Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bizm ailede herkes zayf ve genetik olduğu için bende kilo alamıyorum 17 yaşında 45 kiloyum boyum ise 1.67 çok yiyorum ama yinede olmuyo yardmm edermsnz bu arada yeni üyeyim ben :)
bizm ailede herkes zayf ve genetik olduğu için bende kilo alamıyorum 17 yaşında 45 kiloyum boyum ise 1.67 çok yiyorum ama yinede olmuyo yardmm edermsnz bu arada yeni üyeyim ben :)
ovv canm sen bendende zayıfsın .s aslında ben 49 kiloydum sanrm stresten böyle oluyorm yazın kilo alabiliyrm ama kışın hep bu sorunu yaşıyorm malsf .s çok yemk ye diyolr okulda ögle araları 1.5 ekmek yenirmi yiyorum ben işte ama faydası yok
ovv canm sen bendende zayıfsın .s aslında ben 49 kiloydum sanrm stresten böyle oluyorm yazın kilo alabiliyrm ama kışın hep bu sorunu yaşıyorm malsf .s çok yemk ye diyolr okulda ögle araları 1.5 ekmek yenirmi yiyorum ben işte ama faydası yok
Düzenli şekilde ara öğünleri atlamadan yemek lazım. Bir de her sabahtı galiba su ile beraber karanfil yutmak lazım, açlık hissi için. Öğlen haşlanmış patates. Ben bunları uygulamıştım. İbrahim Saraçoğlunun kürüydü galiba...
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)