• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma maratonu :)

Canlarım benim ben bayadır bir yemek yiyorum gün geçtikçe öğünlerimi çok azda olsa arttırdım ve bu yazıyı yazalı 2 kilo aldım ciddi ciddi şuan 46 kiloyum ve arkadaşlarım 15 tatilde beni göremediler bugün bir gördüler merve sen kilomu aldın dediler yani 2 kilonun bile farkı oluyomuş onu öğrendim :) şöyle bir 54-55 kilo olsam ne güzel olurdu :) ben öğünlerimi arttırarak başladım :)

boyun kısa sanırım benim belli olması için 5-6 kilo almam lazım of. sevindim 2 kilo almana devamı gelir inşallah :)

boy 163 şuan 52 yim 53 olup bırakıcam artık yada 54 de feln bırakırım:) valla uğraştım azmettim oldu eylül de 40 kiloydum şimdi 12 fark rttim:)başlayınca 2 3 ayda bırakmayın azmedin devam edin:)

mesajını şimdi gördüm cnm inan heycandan devamına bakamadım bile belki sorucam soruya cevap vermişsindir ama yine söylersen sevinirim... Öncelikle ne mutlu sana maşallah da diyelim ne güzel kilo almışsın , ama ne yaptın nasıl aldın bana da söyler misin ?:((

mesajını şimdi gördüm cnm inan heycandan devamına bakamadım bile belki sorucam soruya cevap vermişsindir ama yine söylersen sevinirim... Öncelikle ne mutlu sana maşallah da diyelim ne güzel kilo almışsın , ama ne yaptın nasıl aldın bana da söyler misin ?:((

Öğünlerimi hergün biraz daha arttırdım :) ve gerçektende işe yaradı.

boyun kısa sanırım benim belli olması için 5-6 kilo almam lazım of. sevindim 2 kilo almana devamı gelir inşallah :)

boyum bir 1.67 kısa olmadığımı düşünüyorum ama 2 kilocuk bir fark etti bende ama kişiye göre değişir herkesin bünyesi farklı. mesela biri su içse yarıyo biz ne yesek zor yarıyo o hesap :) inşallah devamı gelir :)

boyum bir 1.67 kısa olmadığımı düşünüyorum ama 2 kilocuk bir fark etti bende ama kişiye göre değişir herkesin bünyesi farklı. mesela biri su içse yarıyo biz ne yesek zor yarıyo o hesap :) inşallah devamı gelir :)

canım kısasın demek istemedim yanlış anlama pardon bana göre kısa diyelim :) 1.78 benim o yüzden belli olmuyor 2-3 alsamda :/

kızlar bende kilo almak istiyorum boyum 170 kilom 55 ama yine de bacaklarım zayıf gögüslerim küçük yani :((( ben daha dolgun seviyorum sadece göbeğime değil bacaklarıma kalçama falan da almak istiyorum o nasıl olur sizce ? egzersiz filan mı yapmam lazım

kızlar bende kilo almak istiyorum boyum 170 kilom 55 ama yine de bacaklarım zayıf gögüslerim küçük yani :((( ben daha dolgun seviyorum sadece göbeğime değil bacaklarıma kalçama falan da almak istiyorum o nasıl olur sizce ? egzersiz filan mı yapmam lazım

aynı durumdayız ama bende 2 kilo bile farketmiş arkadaşlarım felan hep öyle dedi çok şaşırdım o.O benimde göğüs yok popo yok bacak yok :D kibrit çöpü gibi geziyorum pantolanlarda 26/28 bile bol oluyo :(

yok yanlış anlamadım zaten ama sizin fiziğiniz manken gibidir şimdi :D maşallah. diyetisyene gittinizmi ?

İlk defa görenler hep oyle söylüyor ne gerek var vucudun güzel alma kilo diye ama almam lazım 52 kiloyum. 36 giyiyorum ama kemik yapısından dolayı. Etli butlu olmak istiyorum :D

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

ankara'nın neresinde, randevuyla mı çalışıyorsunuz, fiyatınız ne kadar ve ne gibi şeyler uyguluyorsunuz?? Bende ankara'da balgatta yaşıyorum da..

çukurambarda oturuyorum ben de.öncelikle ücretsiz vücut analizi yapıyoruz.kan alamadan çekap yapmak gibi bişey düşünebilirsiniz.daha sonra beslenme alışkanlıklarınızı konuşuyoruz yorumluyoruz ve diyet değil ama size uygun olan bir beslenme düzeni ortaya koyuyoruz.sizde inanırsanız gercekten çok hızlı ve kalıcı sonuçlar alabiliyorsunuz =)

çukurambarda oturuyorum ben de.öncelikle ücretsiz vücut analizi yapıyoruz.kan alamadan çekap yapmak gibi bişey düşünebilirsiniz.daha sonra beslenme alışkanlıklarınızı konuşuyoruz yorumluyoruz ve diyet değil ama size uygun olan bir beslenme düzeni ortaya koyuyoruz.sizde inanırsanız gercekten çok hızlı ve kalıcı sonuçlar alabiliyorsunuz =)

adresinizi yazabilir misiniz peki birde ücreti?

Back