• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma maratonu :)

diyetisyene gittin mi canım? bende 16 yaşındayım ve 40 kiloyum diyetisyene gitmek istiyorum bi arkadaşım diyetisyen sayesinde 4-5 kilo almışş

yok gitmedim ne biliyim pek faydası olmaz gibi geliyo. gitmekte yarar var mıdır sizce? sonuçta yemek yemek lazım ben onu başarabilirsem herşey güzel olacak. ama sadece ölmemek için yiyorum diyebilirim. :(

Merhaba arkadaşlar ben derin , aranıza yeni katıldım ve benim kilo almam gerekiyo çok zayıfım, zayıflığın ötürü kendini beğenmeyen hatta üzülen tek insan ben değilim bu yüzden hep beraber kilo alam maratonu yapalım dedim. Benim boyum 1.67 kilom ise 43 :( boyuma göre çok zayıfım (göğüslerimde zayıflığımdan dolayı küçük zaten :( )
Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani :D arkadaşlar sabırlı olursak yapamayacağımız hiç birşey yok bence. Herkes istediği, alamak istediği kiloyu yazsın ve başlayalım artık biz başarırsak diğer başarmak isteyen arkdaşalarda başarımızdan dolayı eminimki onlarda başarır. Tabii aramızda birde sabırsız bir kaç arkdaşımızda var (örn: ben ) hemencicik kilo almak istiyoruz ama hemende alırsak çok sağlıksız olur bunu gayet iyi biliyoruz ... ayda en az 3 kilo alsak 3 ayda en az 9 kilo eder buda bizim haftada en fazla 1 kilo almamıza eşittir yani zor değil yapabiliriz , ben yapabileceğime ve yapabileceğimize inanıyorum :)

Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı

Merhaba Derin ben de çok zayıfım ve şuan Bulk tozu süte karıştırıp içiyorum günde 3 kez.
Gece de yatmadan önce büyükçe bir bardağa muz , cicibebe ve süt katıp çırpıp içiyorum.

Biraz biraz etlenmeye başladım bileee :)

Son düzenleme:
Merhaba Derin ben de çok zayıfım ve şuan Bulk tozu süte karıştırıp içiyorum günde 3 kez.
Gece de yatmadan önce büyükçe bir bardağa muz , cicibebe ve süt katıp çırpıp içiyorum.

Biraz biraz etlenmeye başladım bileee :)

sizin adınıza çok sevindim :) darısı başıma :) pantolanlarım dapdar olmaya başladı :)

Merhaba arkadaşlar ben derin , aranıza yeni katıldım ve benim kilo almam gerekiyo çok zayıfım, zayıflığın ötürü kendini beğenmeyen hatta üzülen tek insan ben değilim bu yüzden hep beraber kilo alam maratonu yapalım dedim. Benim boyum 1.67 kilom ise 43 :( boyuma göre çok zayıfım (göğüslerimde zayıflığımdan dolayı küçük zaten :( )
Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani :D arkadaşlar sabırlı olursak yapamayacağımız hiç birşey yok bence. Herkes istediği, alamak istediği kiloyu yazsın ve başlayalım artık biz başarırsak diğer başarmak isteyen arkdaşalarda başarımızdan dolayı eminimki onlarda başarır. Tabii aramızda birde sabırsız bir kaç arkdaşımızda var (örn: ben ) hemencicik kilo almak istiyoruz ama hemende alırsak çok sağlıksız olur bunu gayet iyi biliyoruz ... ayda en az 3 kilo alsak 3 ayda en az 9 kilo eder buda bizim haftada en fazla 1 kilo almamıza eşittir yani zor değil yapabiliriz , ben yapabileceğime ve yapabileceğimize inanıyorum :)

Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı

yardımcı olmamı istersen ekleyebilirsin cnm =)

Benim de problemim kilo almak ama asıl önemlisi tıka basa yiyememek, fazla zorlayınca midem bulanıyor, çocuklar gibi geçmiyor boğazımdan..
iştahsızlık öncelik şahsen benim için, yoksa yedikten sonra herkez kilo alır..

