Kıllı barbie

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Merhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Özellikle lazer epilasyonda kesin sonuç alan varsa makine adını yazabilir mi?

İğneli epilasyon çözüm olur. Tekrar çıkacağını sanmıyorum yapıp memnun kalan çok insan var. Ama kısa sürede sonuç alamazsınız. Düğün yakın demişsiniz. Ayrıca epilasyon süresince ağda vs de yapamazsınız.

Bence bir süre ağda ile idare edin sonra lazere başlayın.

hiçte geri çıkmıyo lazer yapinca yaptırın. yada philips lumea felan var o bile cok etkili

Özellikle lazer epilasyonda kesin sonuç alan varsa makine adını yazabilir mi?
Açık tenliysen ve kıllar siyahsa Alexandrite.Ayrıca kesinlikle lazere git.Ben de eskiden o anlattığın gibiydim.Ama şükürler olsun ki bebek gibi şimdi.Tabi ki bir miktar çıkmaya devam eder ama hep cansız ve sarıdır.Hic bir zaman eskisi kadar olmuyor.Emin ol buna.

Ben beyazım kıllıyım daha fena. Uğraşıyom. Ama kollarımı belimi filan almadım. Orayı alsam genel ayva tüylerim de siyah. Saçma bi kılsızlık olacak keskin bir geciş oralarda. Eşimin de takıldığını düşünmüyorum. Alıştı. Ha beğenmezse gitsin kılsızını bulsun daha fazla çabalayamam. İnsanız yani mecbur değiliz pürüzsüz olmaya.

Ten beyaz ,killar siyahsa kesin sonuc alinir ,alexandirite ile ,
Ama tuy degil kil bahsettigim sahsen ben 4 seans gordum yetti

ben lazere gidiyorum daha seanslarımın yarısı bile bitmedi, 2 seans gittim ve şunu söyliyim sert olan kıllarım tamamen bitti, diğer ince sarılar kaldı onlar da jiletle alınca bir aydır cıkmıyor. kesinlikle lazere gitmelisin. sert siyah olmaları daha iyi hemen biterler, cihaz siyah sert kılları daha iyi görüyor. daha seansım da kaldı belki kalanlar da biter.

Çok kıllıysan evlendikten sonra o kadar zaman alıyo ki ağda yapmak.Bir de zamanın yoksa çok kötü gerçekten.Evlenmeden en azından bi 4-5 seans gitsen seni baya rahatlatır.

Koyu ve sert kıllarda alexandrite lazer, ama ince tüy gibi olanlarda kesinlikle Nd yag lazer öneririm. Benim kollarım Nd yag lazerle bitti özellikle de esmer ve koyu renk tenlerde yaz kış uygulama yapılıyor. Buz lazer falan kesinlikle tavsiye etmem.

Ben de aşırı kalın siyah kıllarım vardı. Lazere gittim koltuk altı bikini bölgesi alt bacak bitti bitecek durumda. Üst bacak azalmış seyrelmiş. Ama genştal cok fark etmedi. Yani lazerli tavsiye e ederim

Söylenenlere kulak vermeyin lazere başlayın çok fark edecektir koltuk altının rengini açıyor başlayın şimdiden

Arkadaşımda esmer kıllı lazere gitti 7 seansta bitti vücudu genital hariç orasıda seyrekleşti vücuduna da yılda bir atış yapıyor çok rahat

Bence acilen lazere gidin. Ben komple yuz dudak ustu cene bogaz koltuk alti genital komple ve bacak komple hatta kaşlarimin altinada yaptirdim. Simdi duzenli olarak her sene bir defa komple yaptiririm cunku hicbirseyin kaliciligi yok malesef heleki bizim gibi kalin killilarda. Dogru makineyi buldugunuzda hic bir sikinti yasamazsiniz insallah

Lazer Epilasyon alt bacak, kol altı ve genital bölge dışında asla uygulanmaması gerekiyor.Hele ki zaten mevcut aşırı tüylenme probleminiz varsa.Ve Türkiye’de orijinal lazer cihazı kullanımı yapan klinik-güzellik merkezi sayısı çok çok çok az.Ve fiyatlar asla yanı başınızdaki güzellik salonları gibi değil.Lazer Epilasyon cihazları artık kuaförlere bile girecek durumda nerdeyse.Size tavsiyem önce muhakkak bir doktora gidin Pcos gibi bir rahatsızlığınız var mı öğrenin.Bana şahsi fikrimi sorarsanız alt bacak dışı lazer yaptırmayın.Kalan bölgeler için de İğneli Epilasyondan başka hiçbir çözüm yok.4 yıldır bütün bunlarla yoğrulmuş yurtiçi-yurtdışı kaynakları araştırmış biri olarak söylüyorum.Lazerde tekrar çıkmayı bırakın erkeksi kıl tipine dönüşüyor kıllar.Bizzat kolumda yaşadım kolda batık gördüm ilk defa.İyi ki diğer yerlerime yaptırmamışım diye şükrettim.Farkındayım vaktiniz az ama maalesef gerçekler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…