Kilo almak için öneri

Boyun kaç bilmiyorum ama bence de daha alma 51 iyi bir kilo,tam formundasın yani Zaten evlenince ve hatta çocuk olunca kilo alınıyor.O zaman alırsın 3-5 kilo.Bu günlerin tadını çıkar

Herkes öyle diyor haklısın cnm da basenlerm azcık daha olsun istiyorum. Bir de bizim aile de ırsi üst taraftan alıyoruz.Göbek,bel,yüz falan bacaklarm ince hala kalçalrm ii biraz daha memişlermde biraz dolsun istiyorum.boshayallersmile

benimde kilo almam lazım yıkılıyorum resmen geçen sene bizde bu topiklerdeydik 52 kiloya çıkmıştım şimdi 47 falanım galiba kötü hissediyrum kendimi pantolanlar bollaştı yine iştahımda yokbilmiyorumkismile

Boyun kaç bilmiyorum ama bence de daha alma 51 iyi bir kilo,tam formundasın yani Zaten evlenince ve hatta çocuk olunca kilo alınıyor.O zaman alırsın 3-5 kilo.Bu günlerin tadını çıkar

Cnm söylemeyi unuttum bu arada boyum 1,65 :1rolleyes:

Hadi ya keşke koruyabilseydin tatlım yine gayret et daha fazla düşmedenlmaz: kadınlar kulübü benim kurtuluşum oldu bir nevi tabi kendimde gayret ettim hırs yaptım. İnş. kaybetmem kilolarıma korumaya calışıyorm

Ben de kilo almaya çalışıyorum sevgilim istiyor:) 5-6 kilo alacakmışım nasıl alacağım hiç bilmiyorum... bilmiyorumkismile Of of işim zor kaydirigubbakcemile3

Ben de 1.5 sene önce psikolojik olarak çok iştahsızdım, bir de antidepresan kullanıyordum, 41 kiloya düşmüştüm Boyum 1.62, kilom 41 çok kötüydü hastalıklı gibiydim. Sonra yavaş yavaş iştahım açıldı, midem büyüdü, yedikçe yemeye başladım. Yemek yemekten zevk alır hale geldim; yemek de seçmem, yavaş yavaş porsiyonlarım büyüdü. Gece geç vakte kadar oturduğum için yatmadan önce yedim hep. Bir de hareketsizlik hakim oldu hayatıma; ye iç yat durumu yani. 1.5-2 senede 54'e çıktım. Önceleri çok beğeniyordum bu halimi ama artık bu artışa dur deme zamanı geldi; eski hallerimi özlemeye başladım

36 beden pantolon ve etekler bol gelirdi, 34 de bulamazdım. Şimdi 38'e zor sığıyorum Kot bedenim 26 iken 30 oldu

Boğazıma düşkün haldeydim ama şimdi dikkat etmeye başladım. Böyle giderse..

Ben zayıfken "yiyorum yiyorum alamıyorum" derdim ama şu an bakıyorum da kesinlikle yemiyormuşum. Yani insana o anki yedikleri çokmuş gibi geliyor ama kilo almak için yenmesi gereken miktar çok daha fazla.

Kurt mu var diye çok düşünmüştüm. Sonra suçu belime kadar olan saçlarımda bulmuştum! Bana göre saçlarım tüm besinimi alıyor ve beni cılız bırakıyordu.

Hiç öyle değilmiş, yemeyi bilmiyormuşum. Midem küçük olduğu için yediklerimi çok zannediyor, kilo alamayışımı başka nedenlere bağlıyormuşum.

