Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son bir kaç gündür pekmez içiyorum aç karnına, bakalım işe yararmı.
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN BıR SıTEDE OKUDUM (ALINTIDIR)
ben buldum kilo almanın yolunu arkadaşlar bir ayda 5 kilo aldım çok ciddiyim.iştah açamak için aralarda süt,pekmez,yumurta sarısı,muz,nişasta rondoda karıştırıp 4 5 bardak içtim ama aralıksız herhün içtim bir haftada farkı göreceksiniz deneyin derim.karışık çerezde çok tükettim tabi.bol kilolu günler dilerim zayıfım diye üzüldüğüm günler geride kaldııı…
BEN DENıYCEM BUNU UMARIM FAYDASINI GÖRÜRÜZ
benimde boyum 1.68.kilom 43 tatile gtmeden önce 47 flndım eve geldm bi tartıldım bölee. halbüki yemekte yiorum kendimi saglklda hssediorm kemiklerm faln görünmüo öle. ama zayıf işte. en azından bi 50 olsam ne mutlu olurum. sölenilen şeyleri yapmaya o kdr üşeniorumkiii. merve sende öle misin ?
valla benimde kemiklerim gözükmüyo ama yok hiç bi şey upuzun ince bi şeyim yani şöyle bir balık etli olduğumu göremiycek miyim yahu :) sağlığım yerinde aslında ama böyle de olmuyo :) bizim ideal kilomuz 57 cnm , çok zor yani benim açımdan ah ahh :)) biri pekmez falan demiş hırstan bikaçgünde bir kavonozu kafama diktiğimi biliyorum ama ı ıhh :) bende bi problem var heralde doktora gidip bir hastalığım mı var nu öğrenicem bi şeyim de yoksa böyle devam :) ama hakkını yemiyim bir keresinde 52 yi görmüştüm ne hikmetse bir göründü bir kayboldu birdaha yok :)) umarım sen alırsın
bende aldım antidepresan en iyisi başlyım yeni bir umut kapısı oldu yine bana bu da olmassa benden bu kadar evlenince alırsın derlerya , evlenip çocuk yapana kadar bekliycem heralde