Rose'cuğum 3 kilo almışım canım. opuyorumnanaktan
ne alemlerdesiniz hatunlar, ya kizcagizlar ben pekmezi 2 haftadir içmiyordum o halde 59 kg a çikmi$im çok $ukur kilo kaybim olmamdi.. ama bu sabah tekrar ba$ladim pekmezcime yahu kendimde bi eksiklik hissetmeye ba$lami$timki pekmezciim imdadima ko$tu delikafadulden artik onsuz yapamicami anladim ben
nasıl içiyorsun ki canım bu pekmezi? aç karna mı tok karna mı? günde kaç kere?
ya valla kıskandım ne guzel kıloa lmıssınız allah arttırssınama ben alamıom hemen gıdıp pekmez ıcım bari,su yok tamam bugunden ıtıbaren baslıorum bu sadece bız bılelım aramızda kalsın baskalarıan soleyınce ayy hala alamadın mı dıolar:içelim::çok üzgünüm:
Tatlım çook sewindim:sm_cool:Ben de eskisi kadar uğraşmıyorum artık ama 50 kilodayım koruyorum.Yani biraz daha uğraşıp 2 kilo daha alcam yeter daha fazlasını istemiyorm şekercimopuyorumnanaktan
Cnm benden sana tavsiye suyu sadece yemekten önce ve yemek aralarında içme. Yemegini falan yedikten sonra suyunu da eksik etme o da gerekli çünkü su eksikliği birçok olumsuzluk yaratabilir.boshayallersmile
2 kiloyu verdim galiba geri tatlişim. :gitme: Fakat alacağım kilo kafaya koydum. Çok üzgünüm çoook
Hobbaaaa. :teytey:
tamam canım şu anda süt içiorum süte başladım bakalım bide ben az uyuyom ya oda etkılı olabılır dıolar sut ıcım de rahat uyım dıorum sıgarada yok artık su ıcmelıyım aman benım ne kadar olmusuzluklarım cıkmıssositososito
Hadi ya cnm dikkat etmedin mi ne yaptın.boshayallersmile neyse alırsın tekrar başarırsn umarım zemuszemus
atlatırsın cnm önemli olan ilk zmnlar yani zorluk cekiceksin biraz ama sonra ugraşmana bile gerek kalmaz acıkıyosun yiyorsun mide genişlediği içinhihoyyyt
İştahım yerinde canım ne olsa yiyorum, alacağım tekrardan. Eskiden bu kadar öğün yemezdim. Şimdi öğün harici ara öğün de yemeye çalışıyorum.
Dipnot: Eğer zor kilo alan bir bünyeye sahipseniz ve de iştahsızsanız bence hap ile iştah açın hapınız bittikten sonra devamlı yiyin. Ben öyle yaptım ve kilo aldım. zemuszemus
Herkese bol kilocuklu günler dilerim. opuyorumnanaktan
tamam canım sana söz acıcam bu mıdeyı canım ya bu kılo cızelgesını nası yaptın ben yapamıorum ya format değişti dio bana onu anlatsana bide o lınkı bulamıorum canım çok sağolalkisalkisalkis
gece sarelle ekmek çok kilo aldırıyomuş
bir de yanında süt içerim gün içinde de normal öğünlerden sonra dondurma,fındık fıstık yerim.
pekmeze de başlamam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?