- 31 Ekim 2016
- 83
- 30
- 38
- Konu Sahibi pamukprensesim1995
-
gercekden dıtetısyene gıtsem acaba kilo ala bılırmrıyimbi endokrine gidip kan tahlilleri yaptirin özellikle tsh, t3, t4, anti tpo baktirin... bunlarla alakali bi sorunun varsa önce onu çözmek lazim. saglikli gidalardan bolca yiyin. mesela sabah 2-3 yumurta, tereyag, bolca peynir, badem ceviz fındık vs.
ama sakin kilo alayim diye börege cörege sarmayin sonra bi de sekeriniz yükselir filan.
bi de diyetisyene gidebilirsiniz kilo almak için
SENDE 3 COCUK PEŞ PEŞE DOĞUR HAREKETLİ OL YEMEKTE AZ YEkolay o. çok yemek yiycen camış gibi :) boğazını tutamıycan iradesiz olcan..sonra gelsin kilolar.. e sende olmuyorsa ne deyim şanslısın işte kıymetini bil
denemekte fayda var kilo almak icin de diyetisyene giden cok var ama önce endokrine gidin, zaten diyetisyenlerde önce kan tahlilleri yaptirmanizi istiyor ona göre liste hazirliyorgercekden dıtetısyene gıtsem acaba kilo ala bılırmrıyim
okadar morelimi bozuyor kı bu kila alma sorunu ..
OLA bilir belkıde ama işdahım acılsın mende en az 50 kilo olmak isdıyoruum artik en fazada 60 olsam yeterBen yiyip alamıyorum diyenlere inanmıyorum artık
Bence biz tombişler gibi pisboğaz değilsiniz siz
Size çok görünüyor yedikleriniz
O zaman hiç buraya konu açılacak bir durum yok ki. Yaş 22 ve yemezsen nasıl kilo alacaksınız? 2 +2 gibi bir durum bu.yaşım 22 bıttı hem işdahımda yok hıc canim yemek ısdemyo
OLA bilir belkıde ama işdahım acılsın mende en az 50 kilo olmak isdıyoruum artik en fazada 60 olsam yeter
olmassa bır dıyetsyenede görneyım ınşallah işe yarar buda yaramassa artık başka caresı yok oooof oooofdenemekte fayda var kilo almak icin de diyetisyene giden cok var ama önce endokrine gidin, zaten diyetisyenlerde önce kan tahlilleri yaptirmanizi istiyor ona göre liste hazirliyor
işdahim acıcak cook işdah acıcı takfıyeler yaptım ama nafıle banamisşn demıyoooO zaman hiç buraya konu açılacak bir durum yok ki. Yaş 22 ve yemezsen nasıl kilo alacaksınız? 2 +2 gibi bir durum bu.
Ben 30 uma kadar acayip de yediğim halde kilo almıyordum. Sizde 30 lara doğru alırsınız. Şimdi almak istiyorsanız bi diyetisyen eşliğinde yemeye başlayın. Gerekirse iştah açıcı takviyeler alın.
Sakın burada size verilecek olan, bol makarna, pilav, ekmek, şekerli ye. Gece 10 larda yemek ye gibi tavsiyelere uymayın.
boy 1.60Boyun kaç ki
gercekten mi acaba o karişimi benim için öğrene bilirmisiniz acababende kilo vermek istiyorummmmm............tamamen yapı diyebiliriz..benim arkadaşımda çok zayıftı bol bol pekmezli bir karışım yedi..dışardan kilo aldırıcı takviyeler aldı ve kilo aldı sonunda..
boy 1.60
evet 3 cocuk ev yemk temızlik bende ne yazik kı ama benım gıbı olupda okadar tommbik ınsan var kıyaş 22
3 çocuk
bütün evin sorumluluğu ve
çocukların bakımı sizin üstünüzdeyse
kilo alamamaniz gayet doğal.
genetik ,sağlık v.s faktörler olabilir.
ama tek başınıza ilgileniyorsanız bütün bunlarla,
çocuklarınız büyüyene kadar kilo alacağınızı sanmam.
kolaylıklar dilerim
şu an işte..eğer unutmazsam akşama sorarım ..malum ikizlerim var eve gidince kendimi bile unutuyorumgercekten mi acaba o karişimi benim için öğrene bilirmisiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?