Kilo alma sorunu:((

gercekden dıtetısyene gıtsem acaba kilo ala bılırmrıyim
okadar morelimi bozuyor kı bu kila alma sorunu ..

Kıskandım çok fena o yüzden bozulacak bu zayıflık göreceksin
Şaka bir yana kilo almanın yöntemleri var ama sağlıksız bir şekilde yağ depolayarak almazsan daha iyi diyetisyene git istersen o gerekli başka birimlere de yönlendirir seni sorunu çözerler.

gercekden dıtetısyene gıtsem acaba kilo ala bılırmrıyim
okadar morelimi bozuyor kı bu kila alma sorunu ..
denemekte fayda var kilo almak icin de diyetisyene giden cok var ama önce endokrine gidin, zaten diyetisyenlerde önce kan tahlilleri yaptirmanizi istiyor ona göre liste hazirliyor

yaşım 22 bıttı hem işdahımda yok hıc canim yemek ısdemyo
O zaman hiç buraya konu açılacak bir durum yok ki. Yaş 22 ve yemezsen nasıl kilo alacaksınız? 2 +2 gibi bir durum bu.

Ben 30 uma kadar acayip de yediğim halde kilo almıyordum. Sizde 30 lara doğru alırsınız. Şimdi almak istiyorsanız bi diyetisyen eşliğinde yemeye başlayın. Gerekirse iştah açıcı takviyeler alın.

Sakın burada size verilecek olan, bol makarna, pilav, ekmek, şekerli ye. Gece 10 larda yemek ye gibi tavsiyelere uymayın.

bende kilo vermek istiyorummmmm............tamamen yapı diyebiliriz..benim arkadaşımda çok zayıftı bol bol pekmezli bir karışım yedi..dışardan kilo aldırıcı takviyeler aldı ve kilo aldı sonunda..

işdahim acıcak cook işdah acıcı takfıyeler yaptım ama nafıle banamisşn demıyooo
vc

yaş 22
3 çocuk

bütün evin sorumluluğu ve
çocukların bakımı sizin üstünüzdeyse
kilo alamamaniz gayet doğal.
genetik ,sağlık v.s faktörler olabilir.
ama tek başınıza ilgileniyorsanız bütün bunlarla,
çocuklarınız büyüyene kadar kilo alacağınızı sanmam.
kolaylıklar dilerim

Bence 50 kilo çok güzel durur sende
Ne aşağısı ne yukarısı
Çok bir şey kalmamış 50 kiloya
Ayrıca diyetisyene sadece kilo vermek için gidilmez arkadaşlar doğru söylüyor
Çok çeşitli beslenme biçimleri için gidilebilir
O her şeyinizi ölçer, ölçmeniz için sizi yönlendirir ve kilo almanız için güzel bir liste yazar size
Hem sağlıklı kilo alırsınız

Dıyetısyene gıt devlet hastanelerınde bıle dıyestısyen var artık :) ben gtmıstım 43 kıloydum boyum 1.65 ama alamadım cunku uygulayamadım bana dedıklerını calısıyrdum olmadı evlendım ıkı yıl daha 43 de kaldım snra 48 oldum bır yıl once 50 oldum son altı aydır da 53 um alarak devam edıyrum kılo aldım dıye sevınırken balon gıbı sıscem sanırım :) ufaktan dur demem lazım galıba

evet 3 cocuk ev yemk temızlik bende ne yazik kı ama benım gıbı olupda okadar tommbik ınsan var kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…