Kıllı barbie

Merhabalar. Bacaklar için lazere gidebilirsiniz. Göbek kol bel için kesinlikle iğneliden başka bir şey denemeyin. Göğüs kısmına iğneliye gidiyorum tek turda bile aşırı bir fark var. Ve iğnelide aylarca beklemiyorsunuz kılların çıkmasını

genelde lazerden memnun kalmayanlar araştırmadan hemen güzellik merkezine güvenip gidenler oluyor. Eğer araştırıp giderseniz ki işini adam akıllın yapan yerlerbi tık pahalıdır. Çünkü cihazın gerçek alex cihazı onemli bir de bu cihazların bakımları vs oluyor bazı yerler yaptırmıyo pahalı diye cihazın verimi düşüyo bu sebeple iyi bi yer bulmanızı öneririm koltuk altım berbat haldeydi piyasadan bi tık daha pahalı bi kliniğğw gittim şuan 20 tane falan cıkıyor

merhaba o dediğiniz sarartma değil mi acaba kılları nasıl bitiriyor

merhaba o dediğiniz sarartma değil mi acaba kılları nasıl bitiriyor
Merhaba o dediğiniz işlem Q- switch Nd yag lazer diye geçiyor. Onu bir kere ince tüylerim için denemiştim. Benim dediğim kıllar için olan Nd yag lazer işlemi özellikle koyu tenliler ve ince tüyler için kullanılıyor. Benim kollarım ve göbeğim o lazer sayesinde bitti. Tabi herkes için sonuç aynı olmayabilir.

Merhaba nd yag için nereye gittiniz ben de nd yag gitmeyi düsünüyorum

annem yaptırdı lazer 4 sene oldu tekrar çıkmadı. ben de yaptırmayı düşünüyorum. benimde hep çevremde tekrar çıkar diyenler doluştu. günah almak istemem ama milletin lazere para bulamayıp kıskançlığından tekrar çıkar yaptırma dediklerini düşünmeye başladım. çünkü büyük rahatlık ya. doğum yapanlarda doğumdan sonra tekrar çıkabiliyormuş onu bilemeyeceğim.

Benımde tarif ettiğiniz gibiydi şu an tek tük ya var ya yok
Kesinlikle lazer onerırım
Bir de jilet falan yapmışsınız kıl kökleriniz kalındır daha etkılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…