P ile bailayan şurubu aldım gercekten acıyor iştahı bende uykuda yapmadı fazla ben 2 ölçek içiyorum az mı içiyorum acaba
kızlar selam,
bendede boy 1.60- kilom 42.
son 2 yıldır yurtdışındaydım ve bir clubın restoran bölümünde çalışıyodum doğal olarak devamlı yiyordum :) resmen fıstık gibiydim su içsem yarıyordu Yurtdışına ilk giderkende 43 lerdeydim ama o 2 yıl içinde muazzam kilo aldım ve hayatımdan çok memnundum.
49 kilo ile döndüm Türkiyeye ve 2 ay içinde 44e sonrada 42'ye düştüm.
Temmuzda düğünüm var ve acil kilo almaya başlamam lazım.İştahsız değilim aksine devamlı bişiler yerim.öğün atlamam.Yinede havasından mıdır suyundan mıdır acaip zayıfım.Var mı böyle, iştahsızlık çekmemesine hatta sağlam yemek yemesine karşın zayıf olan.? Bildiğiniz bi method varsa paylaşın gözünüzü seviyim :)
Bunu heryerde söylüyorum sana da yazım cnm üzüm çekirdeği tozunu bala karıştır ve bir yemek kaşıgı sabah akşam ye ve akşam yemek yemeye ağırlık ver yemeklerden hemen sonra 2 muz ye birde ensure besin takviyesi iç yat eczanelerde satılıo bir de netten bon...vi almıştm bitkisel ben 3-4 şeyi bir arada denedim ve zorladım çok şükür başardım cnm darısı başına inş..
yahu bu kilo almak vermekten daha zor bişi sanırım :)))
çok sağol hayatım denicem muttlkaa elim mahkum :)
ben de alamıyom 5 eltıyız 4 tanesı wermeye ugrasıyı ben almayamaalesef kimi insanlar içinde kilo almak vermek kadar zor oluyor..Ben azim ettim başardım darısı başına cnm
ay bende sankı sopaya kıyafet gıydırmısın aynı korkuluk gıbıMerhaba arkadaşlar. Bende kilo alamayanlardanım.Şu an 41.300'üm ve boyum 1.63.Kemiklerim ince.Benim gerçek sorunum da şu; bacak ve kollarım çok ince.Popo hiç yok.Göbek ve göğüs idare eder,kilo alamıyorum.Küçüklükten beri zayıftım,yemek de yerim ama düzensiz.Sadece moralim bozuksa yemem,genelde çok yerim.Ne yapacağım,kol -bacak-popo'ya almam lazım.Yardım kızlar ya.Artık böyle olmak istemiyorum.
beynı sungerlestırıyomus bıraktımmm bıraktımı hemmmmmmmmmmmen gıdıyo zaten kılo deıl su onlarben de s...n e başladım tekrar,daha önce de onun sayesinde kilo almıştım,acayip iştah açıyo,yiyosunuz ama hiç yememiş gibi hissediyosunuz,ben de 3 kilo aldım 1 haftada...herkese bol kilolu günler...
olsunda çatklak olsunslm kızlar bende bir ara yazıyordum topiğee ama kilo alamayınca bıraktım 24 saatte bir yemek yerim ben normalde sigara kullanıyorum karnımdan sesler gelir acıkmışımdır ama caanım istemezdi eşimle sadece akşam yemeklerini yerdim o işteyken hazırlayıpta yemezdim 45 kiloydum 3 senedir hiç şaşmaz ne alırım ne verirdim.geçen yıl dediğiniz şurupu yazdırdım bir iki kez içtim bıraktımiğneler yaptırdım olmadı olmadı.memlekete her gittiğimizde aa yinemi aynısın kurumuşsun iyice bi kere de kilolu görelim vs vs laflarını hep duyarım.dedim artık bari kurban bayramında değişiklik olsun ve 3 hafta önce alt katımda sağlık ocağı var gittim yine şişman doktor oturuyor eşiminde tanıdığı dedi yine kilo içinmi geldin yoksa evet dedimkaydirigubbakcemile3neyse s......n yazdı bi tanede vitamin düzenli kullandım psikolojik bence yedikçe yiyesim geldi 2 gün sonra 1 kilo aldım devam ettim yemeye şuan da 50 kiloyum duba gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile2her öğünü yiyorum kolay börek tarifi var patatesli onu yapıp günde küçük bi tepsiyi yiyorum inanınsırnaşık şeyeşim abartma artık diyor ama yedikten sonra midem boşmuş hiç yememişim gibi geliyor her gece yatmadan ballı süt içiyorum koca bi bardak muz yiyorum kek,kuruyemiş çikolata,tatlı yapıyorum bazen meyve yiyorum dondurma yiyorum yemek haricinde kısaca ağzım hiç boş durmuyor:lepi:artık arasıra içmeye başladım ilacı belki 1-2 kilo daha alsam olur fazlasıda yakışmıyor ama geri vermekten de korkuyorum çatlak oluşuyor o zamanda napcam bilmem ama midem ye diyor
p...n şurubunu bende kullanıyorum ne kadar fazla yazmasam da bu başlığın takipçisiyin :) okula gittiğim için 8 gibi içiyorum (malum uyku yapıyo) 11 de uyuyorum.ilk günde iştahım açıldı heralde psikolojik dedim anneme sordum açar ilk günde dedi.arkadaşlarım şaşırıyo kızım patlıcaksın artık diye :) yedikçe yiyesim geliyo yani :)
kaç paraaaaaaa:82::82::82:bon..vi al bencee iştah açıo ve hala kullanıyorum.
ben de alamıyom 5 eltıyız 4 tanesı wermeye ugrasıyı ben almaya
ay bende sankı sopaya kıyafet gıydırmısın aynı korkuluk gıbı
beynı sungerlestırıyomus bıraktımmm bıraktımı hemmmmmmmmmmmen gıdıyo zaten kılo deıl su onlar
olsunda çatklak olsun
kaç paraaaaaaa:82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?