- Konu Sahibi Kingdom9821
Büyüyor evet. Asıl gebelikte süper oluyor. Keşke öyle kalsaydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cvb verdiğiniz içinAbur cuburu kestim daha sağlıklı yiyecekler yedim ve porsiyonu azalttım bunun yanında her gün yürüyüş ve evde spor uygulamasından spor yaptım. O zaman sadece zayıfladım ama bacaklarım inceydi. Squat ve yokuşta bisiklet sürdüm her gün 5 kat merdiven çıkıyorum. Artık kalçam ve bacaklarım daha toplu kaslı ama kilom hala 47. Arkadaşlarım kiloma inanmıyor fakat kas olduğu güzel duruyor :)
75-80-90 sırt genişliginizin ölçüsüdür, memeyle alakasi yok.
Meme ölçüsü a,b,c,d,dd cup olarak belirtilir.
Meme buyuklugu kiloyla dogrudan alakali degil cok az etkiler.
Hayır olmadı babam bir ara kickboksa yolladı orada bir kere dayal yiyince bir dayan gitmedim bu var bir tekBence buyur sonucta memede yag doku buluyor ve bende kilo alip verince buyuklugu dogru orantılı degisiyor.
Ama sunu farkettim cevremden eger ergenlik oncesi kizlar cok yogun spor yapiyorsa karate vs. Onlarinki pek degismiyor ufak kaliyor bi arkadasim kas doku arttigi icin demisti o bolgede ne kadar dogrudur bilmiyorum ama anatomik acidan
Senin boyle kucukken yogun spor durumun oldu mu?
Zaten kilo almam lazım çok zayıfımeğer zayıfsan ihtiyacın varsa al tabi göğüsler de büyüyor dogru orantılı.
hamileyken emzirirken de büyüyor. ama emzirme işi bitince fısss diye sönüyolar
en azından benımki söndü![]()
Sagol yabende aslinda direkt bunlari söylemek istiyordum ama erindim
![]()
Sutyen olcusunun ne oldugunu bilmeyen ne cok kadin var.Herkes 80-90 diye gitmiş. Nasil sutyen aliyorlarsa
Zaten sütyen konusunda cok fazla yanlis beden/ölcü aliniyormus. Belki de bu yüzden.
Büyümesin zor çünkü sutyen zorunluluğu bel ağrısı hiç isteme bence.. benim büyük biraz keşke küçük olsaydı ve yürürken sallanmasaydı da 24 saat sutyen takmak zorunda kalmasamBen 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Işte hastalığı ve ilişkisi yoksa sadece meme büyüsün diye ilaç mı kullanılır isterse 30 yaşında olsun.. ne gerek varDoğum kontrol hapı sadece doğum kontrolü için kullanılmaz ki. Hormon tedavisi, sivilce tedavisi vs bir sürü alanda kullanılır. Ama yaşın çok küçükmüş şimdiden hormon yükleme zaten kendine.
Bütün yazdıklarımı geri alıyorum. 18 yaşındasın daha bedenin tam şekline kavuşmadı. Zamanla vücudun şekillenecek memeler de büyüyecek. 25 yaşına kadar büyümezse o zaman düşünürsün.