Evet bünyeye göre değişebilir. İştah için ilaçlar falan kullandınız mı ? Ben yerim günlük öğünlerimi fakat daha fazla yemem gerekiyor. 19 yaşındaym 1.57 boyundaym ve 41 kiloyum bu çok az bi oran benim için çabaladım almak için ama başarılı olamadım açıkcası. İstedğim sadece 6 - 7 kilo.

Evet bünyeye göre değişebilir. İştah için ilaçlar falan kullandınız mı ? Ben yerim günlük öğünlerimi fakat daha fazla yemem gerekiyor. 19 yaşındaym 1.57 boyundaym ve 41 kiloyum bu çok az bi oran benim için çabaladım almak için ama başarılı olamadım açıkcası. İstedğim sadece 6 - 7 kilo.

bende 16 yaşındayım boyum 1.57 ve 40 kiloyum bende sadece 6-7 kilo almak istiyorum :( ben sipraktin kullandım ama zaten iştahım açık çok şükür şuanda vitamin kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. bi kaç gün içindede tahin pekmez ve bebe bisküvisine başlıcam sende deneyebilirsin canım. aynı durumda olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum.

bu konuyu görünce yazmak istedim 2 yıl öncesine kadar 1.65 boy ve 42 kiloydum ne yapsam ne etsem kilo alamıyordum iştah açıcılar balık yağları vs denemediğim şey kalmamıştı azıcık kendimi yemeye zorladığımda bu sefer de feci şekilde midem bulanıyordu 2 yıl önce çok şiddetli bir karın ağrısıyla doktora gittim ve kendimi ameliyat masasında buldum apandistim alındı ve enfeksiyon kaptığım için hastahanede yatmam gerekti yaklaşık 15 gün hastahanede yattım 15 gün boyunca sürekli serum yedim sabah 7 de başlayıp gece 3 e kdar kolumda serumla kalıyordum çok zordu gerçekten bu süre içinde iyice zaıfladım hastaneden 40 kiloyla çıktım hastahane yemekleri vs...lakin bu olanlardan sonra herşey değişti ciddi anlamda iştahım açıldı ve çok kısa bir sürede 53 kiloya çıktım ömrümde ilk kez bu kadar kiloluydum :D şuan 52 kiloyum ve gerçekten çok memnunum inş sizler de en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

bn şuan 28 yaşındayım ve 4 yıl öncesine kdr kilo almak için yapmadığım şey kalmamıştı
ama birtürlü kilo alamıyordum çok zayıftım
üniversite bitip işe başlayınca birden kilo almaya başladım önceleri hoşuma gtti ama farketmeden 60 kilo oldum
rejim yPacağım hiç aklıma gelmezdi ama yaptım ve fazla veremedim
şimdi o zayıf günlerimi çok özlüyorum
özetle kilo almak için uğraşmayın bence
:46:

Bulk tozunu doktor kontrolünde mi kullandın acaba ?

mERHABALAR CANIM ECZANEDEN Kilo için birşeyler istedim bunu verdi, ama bir dahiliye muayesinde doktoruma sordum.
"Zararı yok, ama ne gerek var, hamilelik sonrası metabolizman zayıflar mutlaka kilo alırsın" dedi.

Ben zararını görmedim ancak en güzeli yiyerek kilo almak ve ben normal insanların porsiyonundan çoook gerideyim :(

Sürekli versinler turşu, versinler salata tüketeyim :)

kızlar bende 26 yaşındayım 40 kiloyum boyum 1.59
2 senelik evliyim evlenince alırsın dedıler kaç senedir aynı kilodayım.. demir eksikliğim var hap kullanıyorum demir hapıda kilo yapar dediler hala tık yok.. ne giydiğim bişey oluyo nede yakışıyo.. içime tayt vs giymek zorunda kalıyorum ki pantolon olsun belimden düsüyo resmen.. bulk u denicem bakalım ins alabilirim psikolojim tavan yaptı.. sizler ne alemdesiniz

Back