Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adresinizi yazabilir misiniz peki birde ücreti?
ilk analiz ücretsiz oluyor.devam etmek isterseniz daha sonra hallederiz onu.yalnız buraya adresi vermiyim ben önce telefonla randevu alabilirsinizadresinizi yazabilir misiniz peki birde ücreti?
adresinizi yazabilir misiniz peki birde ücreti?
Öğünlerimi hergün biraz daha arttırdım :) ve gerçektende işe yaradı.
diyetisyene gittin mi canım? bende 16 yaşındayım ve 40 kiloyum diyetisyene gitmek istiyorum bi arkadaşım diyetisyen sayesinde 4-5 kilo almışş
Merhaba arkadaşlar ben derin , aranıza yeni katıldım ve benim kilo almam gerekiyo çok zayıfım, zayıflığın ötürü kendini beğenmeyen hatta üzülen tek insan ben değilim bu yüzden hep beraber kilo alam maratonu yapalım dedim. Benim boyum 1.67 kilom ise 43 boyuma göre çok zayıfım (göğüslerimde zayıflığımdan dolayı küçük zaten )
Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani arkadaşlar sabırlı olursak yapamayacağımız hiç birşey yok bence. Herkes istediği, alamak istediği kiloyu yazsın ve başlayalım artık biz başarırsak diğer başarmak isteyen arkdaşalarda başarımızdan dolayı eminimki onlarda başarır. Tabii aramızda birde sabırsız bir kaç arkdaşımızda var (örn: ben ) hemencicik kilo almak istiyoruz ama hemende alırsak çok sağlıksız olur bunu gayet iyi biliyoruz ... ayda en az 3 kilo alsak 3 ayda en az 9 kilo eder buda bizim haftada en fazla 1 kilo almamıza eşittir yani zor değil yapabiliriz , ben yapabileceğime ve yapabileceğimize inanıyorum :)
Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı
Merhaba Derin ben de çok zayıfım ve şuan Bulk tozu süte karıştırıp içiyorum günde 3 kez.
Gece de yatmadan önce büyükçe bir bardağa muz , cicibebe ve süt katıp çırpıp içiyorum.
Biraz biraz etlenmeye başladım bileee :)
Merhaba arkadaşlar ben derin , aranıza yeni katıldım ve benim kilo almam gerekiyo çok zayıfım, zayıflığın ötürü kendini beğenmeyen hatta üzülen tek insan ben değilim bu yüzden hep beraber kilo alam maratonu yapalım dedim. Benim boyum 1.67 kilom ise 43 boyuma göre çok zayıfım (göğüslerimde zayıflığımdan dolayı küçük zaten )
Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani arkadaşlar sabırlı olursak yapamayacağımız hiç birşey yok bence. Herkes istediği, alamak istediği kiloyu yazsın ve başlayalım artık biz başarırsak diğer başarmak isteyen arkdaşalarda başarımızdan dolayı eminimki onlarda başarır. Tabii aramızda birde sabırsız bir kaç arkdaşımızda var (örn: ben ) hemencicik kilo almak istiyoruz ama hemende alırsak çok sağlıksız olur bunu gayet iyi biliyoruz ... ayda en az 3 kilo alsak 3 ayda en az 9 kilo eder buda bizim haftada en fazla 1 kilo almamıza eşittir yani zor değil yapabiliriz , ben yapabileceğime ve yapabileceğimize inanıyorum :)
Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı
Bulk tozunu doktor kontrolünde mi kullandın acaba ?
benim son 1 kilo kaldı zaten:)
Evet bünyeye göre değişebilir. İştah için ilaçlar falan kullandınız mı ? Ben yerim günlük öğünlerimi fakat daha fazla yemem gerekiyor. 19 yaşındaym 1.57 boyundaym ve 41 kiloyum bu çok az bi oran benim için çabaladım almak için ama başarılı olamadım açıkcası. İstedğim sadece 6 - 7 kilo.
Bulk tozunu doktor kontrolünde mi kullandın acaba ?