- 20 Mayıs 2012
- 599
- 17
- 118
- Konu Sahibi bibokyedim
-
cnm aynı şeyleri bende yaşadım bir gecede ben 5 kilo verdim ve sonra kendimi toparlayamamıştım taki bu seneye kadar hep 45 kiloydum boyum 161 şimdim 54 kiloyum nasıl oldu anlamadım iştahım açıldı bende bunu değerlendirip ekmeğe saldırdım ve midem genişlemiş olacak ki yedikçe yedim önceden bütün günümü yarım dilim ekmekle geçiriyordum. gerçi ben troid tedaviside gördüm ama ilacı bıraktıktan 6 ay sonra kilo almaya başladım istersen ilk başta hormonlarına ve kan değerlerine baktırarak işe başlayabilirsin sonrasında değerlerin normalse yemek seçmicen ekmekle birlikte ne buluyorsan yicen cnm
canım bir doktora gitmelimiyim sence ?
bence bir git hem sana diyet verir daha saglikli kilo alirsin.
diyetisyene gitmel iyi sonuç verir mi :S
herşeydne önce stresten sinrden uzak olucaksın iştah açıcı şeyelr tüket..prakten şurup al iştah açar uyutruda başlarda ama evdeysen bişey olmazz her tavsiyeyi uygulamayın gelmez bazılarına karaciğri yorr fazla yağlıda....cnm sen 19 yaşnda 40 sn ben 25 yaşmda 40 ım düşün artıkalamıyorum bende cnm sağlıklı olda gerisi önemli diel..bende aalmıyrm streste var bayram sonrası düğüünümde var alamadım daahda veririm ehrlde sonrada alırım öle diolr..
sonunda tartıda 45i tam olarak gördüm :) .Ramazanda vermişimdir diye düşünmüştüm Allahtan vermemişim.2 ay içerisinde 3-4 kilo alırım inşallah.ağzımı hiç boş bırakmamaya çalışıyorum yaa meyce ya ceviz ya fındık kreması aç olmasam bike tıkıyorum ağzıma
Özellikle AKŞAM 11 _ 12 de mantı , pideli kebaplar,köfte -kızarmış patates , hamburger ,pizza ,börek ,kek ,tatlı , gofret ,çikolata ,pasta ,dondurma , yersen ve bunu uzunca bir süre devam ettirirsen mutlaka fark ettirir
Benim de bir arkadaşım her yemeğe biraz çörekotu serperek yediğini söylemişti.
Bunu yapmaya başladıktan sonra 45 kg'den 54 kg'ye çıkmış. Denemek lazım.
Çörekotunun faydaları malum, zararı da olmayacağını düşünüyorum.
Ben de başlayacağım inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?