• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

sıkı bir diyet yapın arkadaşlar.çok ciddiyim.kısıtlanmışlık duygusuyla kısa zaman da kilo aldığınızı göreceksiniz.

kızlar merhaba en son51 kiloya ulaşan ben şuanda 50 civarı dolanıyorum. Kilo verdim sıcaklardan dolayı sanırım bir iştahsızlık söz konusu off ne yapmak lazım bilemiyorm sürekli sıvı alıyorum.Yemek yiyemiyorumm:1no2:

Merhaba kuzucuklarım sizleri çok özledim. opuyorumnanaktan Kilo alıyorum günden güne. zemuszemusEvlendim bildiğiniz üzere. Çok fazla girmiyorum nete. Herşey çok güzel gidiyor. Sizleri çok seviyorum. :1hug: Bol bol kilocuklar almanız dileği ile. a.s.

Merhaba kuzucuklarım sizleri çok özledim. opuyorumnanaktan Kilo alıyorum günden güne. zemuszemusEvlendim bildiğiniz üzere. Çok fazla girmiyorum nete. Herşey çok güzel gidiyor. Sizleri çok seviyorum. :1hug: Bol bol kilocuklar almanız dileği ile. a.s.

Sevindim canım darısı başıma zemuszemushihoyyyt

[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Kaç kilo aldın tatlişim? Kaç kilodasın şimcik? :kedi:
[/QUOTE]

Of tatlum hiç sormaa 50 kiloya düştüm.Sıcaklardan iştah kaçtı.:(( Sen kaç kilo oldun:1rolleyes:

Bende çok zayıfım 40 kiloym benım sorunum iştahımın çok az olması çok az yıyıyp masadan kalkıyorum. Midem gun gectıkce küçülüyor napmam gerek lutfen banada yardımcı olun:((

Bende çok zayıfım 40 kiloym benım sorunum iştahımın çok az olması çok az yıyıyp masadan kalkıyorum. Midem gun gectıkce küçülüyor napmam gerek lutfen banada yardımcı olun:((

Canım eğer kalori listelerine bakmadıysan ilk işin internetten besinlerin kalori değerlerine bakmak olsun. Hepsine tek tek bak. Kalorisi yüksek olan besinleri yemeye çalış. Madem az yiyorsun onları ye. Çünkü senin kilon biraz düşük diğer arkadaşlara göre.. Biraz daha verirsen sağlık sorunları yaşayabilirsin. Kendini sıkmaya çalış lütfen.
-Diyete başla ama ilk önce kafanda bitir. ''zayıfım,çok kötü duruyor kilo alsam iyi olur'' deme.. ''Ben çok zayıfım ama kilo alabilirim. 40 kiloyum hedefim ilk başında ... kilo'' de.! Hedefini ilkten düşük tut. Mesela 45 kilo olacağım de kendine kendine. bayanssulusmile
- Baktın olmuyor yemek yiyemiyorsun ben bi ilaç kullanıyorum. Onu kullan. Eczanelerde çok ucuza satılıyor iştah açıyor. Ben bi yan etkisini görmedim. Gerçekten çok iştah açıyor.Ama dediğim gibi ilaca hemen başvurma. Bi yemeyi dene.. opuyorumnanaktan
- Aslında en güzeli ilaç falan da kullanmamak. Sen direk bi doktora görün ve zayıflığının nedenini öğren güzelim

Son düzenleme:
Bende kilo almak istiyodum.İnternetten çok araştırmasını yaptım we kendimce bi liste belirledim.49-50 kiloyken sanırım 2 3 ayda 58 e çıktım tabi sonra yemek yemeyi kesince biraz düştü kilom şuan 54-55 lerde geziyorum.
Sabahları 2 3 kaşık pekmez yiyodum sonra çalıştığım için poğaça mutlaka yerdim öğünlerimide hiç aksaltmadım.
öğünleri sağlam yediğim için pek canım bişey istemiyodu o yüzdn ara öğün yiyemiyodum.
Protein tozu aldm 3 kutu fln bitirmişimdir her akşam 2 bardak sütle içiyodum tadıda fena deil
bide P ile başlayan şurup kullandım...Aptal gibi yapıyo beni bulduğum yerde uyuyodum ama işime rağmen kullandım :) we karşlığını aldım.
Kilo alırken istikrarlı olmanız çok önemli 1 gün bile yeteri önemi wermezseniz kaybınız oluyo..umarım bunlar yardımcı olur size.Çünkü kilo alınca insan kendini inanılmaz iyi hissediyor bi kere yüzünüze renk,kan geliyo :)

