- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.221
Bilemiciiim yani belki de yarın tartılıp fazla çıkmak için unutmuşssundur
Şaka yapıyorum
Tibetle regl döneminde kilo vermeye son:113:
canım benim pc ye geçtiğimde sana yollayayım mı ayrıntılı bi şekilde linkleriniben o hareketlerin içeriğini bilmediğimden ne kadar vakit aldığını da bilemiyorum
canım benim pc ye geçtiğimde sana yollayayım mı ayrıntılı bi şekilde linklerini
Yakaladın beni bir gün daha durup 3 kilo fazla gelme çabasındaydım
tibet amcayı ben unutuyorum heparada sırada geliyor aklıma
Ben aşırı yiyorum ya sabah göbeğime bi baktım aç karnına kocaman baya bildiğin hamile gibiYakalarım ben öyle
Belli olmaz bu gece bi fırn yiyip yatarsan nedenolmasın
Canım ben alıştım onsuz yaşayaıyorum ilk kez bu kadar istikrarlıyım
selam kızçeler
birazdan cicibebemi yiycem sütle sütün içine de keçiboynuzu tozu atıcam oooh gelsin kilolar
Tartıya pil almayı unutursa süper zeka lokum herkes tartılır kendi böyle bakar işte uzaktan
Kesinlikle katılıyorm Gazel güzel fit vücutlar istiyoruz
Benim de göbeğim yok kalçam sıkı anlamadım bu hafta kilom nereye gitti merak içindeyim
Gazel hiç güleceğim yoktu evetherkes Tibet yapsın tam bizim gibi kilo almaya çalışanlar için hareketler
aay güldürmeyin annemlet bana bakıyor elimde ipad sırıtıyorum salonun ortasında kız delirdi mi diye düşünüyordur bence :)
tamam o zaman taktik değiştiriyorum sabahları yiyeyim bakalım bu hafta ne olacak
tezim hala çürümüş sayılmaz çünkü ailesel faktörler de neden olabiliyor onlarınki o yüzden de olabilir
aşk olsun evet fena olmaz yani sevgilim yok zaten gazelim
ben o hareketlerin içeriğini bilmediğimden ne kadar vakit aldığını da bilemiyorum
Yakaladın beni bir gün daha durup 3 kilo fazla gelme çabasındaydım
tibet amcayı ben unutuyorum heparada sırada geliyor aklıma
tibeti gecen hafta bir iki yaptim bu hafta salladim, bende istiyorum sıkı kalcalar :18:
birde tartilma saati kac ben bugun eve geldim fazla yememistim disardaydim 57.8 ciktim ama simdi tartilsam daha fazla cikarim, sabahda ac karinla daha az cikarim :122:
selam nutiskom :))
ben de sımdı 1 tabak makarna yedım 1 dılım ekmekle yanında da meyve suyu bugunku aksam yemegı anck bu oldu hıc bısı ıstemıyo cunku caanım( ama bıraz vakit gecsin mamamı da yıcem meyvemı de :)) bu aralar muzla kiviye takmıs durumdayım hergun duzenlı olarak yıyorum :)) ama cok lezizlerr ıhhmmmmmm
bu arada ben de yarından ıtıbaren tıbete baslamaya karar verdim kızlarr
selam kızçeler
birazdan cicibebemi yiycem sütle sütün içine de keçiboynuzu tozu atıcam oooh gelsin kilolar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bibican geldiii... salı gunlerı tartılıoduk mu burda söluodukmu neydı :S ben tartıldım 50 gozukuorum kıyafetsız. aranıza 48 ıle katılmıstım 11 gun evvel yanılmıosam. öle ıste ınsallah böle devam eder bence yavas ılerlıorm ama ynede hıc yokdan ıyı .sevındm azcık:26:
yavaş mı ilerliyorsun....tövbe de...tövbe de..çarpılacaksın şimdi
hızlı bile ilerliyorsun....biz ilk haftalarda gr kilo alamadık...sen çok iyi bir başlangıç yaptın tebrik ederim...11 günde 2 kilo süper vallahi..
bu cumartesı deıl gecen hafta cumartesı katılmıstım aranıza. moral oldun cnm.umarmıyı bı ılerlemedır saolasın darısı hepınıze madem
canım valla çok ciddiyim çok iyi almışsın....
bizler ilk haftalar hiç alamadık....
sen 2 kilo almışsın daha ne??
moralini bozacağına moralin yükselsin bilakis..
aynen devam, demekki senin vücut kiloya müsait..çabuk alıcak gibisin...mama yiyormusun?
canım bende de göbek vardı şimdi senin sevdiğine yakın bi karına sahibim daha miranda kerr in kaslı göbüşüne kavuşamadım tabiBen aşırı yiyorum ya sabah göbeğime bi baktım aç karnına kocaman baya bildiğin hamile gibi
annemde kendini durduramican 70 kilo olcan diyohatta bugün iki kere tuvalete çıktım
mekik çekmek lazımkarın kası seviyorum
aynen canım
yağlar OUT
kaslar IN
ya inanırmısın benim regl normalde 9 gün sürer...
bu defa 8 gün sürdü...
ben tibete bağlıyorum bunu...hatta hatırlarsan ben sana demiştim hani yaa regl oldum tibet yapsam zararı olurmu çok sancım var diye...sende yok bişey olmaz hatta tam tersine rahatlarsın belki demiştin....valla aynen öyle oldu....
hem çok rahatladım hemde 8 gün sürdü...çok şaşırdım....senelerdir 9 giden regl...bu sefer ilk kez 8 oldu...
ay bende yapıyorum bazen gülüyorum yazdıklarınızı okudukça, eşim diyor ki kendi kendine gülene ne denir diyor
tibet amcayı unutanı bıyıklı amcalar götürsün
yok cnm.benm ablam cok sever cıcı bebeyı sutle yada suyla ıslar yer de ben bıkac kez yeyım dedım kusacak gıbı oluorum ya.ama aktar bana SÖZDe KILO ALDIRICI MACUN verdi.gercekden kılo aldırıcıysa o ıse yarıodur bılmemki.
canım bende de göbek vardı şimdi senin sevdiğine yakın bi karına sahibim daha miranda kerr in kaslı göbüşüne kavuşamadım tabi
Tibeeeeeet diyorummmmmm
Evet canım hatırlıyorum çok da iyiettik buna başlamakla
Ahahahaçok güldüm Gazel evet bıyıklı amcalar götürsünahanda bunun gibi
bende tiksinerek yiyorum ama mecbur yiyorum canım..inan en çok kilo aldıran mama...keşke sende yesen..bak ablanda yiyormuş..oh ne güzel yapın kova bir tabağa kaşıklayın işte
Birbirinize baktıkça iştaha gelirsiniz...
suna bakarmısın canım esımle evlenelı su kadar yıl oldu dıoooooooooooo.evlıymıs bızımkiii.kaç yasındasn prenses sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?