- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
Zayıf değilsin ki senle boyumuz nerdeyse aynı ve ben hamileligimi saymazsak yıllardır 49 kiloyum ve böyle olmak hoşuma gidiyor. Doğuma bile 62 kiloyla gittim sen emin misin 65 kilo olmak istediğine? Sonra oranı buranı erisin diye duvarlara vurma:))Merhaba arkadaslarim hep icimizi karartan dertlerle konu acmistim.buda benim icin bir sorun yillardir hic asamadim.hep baliketli dolgun bir bayan olmak istedim hayatimda.ne yesem yarasin istedim.liseye gidene kadar 65 kiloya kadar ulasmistim.dert yok tasa yok mutluydum kilo aliyordum.ama buyudukce biseye sinirleneyim uzuleyim istahtan kesildim.ce sonuc 1.64 boyunda 53 kiloyum.hedefim 65 yani bana biri zayifsin dese isterse dunya guzelisn dese ben o aksama kadar aglarim.gitmedigim doktor spor salonu kalmadi tum ezcaneyi eve tasidim.vitamin balik haplari serumlar.yok alamiyorum.google arama kayitlarim hep nasil kilo alinirla dolu.troid guatr hicbisey yok.yasima gorede almam lazim yine alamadim.bana onerebiliceginiz bir durum varmi diyetistende bir kilo aldim.oda sonucsuz.yani varmi bu durumla basa cikabilen.cok dua ederim