Evet gerçekten öyle. Kilo alınca yüzüne renk geliyo valla, kendini çok sağlıklı hissediyorsun.
Çok önemli bir konuya değindin. Ben bugün iftarda çok az yemek yedim. Normalde çok yiyorum ama bugün hava sıcak olduğu için az yedim. Ama şimdi çay koydum kendime çayla birlikte kavvaltılık da olsa ekmekle birşeyler yiyeceğim. Midem yemek almıyor peyniri sevdiğim için peynir yicem. Tabi sonrasında tatlı vs şeyleri de yemeyi unutmayın. Eğer bir gün bile önem vermezsek kaybımız olur kızlar.

bende tablodaki kilodayım demek istemiyorum,tartım yok çekilemiyorum,sehırdısındayım cunku.ya işte bole nasıl kılo alacagım demek yerıne ben cok huzursuzum boyle her sey mukemmel olmalı devamlı dusunuyorum o yuzden ne ıstah kalıor ne bişi.valla bana bence huzur bulmak lazım yoksa cok rahat alcam,her şeyi abartıp sorun yapıorum .takıntılıyım yani

[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Kaç kilo aldın tatlişim? Kaç kilodasın şimcik? :kedi:

Of tatlum hiç sormaa 50 kiloya düştüm.Sıcaklardan iştah kaçtı.:(( Sen kaç kilo oldun:1rolleyes:[/QUOTE]

47'deyim tatlım. 52'ye kadar devam. guclubacismile Gaza gel al geri sen de tontiş. :1:

Canım eğer kalori listelerine bakmadıysan ilk işin internetten besinlerin kalori değerlerine bakmak olsun. Hepsine tek tek bak. Kalorisi yüksek olan besinleri yemeye çalış. Madem az yiyorsun onları ye. Çünkü senin kilon biraz düşük diğer arkadaşlara göre.. Biraz daha verirsen sağlık sorunları yaşayabilirsin. Kendini sıkmaya çalış lütfen.
-Diyete başla ama ilk önce kafanda bitir. ''zayıfım,çok kötü duruyor kilo alsam iyi olur'' deme.. ''Ben çok zayıfım ama kilo alabilirim. 40 kiloyum hedefim ilk başında ... kilo'' de.! Hedefini ilkten düşük tut. Mesela 45 kilo olacağım de kendine kendine. bayanssulusmile
- Baktın olmuyor yemek yiyemiyorsun ben bi ilaç kullanıyorum. Onu kullan. Eczanelerde çok ucuza satılıyor iştah açıyor. Ben bi yan etkisini görmedim. Gerçekten çok iştah açıyor.Ama dediğim gibi ilaca hemen başvurma. Bi yemeyi dene.. opuyorumnanaktan
- Aslında en güzeli ilaç falan da kullanmamak. Sen direk bi doktora görün ve zayıflığının nedenini öğren güzelim

O kullandığın ilaç hangisi ben hiç kullanmadım ilaç ama düşünmeye başladım ben ensure ısımlı ılacı düşünüyorum birde saman nezlesi için kullanılan bı şurup var p ile başlayan onuda alamyı düşünüyorum ama senin sölediğin ilaç daha iiyse onu alayım ensure yerıne saol ii dileklerın için tombiş olmak dileğiyle....

O kullandığın ilaç hangisi ben hiç kullanmadım ilaç ama düşünmeye başladım ben ensure ısımlı ılacı düşünüyorum birde saman nezlesi için kullanılan bı şurup var p ile başlayan onuda alamyı düşünüyorum ama senin sölediğin ilaç daha iiyse onu alayım ensure yerıne saol ii dileklerın için tombiş olmak dileğiyle....

P_ _ _ _ _N canım... şurubun adı bu :D bayanssulusmile
Sen sağol. Çok da tombiş olmayalım gııııopuyorumnanaktan

baya geç oldu sana yazmayalı canım ama bulamadım mesajlarımı,valla sonuç aynı be rose senın nasıl

kuşum benim de bazı nedenlerden dolayı kilom düşmeye başladı.Bugün bontavi sipariş ettim 3 te alimde olcak.İnş. işe yarar. Hemen yetiştircem sizee =)))

Back