- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.200
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.201
eski yazdıklarınızı okuyamadım üşendim ne çok yazıyosunuz öyle
bende 3 haftadır kilo alma konusunda tık yok ben bu işi yapamıycam böyle giderse yaaa ne olacak halim
Kızlar şiddetle Tibeti öneririm ben de reglyken sizin gibi oluyordum9 gün boyunca fakat bu ay sadeceilk üç günü öyle oldum ve reglim6 güne düştü:)
Yalan olmasın ama sanırım ilk kez reglyken 500 gram alıyorum :)
canım şu keçi boynuzu tozunu bi denesen sende, bi arkadaşla konuştum 1 ayda 6,5 kilo almış
ben biraz aksatıyordum, artık aksatmayacam her gece içecem...inşallah..
canım ben hiçbirşeye vakit bulamıyorum aşırı yoğunum ordan oraya koşturuyorum uykumu bile alamıyorum bugünlerde doğru dürüst... e haliyle kilo almak mümkün olmuyor hem enerji çok harcıyorum hem ara öğün pek yiyemiyorum hem dinlenemiyorum fırsat olmuyor...bir de üstüne ufak tefek rahatsızlıklar yaşıyorum bu aralar...
ama yine de bu reglde neredeyse hiç sancım olmadı bunu da az da olsa kilo almış olmama bağlıyorum çünkü geçen yıllarda da ilk kez 41 i gördüğüm bir dönemde sancısız bir regl geçirmiştim ama ertesi ay tekrar kilo verdiğim için yeniden sancılı günlerime döndüm
gelecek ay da kilo vermezsem ve sancım olmazsa bu tezimi kanıtlamış olacak
kızlarrrrrr 900 gram almısımm
canım bildirim konumuza da yaz olur u liste ordan bakılıp yapılacakkızlarrrrrr 900 gram almısımm
canım benim eminim dediğin gibi yoğunsundur ama ben de iş yerinde hiç oturmadım desem yeridir bir haftadır bir de ders aralarında müzik açıp dans ediyoruz çoçuklarla :)
Sabah kalktığımda ilk işi sadece 5 dk ayırıp Tibet yapmak oluyor
Öğle yemeğim de tam 10 dk içinde mideme ne indirebildimse :)
Hadi bakalım o zaman tezinde başarılar Mavişim
tebrikler canım sıra geldi sırrını açıklamaya
valla canım cok dıkkat etmedım ogunlerıme ama kahvaltımı ıyı yaptım su bı kac gun vee mamaya dondum tekrar duzenıne yanı bence ısın sırrı mamada kızlar ben oyle goruyorum fark edıyoruminsallah 60 ları da gorurum bu gıdısle hep bırlıkte umarımm kızlarr
canım benim ben de bir de bu hafta 4 gün mama yedim yabana atmamak gerek mamayı dabenim niye olmuyor bilmiyorum
yaaa ben akşamları düzenli yiyemiyorum şu mamayı yaaa sabah yesem aynı etkiyi yapar mı ki acaba:26:
canım ben hiçbirşeye vakit bulamıyorum aşırı yoğunum ordan oraya koşturuyorum uykumu bile alamıyorum bugünlerde doğru dürüst... e haliyle kilo almak mümkün olmuyor hem enerji çok harcıyorum hem ara öğün pek yiyemiyorum hem dinlenemiyorum fırsat olmuyor...bir de üstüne ufak tefek rahatsızlıklar yaşıyorum bu aralar...
ama yine de bu reglde neredeyse hiç sancım olmadı bunu da az da olsa kilo almış olmama bağlıyorum çünkü geçen yıllarda da ilk kez 41 i gördüğüm bir dönemde sancısız bir regl geçirmiştim ama ertesi ay tekrar kilo verdiğim için yeniden sancılı günlerime döndüm
gelecek ay da kilo vermezsem ve sancım olmazsa bu tezimi kanıtlamış olacak
nerden bulabilirim aktarlarda kolay bulunur mu ki
kızlarrrrrr 900 gram almısımm
canım benim ben de bir de bu hafta 4 gün mama yedim yabana atmamak gerek mamayı da
Canım sabah sadece 5 dk diyorum Tibet için sözü Diğer Tibetçi Gazel' e bırakıyorum:)
Nute yeni başladı Afilli de öyle, Lokumum da 3 tane yapıyor sanırım hep. Ama biz Gazel'le 7 deyiz
evet pelinim, ben yedideyim...
ayıptır söylemesi kalçam çok sıkılaştı, şaka değil kızlar vallahi hissedilir derecede...elimle sıksam böyle sert sert oluyor yağsız kas gibi...tibet yapmayanı topikten atalımmı pelinim..
biz bıngıl etler istemiyoruz, taş gibi kalçalar göbekler istiyoruz dimi canım
tibete vaktim yok diyene aşk olsun yani...dakka tuttum en fazla 5 dakka sürüyor..yapmayın kızlar...beş dakkanız da mı yok...
Tartıya pil almayı unutursa süper zeka lokum herkes tartılır kendi böyle bakar işte uzaktan
aay güldürmeyin annemlet bana bakıyor elimde ipad sırıtıyorum salonun ortasında kız delirdi mi diye düşünüyordur bence :)
Ama unutalacak şey mi bu yani
tamda kilo aldığımı düşündüğüm hafta
haftaya regl gelir 2 kilo gider son bi tartılaydım
ben sabah aksam yemeye calısıyorum canım ama sabahları aksatmamak daha onemlı oluyo bende .. cunku aksam mama yemesem de bı suru atıstıracagım sey oluyo ..
canım senin tezini çürtümüş olmayım ama adet sancısının kilo ile alakası yok bence...
annem kilolu teyzelerim kilolu halam vs hep kilolular ama reglleri çok sancılı geçer...
aktarlarda var canım...
evet pelinim, ben yedideyim...
ayıptır söylemesi kalçam çok sıkılaştı, şaka değil kızlar vallahi hissedilir derecede...elimle sıksam böyle sert sert oluyor yağsız kas gibi...tibet yapmayanı topikten atalımmı pelinim..
biz bıngıl etler istemiyoruz, taş gibi kalçalar göbekler istiyoruz dimi canım
tibete vaktim yok diyene aşk olsun yani...dakka tuttum en fazla 5 dakka sürüyor..yapmayın kızlar...beş dakkanız da mı yok...
canım benim ben de bir de bu hafta 4 gün mama yedim yabana atmamak gerek mamayı da
Canım sabah sadece 5 dk diyorum Tibet için sözü Diğer Tibetçi Gazel' e bırakıyorum:)
Nute yeni başladı Afilli de öyle, Lokumum da 3 tane yapıyor sanırım hep. Ama biz Gazel'le 7 deyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?