Kilo alma programi ile yarisma

Seni elime bi gecirirsem:41:
$DSCF9500.JPG peki ya bu

cnm kahvaltıyı hıc sevmıom ya :( ne yesem dıe dusunuom kara kara :D kaç saat gecti:D

kahvaltı günün en güzel öğünü canım :16:
şööyle yumurtalar, domatesler iştah açıcı yeşiller
tereyağları ballar, ııımmmm :56:
sonra kahvaltının yıldızı assolisti nutella sondan gelip mideyi damağı şenlendirip gidiyor :56:

sonra kahvaltının yıldızı assolisti nutella sondan gelip mideyi damağı şenlendirip gidiyor :56:
veeeeeeeeeeeeeee tarhana corbasııııııııı:) ıcmeye karar verdm ıcınede emek dograypda löp löp et olsun vucuduma

veeeeeeeeeeeeeee tarhana corbasııııııııı:) ıcmeye karar verdm ıcınede emek dograypda löp löp et olsun vucuduma

afiyet olsun canım, ama kahvaltı çoook çok önemli sakın bir daha atlama bol çeşitle şöyle görselliği güzel tabaklar hazırla kendine oh mis :)

bağırdık mı laa ne çığrının :33:
:) Balk sevmem pek ama bu gozume guzel geldi:33:

cnm kahvaltıyı hıc sevmıom ya :( ne yesem dıe dusunuom kara kara :D kaç saat gecti:D
Canim neden kahvalti sevmiyorsun? Yenmez mi Afillimin dedigi gibi hele ki bir de Nutella varsa, o yoksa burda topikte Nute var onu da yiyebilirsin bu aralar fazla kasiniyor cunku :9:

:) Balk sevmem pek ama bu gozume guzel geldi:33:
Canim neden kahvalti sevmiyorsun? Yenmez mi Afillimin dedigi gibi hele ki bir de Nutella varsa, o yoksa burda topikte Nute var onu da yiyebilirsin bu aralar fazla kasiniyor cunku :9:

balık yenmez mi ımmmm çok severim :21:

vayyy kaşınıyorum haa yazdım bi kenara Tİ hanım seni Tİye alıyorum ona göre :33:

balık yenmez mi ımmmm çok severim :21:

vayyy kaşınıyorum haa yazdım bi kenara Tİ hanım seni Tİye alıyorum ona göre :33:

Benim kotu bir anim var kendileriyle(balikla) o yuzden :50:

Evet aksamdan beri sana inadina paylastigimiz herseyden canim cekti:43:
Al bu da sana gelsin madem yemek yedin
$muzlukek.jpg ustune iyi gider

kızlar bu hafta, 1 kilo vermişsem hiç şaşırmam :14:
2 gündür çorba içiyorum sadece az önce patates püresi yedim sürekli öksürdüğümden midem çok dolu olunca kusacak gibi oluyorum
bu hafta cezaların en büyüüüüğüüü bana :26:

onun dışında tüm gün yedikledim
muhlama ve çay (muhlama da iyi oluyor püre gibi lüp lüp kayıyor)
öğlen çorba (mercimek içine biraz da ekmek ufaladım)
ara olarak az önce püre yedim (ama püremi kaşarla harmanladım sıcakken ve tereyağı :52:)
akşam yemeği olarak da domates çorbası yiyeceğim
ve musakkamdan yemeyi deneyeceğim hadi hayırlısı :56:

Back