Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kuzucuklarım sizleri çok özledim. opuyorumnanaktan Kilo alıyorum günden güne. zemuszemusEvlendim bildiğiniz üzere. Çok fazla girmiyorum nete. Herşey çok güzel gidiyor. Sizleri çok seviyorum. :1hug: Bol bol kilocuklar almanız dileği ile. a.s.
ayy canım sağol yaa. Allah tamamını erdirsin çok sevindim :)
Sevindim canım darısı başıma zemuszemushihoyyyt
Bende çok zayıfım 40 kiloym benım sorunum iştahımın çok az olması çok az yıyıyp masadan kalkıyorum. Midem gun gectıkce küçülüyor napmam gerek lutfen banada yardımcı olun(
Hadi bakalım ozmn güzel haberlerini bekliyorm. Tatile gidiyorum 1 hafta yokum geldiğimde sorcam bakolumunekankayizsmile Kilo çizelgeni burdan yapabilirsin cnm ayrıntılı anlatılıyo sırasıyla uygula http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Kaç kilo aldın tatlişim? Kaç kilodasın şimcik? :kedi:
Canım eğer kalori listelerine bakmadıysan ilk işin internetten besinlerin kalori değerlerine bakmak olsun. Hepsine tek tek bak. Kalorisi yüksek olan besinleri yemeye çalış. Madem az yiyorsun onları ye. Çünkü senin kilon biraz düşük diğer arkadaşlara göre.. Biraz daha verirsen sağlık sorunları yaşayabilirsin. Kendini sıkmaya çalış lütfen.
-Diyete başla ama ilk önce kafanda bitir. ''zayıfım,çok kötü duruyor kilo alsam iyi olur'' deme.. ''Ben çok zayıfım ama kilo alabilirim. 40 kiloyum hedefim ilk başında ... kilo'' de.! Hedefini ilkten düşük tut. Mesela 45 kilo olacağım de kendine kendine. bayanssulusmile
- Baktın olmuyor yemek yiyemiyorsun ben bi ilaç kullanıyorum. Onu kullan. Eczanelerde çok ucuza satılıyor iştah açıyor. Ben bi yan etkisini görmedim. Gerçekten çok iştah açıyor.Ama dediğim gibi ilaca hemen başvurma. Bi yemeyi dene.. opuyorumnanaktan
- Aslında en güzeli ilaç falan da kullanmamak. Sen direk bi doktora görün ve zayıflığının nedenini öğren güzelim
O kullandığın ilaç hangisi ben hiç kullanmadım ilaç ama düşünmeye başladım ben ensure ısımlı ılacı düşünüyorum birde saman nezlesi için kullanılan bı şurup var p ile başlayan onuda alamyı düşünüyorum ama senin sölediğin ilaç daha iiyse onu alayım ensure yerıne saol ii dileklerın için tombiş olmak dileğiyle....
baya geç oldu sana yazmayalı canım ama bulamadım mesajlarımı,valla sonuç aynı be rose senın nasıl