Çatlaklar kilo alıp vermeden kaynaklanan çatlaklar...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.985
1.023
kızlar ben 13 yaşındayken 65 kiloydum, o yaz yaptığım sağlıklı beslenme üzerine kurulu bi rejim sonucu 52 kiloya kadar düştüm, ama karnımın yanlarında ufak ufak çatlaklar var, hatta belimde de yine ufak ufak çatlaklar var, şu anda 19 yaşındayım ve 49-50 kilo arasında gidip geliyorum, o rejimden sonra bi daha kilo da almadım fiziğim istediğim gibi ama şu çatlak meselesi çok canımı sıkıyo, çok belli olmadığı için yok etmek daha kolaydır sanırım, önerebileceğiniz doğal çözümler var mı? bide sırf kilo verdim diye çatlak oluşuyosa ilerde inş hamile kaldığımda çok mu kötü olcak, şimdiden bunu önlemek için yapabileceğim bişey var mı?bilmiyorumkismile

bn de kiloluym . ama 15 kilo falan verdm ve eskiden de olan catLakLarimda inanlimaz bi artis var. yasli kadinlarn bile bu kadar catlagi yoktur. eskiden kirmiziydi artik beyzlar . ve okuduguma qöre beyazlar icin cok da yapilicak bisey yok? yaniliyomuym? ayni durumda olanlar yada bu durumdan kurtulanLar biLqi veriirmmisnz acaba?:gitme:

ileri derecede olmasada catlaklarim vardi. 2 bardak su icemeyen been hergun en az 2 surahi su tuketyorduum guclubacismile

su aralar biraktim sinavlarm yzuunden kendme bakamadim pek.tkrar el atcam vucuduma :kedi:

seyy yap cnm limon ve kahve karisimi ovalayarak catlaklarina yedir. ilk 3 gun fln renk acilmasi oluyo.snra duzeldigini gorceksin.. mutluym valla bu kdr kolay yollarla gecmsi bni sevndirdi boshayallersmile

kahve peeling gibi tas gibi gorunuyo basenlerim sempatiksalakcinni

iste bna da bu kadar kolay oLamazmis qibi qeliodu sempatiksalakcinni ama denicembayanssulusmile

Arkadaşım vücut çatlakları için limon kahve karışımı önermişsin kahve hangi marka kullanıyosun, karışım oranını ve kullanım sıklığını , şeklini söylersen çok sevinirim şimdiden teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…