Kilo alma programi ile yarisma

eski yazdıklarınızı okuyamadım üşendim ne çok yazıyosunuz öyle
bende 3 haftadır kilo alma konusunda tık yok ben bu işi yapamıycam böyle giderse yaaa ne olacak halim

canım şu keçi boynuzu tozunu bi denesen sende, bi arkadaşla konuştum 1 ayda 6,5 kilo almış
ben biraz aksatıyordum, artık aksatmayacam her gece içecem...inşallah..

canım ben hiçbirşeye vakit bulamıyorum aşırı yoğunum ordan oraya koşturuyorum uykumu bile alamıyorum bugünlerde doğru dürüst... e haliyle kilo almak mümkün olmuyor hem enerji çok harcıyorum hem ara öğün pek yiyemiyorum hem dinlenemiyorum fırsat olmuyor...bir de üstüne ufak tefek rahatsızlıklar yaşıyorum bu aralar...
ama yine de bu reglde neredeyse hiç sancım olmadı bunu da az da olsa kilo almış olmama bağlıyorum çünkü geçen yıllarda da ilk kez 41 i gördüğüm bir dönemde sancısız bir regl geçirmiştim ama ertesi ay tekrar kilo verdiğim için yeniden sancılı günlerime döndüm
gelecek ay da kilo vermezsem ve sancım olmazsa bu tezimi kanıtlamış olacak

canım benim eminim dediğin gibi yoğunsundur ama ben de iş yerinde hiç oturmadım desem yeridir bir haftadır bir de ders aralarında müzik açıp dans ediyoruz çoçuklarla :)
Sabah kalktığımda ilk işi sadece 5 dk ayırıp Tibet yapmak oluyor
Öğle yemeğim de tam 10 dk içinde mideme ne indirebildimse :)
Hadi bakalım o zaman tezinde başarılar Mavişim

benim niye olmuyor bilmiyorum

tebrikler canım sıra geldi sırrını açıklamaya

valla canım cok dıkkat etmedım ogunlerıme ama kahvaltımı ıyı yaptım su bı kac gun vee mamaya dondum tekrar duzenıne yanı bence ısın sırrı mamada kızlar ben oyle goruyorum fark edıyorum insallah 60 ları da gorurum bu gıdısle hep bırlıkte umarımm kızlarr

yaaa ben akşamları düzenli yiyemiyorum şu mamayı yaaa sabah yesem aynı etkiyi yapar mı ki acaba:26:

benim niye olmuyor bilmiyorum
canım benim ben de bir de bu hafta 4 gün mama yedim yabana atmamak gerek mamayı da
Canım sabah sadece 5 dk diyorum Tibet için sözü Diğer Tibetçi Gazel' e bırakıyorum:)
Nute yeni başladı Afilli de öyle, Lokumum da 3 tane yapıyor sanırım hep. Ama biz Gazel'le 7 deyiz

canım senin tezini çürtümüş olmayım ama adet sancısının kilo ile alakası yok bence...
annem kilolu teyzelerim kilolu halam vs hep kilolular ama reglleri çok sancılı geçer...

nerden bulabilirim aktarlarda kolay bulunur mu ki

aktarlarda var canım...

kızlarrrrrr 900 gram almısımm

tebrikler annem darısı başımıza...
hemen tibete başlıyorsun yoksa göbüş bıngıl bıngıl olur ona göre...koca göbekli seniiii

evet pelinim, ben yedideyim...
ayıptır söylemesi kalçam çok sıkılaştı, şaka değil kızlar vallahi hissedilir derecede...elimle sıksam böyle sert sert oluyor yağsız kas gibi...tibet yapmayanı topikten atalımmı pelinim..
biz bıngıl etler istemiyoruz, taş gibi kalçalar göbekler istiyoruz dimi canım
tibete vaktim yok diyene aşk olsun yani...dakka tuttum en fazla 5 dakka sürüyor..yapmayın kızlar...beş dakkanız da mı yok...

Kesinlikle katılıyorm Gazel güzel fit vücutlar istiyoruz
Benim de göbeğim yok kalçam sıkı anlamadım bu hafta kilom nereye gitti merak içindeyim
Gazel hiç güleceğim yoktu evetherkes Tibet yapsın tam bizim gibi kilo almaya çalışanlar için hareketler

ben sabah aksam yemeye calısıyorum canım ama sabahları aksatmamak daha onemlı oluyo bende .. cunku aksam mama yemesem de bı suru atıstıracagım sey oluyo ..

tamam o zaman taktik değiştiriyorum sabahları yiyeyim bakalım bu hafta ne olacak

tezim hala çürümüş sayılmaz çünkü ailesel faktörler de neden olabiliyor onlarınki o yüzden de olabilir

aşk olsun evet fena olmaz yani sevgilim yok zaten gazelim

ben o hareketlerin içeriğini bilmediğimden ne kadar vakit aldığını da bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…