- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.161
Hadi cabuk kahvaltiya, ben yarim ekmek tost yedim ustune 6 tane kuru incirKahvaltimi da gec yaptim 11 gibi
bende 11 de yaptım tost yedim şimdi yemek yedim şimdi 2 mandalin ve 1 muz yicem
Ben de birazdan yicem ne bagiriyon
Hadi cabuk kahvaltiya, ben yarim ekmek tost yedim ustune 6 tane kuru incirKahvaltimi da gec yaptim 11 gibi
cnm kahvaltıyı hıc sevmıom yane yesem dıe dusunuom kara kara kaç saat gecti
veeeeeeeeeeeeeee tarhana corbasııııııııı:) ıcmeye karar verdm ıcınede emek dograypda löp löp et olsun vucudumakahvaltı günün en güzel öğünü canım
şööyle yumurtalar, domatesler iştah açıcı yeşiller
tereyağları ballar, ııımmmm
sonra kahvaltının yıldızı assolisti nutella sondan gelip mideyi damağı şenlendirip gidiyor
veeeeeeeeeeeeeee tarhana corbasııııııııı:) ıcmeye karar verdm ıcınede emek dograypda löp löp et olsun vucuduma
:) Balk sevmem pek ama bu gozume guzel geldibağırdık mı laa ne çığrının
Canim neden kahvalti sevmiyorsun? Yenmez mi Afillimin dedigi gibi hele ki bir de Nutella varsa, o yoksa burda topikte Nute var onu da yiyebilirsin bu aralar fazla kasiniyor cunkucnm kahvaltıyı hıc sevmıom yane yesem dıe dusunuom kara kara kaç saat gecti
kahvaltı günün en güzel öğünü canım
şööyle yumurtalar, domatesler iştah açıcı yeşiller
tereyağları ballar, ııımmmm
sonra kahvaltının yıldızı assolisti nutella sondan gelip mideyi damağı şenlendirip gidiyor
afiyet olsun canım, ama kahvaltı çoook çok önemli sakın bir daha atlama bol çeşitle şöyle görselliği güzel tabaklar hazırla kendine oh mis :)
:) Balk sevmem pek ama bu gozume guzel geldi
Canim neden kahvalti sevmiyorsun? Yenmez mi Afillimin dedigi gibi hele ki bir de Nutella varsa, o yoksa burda topikte Nute var onu da yiyebilirsin bu aralar fazla kasiniyor cunku
Benim kotu bir anim var kendileriyle(balikla) o yuzden
Evet aksamdan beri sana inadina paylastigimiz herseyden canim cekti
Al bu da sana gelsin madem yemek yedin
Eki Görüntüle 880667 ustune iyi gider
ama bu da yapılmaz ki canımsavaşı bırakalım mı beyaz bayrak sallıyorum bak :92:
Aslinda boyle paylasinca iyi oluyor canimiz cekiyor, bu yoksa turevlerine saldiriyoruz sahsen bana oyle oluyor
Benim icin sorun yok yavrucum benim amacim seninle ugrasmaksorun yoksa paylaşalım canım ben ne zman paylaşsaam ağlıyonuz bende vazgeçiyorum sonra
Benim icin sorun yok yavrucum benim amacim seninle ugrasmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?