• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO ALIRSAM BÜYÜR MÜ?

75-80-90 sırt genişliginizin ölçüsüdür, memeyle alakasi yok.
Meme ölçüsü a,b,c,d,dd cup olarak belirtilir.
Meme buyuklugu kiloyla dogrudan alakali degil cok az etkiler.

Tam diyecektim. Yetiskin yetiskin kadinlar halen nasil sütyen ölçülerini bilmez hayret birsey.
Nasil magazadan aliyorlar? Hani o A B C'nin neyi ifade ettiklerini saniyorlar?

Ve evet meme kilo ile alakasi yoktur. Cok kilolu insanlarin bile her zaman büyük memeleri olmaz, yada çok zayiflarin küçük meme. Ve bölgesel kilo alip/verme benim bildigim kadari ile olmuyor. Ki sadece kilo almak ile olsa, millet gögüs amelyati olmazdi.

şöylede bişey var (duyduğum kadarıyla)doğum kontroller sende bi sıkıntı olmamasına rağmen hormonlrınla oynadığn için adet düzensizliği yapıyor.

Lütfen yanlis bilgi verme. Dogum kontrol hapi tam adeti düzene sokmak için sikça kullanilan bir yöntem. Pko olanlar mesela kullaniyor.

Ha ne olur ara kanama olabilir fakat ben yillarca kullanmistim ve hiç ara kanamam olmamisti. Cogu kadinlarda olmuyor.

Herkes 75 80 90 yazmis ama bu sirt genisligi olcusu yahu. Bir kadin 80 giyip b cup olabilir. Burda bu kadar kadinin bu olculerden habersiz olmasi beni cok sasirtti. Kilo almak istiyorsaniz bir diyetisyene basvurmaniz en iyisi degil mi? Ben zamaninda 43 kiloya dusmustum stres kaynakli. 1 sene boyunca diyetisyen yardimiyla 50 kiloya kadar ciktim. Alerjim ve cilt rahatsizligim yuzunden bircok gidayi, sebzeyi ve meyveyi tuketemiyorum ama 50 51 kilo yillardir sabit kilom. Madem zayif buluyorsunuz kendinizi diyetisyene gidip paralel olarakta spora baslayabilirsiniz. Kaslarinizi guclendirebilirsiniz. Bu sekilde de kilo alabilirsiniz. Gogus hareketleri var onlari yapabilirsiniz. Herkesin vucut sekli farkli ve kisisel gorusum zaten zayif bir yapida iseniz kucuk goguslerinizin olmasi daha iyi degil mi?

Ben 70 a takiyordum 43 kilo iken simdi 75 b takiyorum. Bundan buyuk olmasini da asla istemem. Daha buyugu benim vucut olculerime yakismaz. Kendime yakistirmam. 75 b ayrica kucuk de degil ki saniyorsam en ideal gogus olcusu. O ne diyor bu ne diyoru birakin sizin vucudunuza en uygunu nedir onu bulun.

Yani sadece buskivi yiyerek mi yoksa baska bisey de yaptinmi ?

Hayır canım yapmadım ben 45 kiloydum elbise askısı gibi dolaşıyordum zaten normalde de kemikli bir yapım var o yüzden daha da zayıf ve cılız görünüyordum ne yaptıysam kilo alamadım hiçbir sorun da yoktu vücudumda dahiliye doktorum bana bebe bisküvisini dene dedi bende denedim ve 10 kilo aldım üstelik bisküviyi bırakınca aldığım kiloda geri gitmedi kaldı yani çünkü yağ yaptı biraz göbeklendim doğal olarak ama yapcak bir şey yok o da kötü durmuyor saklayabileceğim kadar çünkü çok fazla değil dolayısıyla kilo alınca göğüslerim de büyüdü :KK73: yani bende böyle oldu ama başkası kilo aldığında göğüsleri büyümemiş olabilir böyle şeyler bünye ile alakalı biraz da :KK35:

Hayır canım yapmadım ben 45 kiloydum elbise askısı gibi dolaşıyordum zaten normalde de kemikli bir yapım var o yüzden daha da zayıf ve cılız görünüyordum ne yaptıysam kilo alamadım hiçbir sorun da yoktu vücudumda dahiliye doktorum bana bebe bisküvisini dene dedi bende denedim ve 10 kilo aldım üstelik bisküviyi bırakınca aldığım kiloda geri gitmedi kaldı yani çünkü yağ yaptı biraz göbeklendim doğal olarak ama yapcak bir şey yok o da kötü durmuyor saklayabileceğim kadar çünkü çok fazla değil dolayısıyla kilo alınca göğüslerim de büyüdü :KK73: yani bende böyle oldu ama başkası kilo aldığında göğüsleri büyümemiş olabilir böyle şeyler bünye ile alakalı biraz da :KK35:
Tesekkrler cnm

Tam diyecektim. Yetiskin yetiskin kadinlar halen nasil sütyen ölçülerini bilmez hayret birsey.
Nasil magazadan aliyorlar? Hani o A B C'nin neyi ifade ettiklerini saniyorlar?

