peki tamam bende senin gibi akşamları içerim.. :) inşallah işe yarar.. :)
canım olursun inşallah ben daha önce aşırı zayıftım sonradan yavaş yavaş üstüne koydum yerimseniben boyun kaçtı bebişim??
İnş. şekercim. Yalnız bunun yanında yemekte yemen lazım. Yani zorlaman gerek mideni genişlemesi için canım..yerimseniben
inşallah alırım canım ya her yolu deniyorum. en son çare toz sporcu içeceklerine falan başlıycam ama onlara da zararlı diyolar bilemiyorum.. boyum 172 canım yanaklarım tombik ama vücudumun geri kalanı kürdan gibi hele bacaklar tam safinaz :bbo:
tatlım benim en büyük zevklerimden biri yemek yemek :) ama malesef metabolizmam hızlı çalışıyo ve yediğim hiçbi işe yaramıyo kilo alamıyorumbirzda genetik sanırım inşallah bu işe yarar biraz toparlanırım :)
evet rosee haklı doktora git canım kilo alamıyorum dersen zaten direkt kan tahlili istiyolar. bi rahatsızlığın varsa tedavi olunca otomatikman kilo da alırsın zaten. ben geçen hafta yaptırdım. önceki senelerde de yaptırmıştım ama yine de yaptırmakta fayda var dedim. çok şükür bişeyim çıkmadı yine, genetik olabilir daha çok ye falan diyolar. bıktım şu zayıflıktan yahu
İnş. şekercim. Yalnız bunun yanında yemekte yemen lazım. Yani zorlaman gerek mideni genişlemesi için canım..yerimseniben
anammm ben kendimi zorlaya zorlaya iştahım açıldı evdekiler abarttığımı söylüolar hep...napim karnım acıktı diorum cokacimcoook bide 53-54 arasında dönüp duruom mirmirmirmir 3 klilo daha alsam ii olcak
Ben bu haftasonu biraz boşladım. benim istediğim kilodasın yah süper =) ama alıcaksın inş. devam datlum. =))
aynen valla keşke bende 54 olabilsem :) işe yarıyo dimi kızlar yaa 2 gündür içiyorum içiyorum bende.. :kedi:
Yarıyor tabi sonuçta ne kadar kalori o kadar kilo =))
aynen valla keşke bende 54 olabilsem :) işe yarıyo dimi kızlar yaa 2 gündür içiyorum içiyorum bende.. :kedi:
BEBİŞİM İŞE YARIYOR VALLA AMA BEN BİRAZ SIKILDIM UĞRAŞTIRICI boshayallersmile
ya kilo alayımda farketmez uğraşırım sorun değil :) bi de ben şimdi kilo alırsam direk göbek yapıcam nası tüm vücuda dağılırki acaba :) bilmiyorumkismile ooff off boshayallersmile
valla önerisi olan varsa bu konuda ben direk yüzüme ve göbeeeme alıorum sonra dağılıo CADIARZU
ben henüz göbekten öteye gidemedim ama dağılıcaksa sorun yok göbekte yaparım kaydirigubbakcemile3
Ayy ben de göbekten aldım.2 kat olmuş gerçekten :roflol: Ama kalcalarımdan da az bşy aldım. Dün kendime yeni bir kot aldım. Normalde ben 26-27 giyerdim. Şimdi 28 hatta bir diger aldığım kotta 29 ancak oldu. Hep oturmuyo yakışmıyo gibi sorunlarımdan sonra bu beni çok mutlu etti ama :dance: göbüşümü bile sevmeye başladım
Ayy ben de göbekten aldım.2 kat olmuş gerçekten :roflol: Ama kalcalarımdan da az bşy aldım. Dün kendime yeni bir kot aldım. Normalde ben 26-27 giyerdim. Şimdi 28 hatta bir diger aldığım kotta 29 ancak oldu. Hep oturmuyo yakışmıyo gibi sorunlarımdan sonra bu beni çok mutlu etti ama :dance: göbüşümü bile sevmeye başladım
evet farklı bişi yapıosan bizede söyle lütfenn.. darısı başımıza inşallahh :) zemuszemuscanım ek olarak başka şeyler yapıyormusun ?? ben biraz sıkılmaya başladım ama devam etmem gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?