Şimdi de saçlarım belime kadar ama ben de balık gibiyim :)

Bilumum kilo aldirici oldugunu dusundugunuz seyi yiyerek sadece yag depolama riskiniz var

Benim tavsiyem duzenli fazla agir olmayan kendinize uygun bir spor yaparak ardindan protein toz takviyeleri kullanmanizdir, ben bu sekilde kilo aldim, ayrica benim gibi armut vucut tipine sahipseniz de omuz ve kol kaslariniza biraz daha fazla calisarak (baseni eritmek cok daha zor emin olun) daha dengeli bir goruntuye kavusabilirsiniz

merhaba : (

1,50 boyunda 42 kiloyum hayatım boyunca 44 kiloyu geçemedim gitmediğim doktor kalmadı kullanmadıgım ilac kalmadı en sıon sipraktin kullandım 40tann 42 ye cıktım iştahım düzeldi iyi ama birtürlü kilo alamıyorum kızlar lütfen bana da yardım edin artık nbunalımdayım erkek arkadaşımdan ayrılcam sırf bu yüzden cok baskı yapıyor beni üzmek icin değil daha cok iyiym diye ama yemek yediğim halde alamadıgımı sölüyorum anlamıyor herkesin zayıfsın demesinden bıktım magazalarda kıyafet denerken moralim bozuluyor : (/(
aglıyorum o derece bunalıma girdim :gitme::gitme::1no2:

:a015:Kızlar benim boy 1.60 dişlerimin yüzünden bi ara hiç yemek yiyemedim sadece sıvı şeyler tüketiyodum (çorba vs) 40 kiloya düştüm gören bu ne halin noldu sana diyor akannehiriyice psikolojim bozuldum depresyona girdim resmen ...

benim de kilo problemim var.107 cm boyum var ve malesef 1 aydır sadece 47 kilodayım.hayatım boyunca 50 yi geçemedim.metobolizmam da problem olduğu kesin.ama dışarı bile çıkmıyorum.evde iş yapmıyorum.hep pc başındayım..yine de alamıyorum.yemeği de düzenli yiyorum..artık ne yapacağımı bilmiyorum..

ebru gündeşin bir röportajında okumuştum.o da ilk zamanlar çok zayıfmış:sarelleli ekmek ve mantı yiyip yatarmış.ondan sonra kilo almış.her gün de mantı yapılmaz ki:)

ben 18 yaşıma yeni girdim boyum 1 70 filankilomda 48 fizim güzel zayıf olmama rağmen ama ben kilo almak istiyorum biraz ya bi insan 4 senedir 48 de kalırmı 50 55 olmak istiyorum ço kseymi istiyorum çok yemek yiyorum ama olmuyo ya napıcam bana bi akıl fikir verin

teragını dusununce sanki migde bulandırıcı

bunun tadı nasıl bir şey oluyor

severek içilebiliyor mu yoksa mecburiyet oldugu için mi içiliyor???

off kızlar lütfen cevap verin... 42 kiloyum iştahım iyi ama alamıyorum.

dün başladım yemekten sonra bal çörek otu karışımı iciyorum akşam yatarken süt bal bebe büskivisi iciyorum birde apikobal vitamin aldım ama bunu acmı tokmu sormayı unuttum bütün bunşları yapsam kiloo alırmıyım yapıpta alan varmı ? :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar. kilo almak isteyenler 90 kilo ve üzeri bölümüne uğrayıp sorabilirler. kilo almak çok kolay. vermek zor bizde sempatiksalakcinni

oruç tutucakmısınız kızlar ramazanda zayıfız ya o bakımdan sordum:kedi:

ben tutucam cnm geçen sene ramazanda kilo almıştm ben akşam iftarda çoook acıkmış olduğum için çok yiyorm bide baklava aldırcam yemkten sonra atıcam ağzıma bi kaç tane kalorisi çok yüksek hem hemde benim canım çeker tatlı zaten açken sana da tavsiye edrim baklava çok kilo yapıyo
hem allahın gücüne gider kıs daha çok kilo veririz falan sırf zayıfız diye tutulmaz mı sağlığımz yerinde Allaha şükür yani benim öle en azından:1hug:

bende tutucam canım ramazanda ben daha fazla yerim normale göre ve dediğin gibi tatlı çok yeriz eşim hepsinden azar azar alır kaymakla beraber yerim ben oruç hep tutardım zaten ama beni bu sene düşündüren oğlum çok yaramaz peşinden koşmaktan bitap düşüyorum eşim tutma mahfolursun diyo ama tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…