• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alamıyorum

yagmuremirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
13
1
1
Doğum yapalı 5 ay oldu ve gittikçe kilo veriyorum bu yüzden karbonhidrat tozu aldım ve emziriyorum ilac olmadığı için bir zararı olmaz diyo çevremde kiler internettede bununla ilgili bişey bulamadım sizce bebeğe bi zararı olurmu

Konu başlığı yanlışmı diye baktım
Başlık kilo veremiyorum olacaktı
Sorun basit ama bilmiyorum bir uzmandan yardım alsanız

Ay ben sana veririm sekerim istediğin kilo olsun. Bende stokta baya var yani.:)
Şaka bir yana öyle tozlar filan kullanmayın.Bol karbonhidratli besinler yerseniz zaten kilo alırsınız. Emziriyorsunuz dikkatli olun..

Sporcuların kullandığı tozlar zaman içerisinde karaciğer yetmezliği yapma olasılığı olan ürünlerdir.
Beni burda taşlamaya kalkan olacaktır. Ancak bu bilgi; bilimsel araştırma yapan erkek arkadasim tarafından onaylanmış bir bilgidir.
Ben bir ara çok zayıfladığım için almak istedim bana uzun uzun anlattı şu an iyi kilodayim ama 8 ay dışarıdan yediğim içtiğim dönem sebebi ile kilo aldım. İstem dışı oldu. Diyetisyene gitmeyi düşündünüz mü hiç?

Sporcuların kullandığı tozlar zaman içerisinde karaciğer yetmezliği yapma olasılığı olan ürünlerdir.
Beni burda taşlamaya kalkan olacaktır. Ancak bu bilgi; bilimsel araştırma yapan erkek arkadasim tarafından onaylanmış bir bilgidir.
Ben bir ara çok zayıfladığım için almak istedim bana uzun uzun anlattı şu an iyi kilodayim ama 8 ay dışarıdan yediğim içtiğim dönem sebebi ile kilo aldım. İstem dışı oldu. Diyetisyene gitmeyi düşündünüz mü hiç?
Niye taşlanasın doğal olmayan herşey zararlı ama spor yaparken az belki takviye yapılabilir kilolular için daha kolay kas yapabilmek için

Emzirirken içtiğiniz suyun sıcaklığını bile doktora danışın lütfen ve bebeğinizi riske atmayın. Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum bir uzmana danışmak en mantıklısı. Eğer bu yöntem emzirenler için riskliyse başka bir yoluna bakarsınız doktorunyz ile birlikte.

Basligi kilo veremiyorum olarak degistirelim lutfen.

Bu tur tozlar zararli , benim yediklerim de.:dondurma:

Bir diyetisyene gidersen daha saglikli sonuc alirsin.

Ben de 45 kiloyla hamile kalmistim ve 2. ayimda 43'e dusmustum. Dogumun ucuncu gunu de 43'tum. Dogumdan sonra da bir miktar verdim. Su an daha iyiyim ve sanirim 45'i gecebildim. Bu surecte sutun nitelikli olmasi icin etli yemekler ve lactamil ictim. Baya faydasi oldu. Ve saniyorum bana az da olsa kilo aldiran sey lactamil.

Bir bilgim yok ama benim gibi şişkoların en sevmediği kadın modelisin :63::63: :)

Benden nefret et o zaman :21:

Ah kardeş sorma. 5 ay oldu doğum yapalı hızla gidiyor kilolar. 52 de falan kalırım sanmıştım 48 e düştüm. Zayıftım hayatım boyunca. İdeal kilom 50 olmalı 46 idim en fazla. Sinir bozucu bişey ya. Arkadaşların dediği gibi doktora sorun bence de. Sütünüz bol olsun inşallah

Ben de 45 kiloyla hamile kalmistim ve 2. ayimda 43'e dusmustum. Dogumun ucuncu gunu de 43'tum. Dogumdan sonra da bir miktar verdim. Su an daha iyiyim ve sanirim 45'i gecebildim. Bu surecte sutun nitelikli olmasi icin etli yemekler ve lactamil ictim. Baya faydasi oldu. Ve saniyorum bana az da olsa kilo aldiran sey lactamil.

Benden nefret et o zaman :21:
:63::63::63:
Ah bu içimde ki wolf sevgisi :eğlence::KK15:

Salatalık ve hurması havanda dövüp ye 21 gün hurma lar çift sayı olacak bak nasıl kg yapıyor.

Bir bilgim yok ama benim gibi şişkoların en sevmediği kadın modelisin :63::63: :)
bende bı kilo alabilsem keşke
Ay ben sana veririm sekerim istediğin kilo olsun. Bende stokta baya var yani.:)
Şaka bir yana öyle tozlar filan kullanmayın.Bol karbonhidratli besinler yerseniz zaten kilo alırsınız. Emziriyorsunuz dikkatli olun..
zaten iştahını olmadığı için aldım yiyebilsem almazdım bakalım ise yarıcyacak mı

Back