Kilo almak için öneri

İyice düştüm yemek olayından. eyvahedigeldismile Doktora gideceğim birşeyler yapsın artık. :umursamaz:

tatlım yemeyi kesme canım yaaa :çok üzgünüm: yemeden olmazz.. :çok üzgünüm: doktora git tabii gerekli tahlilleri falan yaptır. bişi çıkmaz yine allahın izniyle canım.. iştah açıcak bi ilaç falan verir belki..bilmiyorumkismile

Onlarda bir şey yok deyip geri yolluyorlar, iştah açıcıda önermiyorlar. :umursamaz: Çok takıyorum kafama yav. senağlama

Onlarda bir şey yok deyip geri yolluyorlar, iştah açıcıda önermiyorlar. :umursamaz: Çok takıyorum kafama yav. senağlama

Dr.lar hep öyle yaa uyus ediyorlar benide en son gittiğim dr. yine öle demişti. Sonradan bogazımda hafif enfeksiyon çıktı işte verdiği ilaçları kullandım iştahım yerine geldi.Şükür eskiden hiç yiyemiyodum. Şimdi iyi canımcım sen farklı dr.görün bir de istersen alerjik bşyden bile iştahsızlık olabiliyomuş. Yediğin bşyden bile düş bu işin peşine araştır mutlaka bir nedemi olmalı yani demi ama:teselli:yerimseniben

KBB'ye gittim sinüzitin var dediler, baktım belirtilerine bana uymuyor bile soru soracağım ilgilenmiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. :1no2: İlaç verdi aldım fakat içime sinmedi kullanmıyorum.

KBB'ye gittim sinüzitin var dediler, baktım belirtilerine bana uymuyor bile soru soracağım ilgilenmiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. :1no2: İlaç verdi aldım fakat içime sinmedi kullanmıyorum.

Tatlım sen anlayamazsın ki ama misal bana da bogazında enfeksiyon var dedi. Ben şaşırdım çünkü hiçbir belirtisi yok hani rahatsızlıkta yoktu. Ama kan tahlillerinde çıktıysa dogru olabilir. Sen so kez bidaha tahlil yaptır eger ilaç falan verirlerse dene derim. Bir üstele kız bak nasıl ilgileniyorlar. Bazıları kötülükten:1hug: anlıyo çünkü tatlım

sabahları bazen tost bazen poağaça yada normal kahvaltı yapıyorum öğlenleri dışardan bişeyler alıyorum döner dürüm falan aralarda bimde hazır satılan tatlılardan yiyorum kazandibi tavukgöğsü üzerine dondurma ile akşamları allah ne verdiyse sonra çerez cips yiyorum kola içiyorum son günlerde bende çok zayıflamıştım 2 kilo almışım 15 gündür iştahım yerinde kendimi daha iyi hissediyorum yüzüme renk geldi bide vitamin aldım eczaneden burdan ilaç ismi vermek yasak kilo aldırıcı değil ama vitamin sadece

arkadaslar ılac adını sormussunuz izmırlı04 arkadasıma verdım ılac adını. ılac bır vıtamın hapı. b6 b12 gbı b vıtamını takvıyesı. korkuyorum kotu bıseye yol acarım dıye hakkınızı helal edın. ılacın adı aprıkobal komprime 30. ama bı doktora sorun fazlası zararmı vs dıye oyle kullanın lutfen. ben dırek basladım ama yavas yaavas kesıyorum cunkı popiş ve gobiş cıkmaya basladı..

Bu ülkenin sağlık sistemine sinir oluyorum. Tekrar gideceğim başka çarem yok ne yazık ki. :1no2:

En azından bir sağlık ocağına gidip soracağım canım, bilmeden kullanmam. Umarım sana yaptığı etki gibi bana da yaparda ben de göbişlenirim. zemuszemus

kilo almak istiyorummmm. çok değil yaa 5 kilo alsam yeter ama düğüne kadar almalıyım.. ve düğüne sadece 2 ay kaldı mafoldumben

kızlar bugün 2 poğaça yedim çayla beraber şunu 3 e çıkartmayı düşünüyorum sabahları kilo yapsın kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün 2 poğaça yedim çayla beraber şunu 3 e çıkartmayı düşünüyorum sabahları kilo yapsın kaydirigubbakcemile3

ye canım afiyet olsun.. zemuszemus bende geçerken fırından sıcak ekmek alıyorum.. büroyada kahvaltılık bişeyler aldım onları yiyorum zemuszemus

ye canım afiyet olsun.. zemuszemus bende geçerken fırından sıcak ekmek alıyorum.. büroyada kahvaltılık bişeyler aldım onları yiyorum zemuszemus

Tşkr edrm tatlum sana da afiyet olsun sıcak ekmeğe de bayılırım çıtır çıtır ohh zemuszemus:1hug:

kızlar bende nacizane bi tavsiyede bulunayım 52 kiloydum ve kilo almak isiyordum ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim kilo alamıyordum ohaoldumsmile işe başladım ve suan masa basındayım çalısma saatlerimizde biraz uzun mafoldumben şirketimizin ascısı güzel yemek yapıyor bende bol bol tıka basa yiyordum . bazen midem almıyordu ama zorlaya zorlaya yiyordum yavasta yiyordum bunun için yedigim herseyi kilo almak düsüncesinle yedim . bazen cok yemekten midem kalkıyordu ama suyla yatıstırıyordum aklinialirimsmile aralardada arkadaslar çikolata meyva cerez aburcubur getiriyolardı ne verdilerse canım istemesede yemicem demedim guclubacismile zorlaya zorlaya ite kaka 5 ayda 8 kilo aldım ge göbüşlü bişi oldum . göbüş dısında hersey cok güzel işin sırrı yiyiyp için yatmakta
yasasın yemek yemeeeeeeek
veee
yasamak için yemek degil yemek içn yaşamaaaak

artık felsefem bu zemuszemus :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…