- 31 Ekim 2016
- 83
- 30
- 38
- Konu Sahibi pamukprensesim1995
Kizlar derdim var 5 senelik evliyim 3 cocuk annesiyim ve 44 kiloyum kilo almak istiyorum ama bi turlu alamiyorum acaba bana yardimci olurmusunuz simdiden tşk ederim saygılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar derdim var 5 senelik evliyim 3 cocuk annesiyim ve 44 kiloyum kilo almak istiyorum ama bi turlu alamiyorum acaba bana yardimci olurmusunuz simdiden tşk ederim saygılar
Keşke ama imkansız(Keşke fazla olan kilolarımı size verebilseydim
Evet biliyorum ne yazık ki Boy 1.60Boy kaç?
Kilo almak vermekten çok daha zor.
Olur :)))söylerim ama sende bana nasıl kilo alamadıgını söyleyeceksin
Neden kıskandın kiBirkere tahlil mutlaka yaptırın
Sonra diyetisyene gidin sadece zayıflatmak değildir onların görevi :)
Sağlıkla ilgili bir bilene danışmak en doğru olanıdır.
Da şimdi kıskandım :))))))))))))
Zayıf olduğun için :)Neden kıskandın ki
kolay o. çok yemek yiycen camış gibi :) boğazını tutamıycan iradesiz olcan..sonra gelsin kilolar.. e sende olmuyorsa ne deyim şanslısın işte kıymetini bilOlur :)))
Sen söyle de
bi endokrine gidip kan tahlilleri yaptirin özellikle tsh, t3, t4, anti tpo baktirin... bunlarla alakali bi sorunun varsa önce onu çözmek lazim. saglikli gidalardan bolca yiyin. mesela sabah 2-3 yumurta, tereyag, bolca peynir, badem ceviz fındık vs.Kizlar derdim var 5 senelik evliyim 3 cocuk annesiyim ve 44 kiloyum kilo almak istiyorum ama bi turlu alamiyorum acaba bana yardimci olurmusunuz simdiden tşk ederim saygılar
yaşım 22 bıttı hem işdahımda yok hıc canim yemek ısdemyoHiç triod e baktırdınız mı? aşırı hızlı çalışıyor olabilir. Öyleyse kilo almak çok zor.
Portlak gözler, çarpıntı belirtileri arasında...baktırın derim.
Gerçekten yediğiniz halde almıyor musunuz, yoksa iştah da mı az? Yaş kaç bi de?