• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İçin Ne Yemeliyim Napmalıyım ?

sibelderya

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1
0
6
34
İstanbul
Merhabalar

Uzun zamandır azçok bişeyler yiyorum ama tabikide düzgün değil iştahım hiç yok .

Basketbolla uğraştığımdan boyum normalden biraz uzun 1.85 kadarcık :)

Kilom 55 baskette çok işe yarıyor hızlı zıplama hareketler vs gibi ama günlük hayatımda çok zorlanıyorum.

Bütün forumları gezdim okudum genel olarak belli bir yemek kriter koymuşlar et ye yağlı yemekler ye

ama genel olarak şunları tüket dememişler.

Örneğin pazartesi günü şunları ... perşembe şunları pazar şunları gibi hep aynı şeylerden demişler

ben hergün aynı yemekleri tüketemem

bana genel olarak şunlaru şunları yersen şunu yaparsan hızlı kilo alırsın gibi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba Sibelderya..
Ben de bu dertten mustaribim ne yazık ki biraz araştırdım seninle de paylaşayım. Akşam öğünlerine ağırlık verilmesi gerektiği, bol meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenilmesi gerektiği yazıyordu. Ayrıca kuru gıdalar da bu konuda yardımcı olurmuş kuru üzüm, dut vs. Günlük kalori ihtiyacının üzerinde kalori almak gerekiyormuş, bunu da katı gıdalarla almak yerine sıvı ve meyve ağırlıklı almak daha etkili imiş. Bugünden itibaren bunları uygulayacağım umarım işe yarar da biraz kilo alabilirim. Ben sana göre biraz şanslıyım sanırım boyum 1.70 ve 48 kiloyum. Hedefim 55 olmak. Umarım bu bilgiler ikimizin de işine yarar farklı bir duyum alırsam muhakkak paylaşacağım :)

Back