştım. İbrahim Saraçoğlunun kürüydü galiba...

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…