İyice düştüm yemek olayından. eyvahedigeldismile Doktora gideceğim birşeyler yapsın artık. :umursamaz:
tatlım yemeyi kesme canım yaaa :çok üzgünüm: yemeden olmazz.. :çok üzgünüm: doktora git tabii gerekli tahlilleri falan yaptır. bişi çıkmaz yine allahın izniyle canım.. iştah açıcak bi ilaç falan verir belki..bilmiyorumkismile
aynen datlum yaa.. bende birazcık gelişme var sabah tartıldım 52 ye yaklaşmışım zemuszemus
Onlarda bir şey yok deyip geri yolluyorlar, iştah açıcıda önermiyorlar. :umursamaz: Çok takıyorum kafama yav. senağlama
Hadi bakalım ohh sewindim canım ben de kaç akşamdır yemiyorum. Bu akşam tekrar ipleri alcam elime amaboshayallersmile
Onlarda bir şey yok deyip geri yolluyorlar, iştah açıcıda önermiyorlar. :umursamaz: Çok takıyorum kafama yav. senağlama
pes etmek yok canlarım..yola devam.. zemuszemus
aynen datlumvereliniortak Diyorum acaba akşam ne yiyecegimizi buraya yazsak ve aynı şeyleri uygulasak mı beraber sonra kimler yaptı kimler yapamadı oyunu mu oynasakCADIARZU zemuszemus
Dr.lar hep öyle yaa uyus ediyorlar benide en son gittiğim dr. yine öle demişti. Sonradan bogazımda hafif enfeksiyon çıktı işte verdiği ilaçları kullandım iştahım yerine geldi.Şükür eskiden hiç yiyemiyodum. Şimdi iyi canımcım sen farklı dr.görün bir de istersen alerjik bşyden bile iştahsızlık olabiliyomuş. Yediğin bşyden bile düş bu işin peşine araştır mutlaka bir nedemi olmalı yani demi ama:teselli:yerimseniben
tatlım haklısın ama snnde yemen lazım.. zorlasan biraz kendini.. zemuszemus
Olmuyor valla kuşum yaa, ben de istemem mi istediğim kiloda olmayı. İlaç takviyesi olmadan alamam diye düşünüyorum, çok iştahsızım çünkü. :1closedeyes:
KBB'ye gittim sinüzitin var dediler, baktım belirtilerine bana uymuyor bile soru soracağım ilgilenmiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. :1no2: İlaç verdi aldım fakat içime sinmedi kullanmıyorum.
Tatlım sen anlayamazsın ki ama misal bana da bogazında enfeksiyon var dedi. Ben şaşırdım çünkü hiçbir belirtisi yok hani rahatsızlıkta yoktu. Ama kan tahlillerinde çıktıysa dogru olabilir. Sen so kez bidaha tahlil yaptır eger ilaç falan verirlerse dene derim. Bir üstele kız bak nasıl ilgileniyorlar. Bazıları kötülükten:1hug: anlıyo çünkü tatlım
arkadaslar ılac adını sormussunuz izmırlı04 arkadasıma verdım ılac adını. ılac bır vıtamın hapı. b6 b12 gbı b vıtamını takvıyesı. korkuyorum kotu bıseye yol acarım dıye hakkınızı helal edın. ılacın adı aprıkobal komprime 30. ama bı doktora sorun fazlası zararmı vs dıye oyle kullanın lutfen. ben dırek basladım ama yavas yaavas kesıyorum cunkı popiş ve gobiş cıkmaya basladı..
kızlar bugün 2 poğaça yedim çayla beraber şunu 3 e çıkartmayı düşünüyorum sabahları kilo yapsın kaydirigubbakcemile3
ye canım afiyet olsun.. zemuszemus bende geçerken fırından sıcak ekmek alıyorum.. büroyada kahvaltılık bişeyler aldım onları yiyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?