Ve evet meme kilo ile alakasi yoktur. Cok kilolu insanlarin bile her zaman büyük memeleri olmaz, yada çok zayiflarin küçük meme. Ve bölgesel kilo alip/verme benim bildigim kadari ile olmuyor. Ki sadece kilo almak ile olsa, millet gögüs amelyati olmazdi.

Meme vucuda gore kucukse kilo alinca buyuse bile yine vucuda oranladigimizda kucuk kalir, kilo aldikca bir tek meme buyuse tamamdir ama kilo aldikca sirtta genişliyor, heryer buyuyor.

🙄 Ben suan 46 kilo filanim 70B giyiyorum. C cup olabilmek icin kilo alip 80 sirt ölcusune cikmak istemem anlamsiz cunku. 70-75 sirt olcusune C olursa guzel durur 🙄

Meme vucuda gore kucukse kilo alinca buyuse bile yine vucuda oranladigimizda kucuk kalir, kilo aldikca bir tek meme buyuse tamamdir ama kilo aldikca sirtta genişliyor, heryer buyuyor.

🙄 Ben suan 46 kilo filanim 70B giyiyorum. C cup olabilmek icin kilo alip 80 sirt ölcusune cikmak istemem anlamsiz cunku. 70-75 sirt olcusune C olursa guzel durur 🙄

Ki memede büyüyecek diye garanti yok. Bazen sadece sirt genisliyor. Cup ayni kaliyor. Kalmaz ise bile "güzel" bir sekilde büyümüyor. Asilir, dik durmaz felan.

70B ideal bir cup bence. Bende büyük olmasindan biktim. 70 B'yi çok isterdim. Zaten ilerde küçültme amelyatini düsünüyorum.

Ki memede büyüyecek diye garanti yok. Bazen sadece sirt genisliyor. Cup ayni kaliyor. Kalmaz ise bile "güzel" bir sekilde büyümüyor. Asilir, dik durmaz felan.

70B ideal bir cup bence. Bende büyük olmasindan biktim. 70 B'yi çok isterdim. Zaten ilerde küçültme amelyatini düsünüyorum.

Ben kucuk buluyorum ama alistim artik. 😁

Lütfen yanlis bilgi verme. Dogum kontrol hapi tam adeti düzene sokmak için sikça kullanilan bir yöntem. Pko olanlar mesela kullaniyor.

Ha ne olur ara kanama olabilir fakat ben yillarca kullanmistim ve hiç ara kanamam olmamisti. Cogu kadinlarda olmuyor.
Yanlış bilgi vermiyor zaten doğru soyluyo.. plo hastalık adet düzensizliği de bi rahatsızlığın sebebi kısaca gerekli olduğu zaman kullanılır. Ama hapı kullanmayı gerektirecek rahatsızlığı olmayan yani bu konuda sağlıklı olan neden kullansın.. sağlıklı insanın sağlığını bozabilir yani

Konu sahibi memeni sorun etme bence yaş ilerleyip çocuk filan derken buyur zaten.. şu anda memelerin vucuduna orantıliysa. Yanı popo bel göğüs dışardan bakınca biri diğerinden yağlı büyük değilse orantıliysa tamam ne güzel işte.. sadece meme içinde hap kullanma, hapı gerektirecek başka sağlık sorunun yoksa kullanma sakin.. O hap seni orantısız şişirebilir..

Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Kilo alıyorum alıyorum benim ki hiç büyümüyor umutlanma bence o kadar

Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Meme buyumesinin ameliyattan baska gozle gorulur caresi yok. Kilo alirsan da buyur ablamin oyle oldu ama kiloyu nereden alacagin belli olmaz gobekten alirsan ne olacak.sakın Internette dolasan ilaclari kullanma. Sağligindan olursun. Tum uzmanlar bunun ameliyat disinda cozumu olmadigini soyluyorlar. Dolgu var onlar da gecici cozum

Konu sahibi memeni sorun etme bence yaş ilerleyip çocuk filan derken buyur zaten.. şu anda memelerin vucuduna orantıliysa. Yanı popo bel göğüs dışardan bakınca biri diğerinden yağlı büyük değilse orantıliysa tamam ne güzel işte.. sadece meme içinde hap kullanma, hapı gerektirecek başka sağlık sorunun yoksa kullanma sakin.. O hap seni orantısız şişirebilir..
Orantılı değil memem yok

Orantılı değil memem yok

Masaj en etkili şey. Elle yapabilirsin. Kemeri de var kullananlar oldu burda ben dahil baya etkili. Cay icmek, (adacayi, rezene, ısırganotu), vakum yapabilirsin o da cok etkili ama dikkatli olmak gerekio o konuda, nar suyu da ben de cok ise yaramisti. Hem lokal hem icerden bi kurle desteklemen lazim. Bir yöntemi 15 gun dene hafif hafif sonuc aliosan devam et, 15 gun boyunca hic etki etmiosa baska bi yönteme gec. Kisiden kisiye degisio etkileri cok fazla. Kendine uygun olani bulman lazim. Kilo alman da cok iyi olur. Stres yapma en önemlisi. Kafan rahat olsun. Kilo aliosun, buyuyorlar öyleymiş gibi düşün. Buz gezdirmeyi de dene, üşüyen yerler yaglanir. Ve toparlanip sikilasmasina da yardimci oluo.

Back
X