- Konu Sahibi berfinbilgen
-
evet yanlıs kullanmıssın canım, niye attınki ? ben çalıştığım için akşamları alıyodum saat 22:00 gibi öyle ayarlamıştım ertesi günede sarkmıyordu uyku, gün içi hiç kullanmadım kullansam işimden olurdum herhalde masa üstünde horlayan biri:) sende kendine bir sat bul ertesi günü etkilemicek gibi öyle al, etkisine gelince öyle şıp diye hemen etki etmez 1 şişe bitir bi ondan sonra bana yaramadı de, açmamasına imkan yok kim kullandıysa herkes sonuç aldı, ne var bırakınca iştahda gidiyor tek problem o, mideyi genişletene kadar işe yarar önemli olanda mide genişletmek zaten
şu an bi şişe var zaten elimde tekrar almıştım sınavlarım falan başlamadan kullanıyımda biras kilo alıyım dedim malum yazda geliyo.yani günde 1kere içsemde etki eder dimi?akşam yemeğinden sonra içiyim o zaman 9gibi.şişe bitene kadar deniyim bakalım.ay öle hevesle aldım ki,bi haftada şu kadar kilo aldım bu kadar kilo aldım diyolardı,dedim şansa bak bi bana yaramadıbu akşamdan itibaren başlarım o zaman buraya da yazarım:26:
benım hedefime 4.5 kilo var niye dahil etmedin ki ??
bende katılmak istiyorum bu yarışmaya arkadaşlar belki başarsbilirim sonunda bende
benide alırmısınız ?
ben de katılmak istiyorum yarışmaya :)çok kilo almam lazım
ya benndeeeee
Bende bende :)) bende 48kiloyum ve bu ay sonuna kadar en az 3-4 kilo almalıyım :))
yaaaa bndee kilo almak istiyoruuum beni de dahil ediinn1.75 boyum kilom 50
şu bahsedilen şurup gerçekten işe yarıyor mu kızlaaaarrrr!!! bana özelden atablirmisnz acaba şurubn adını?? çook teşekkürler şmdidennn
ben size özelden bildirdim berfinbilgen :)
tamam cevap için sürenin dolmasını bekliyorum malum özel mesajda süre kısıtlaması var
tamam o zaman bekliyorum... birde yeni listeyi ne zaman yayınlarsın acaba ?
Arkadaslar lütfen yazılanları okuyalım, hazırcılık yapmayalım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/433728-kilo-alma-yarismasi-2.html
arkadasım neden hemen yanlış anladıgını anlayamadım dogrusu.. yazıları bastan sona kadara okudum ama net bir bilgi değil bence bunlar..
cuma günü demişsin cuma günü saat kaçta mesela...
bnim mesaim 6bucukta bitiyo mesela bir dahada akşam giremem büyük ihtimalle nete cumartesi yazsam olurmu acaba gibi bir durumdan bahsediyorum...
bi şuruptan bahsedilmiş,adını alabilirmiyim? bi de başka bi konuda paylaşılan bi rürün vardı dişikartal 33 isimli kullanıcı paylaşmış bilgisi olan var mı bu ürün hakkında acaba kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?