Barbie gibi kizim ama kılıyım diyor herhalde.Kıllı Barbie ne yaa ?
hiçte geri çıkmıyo lazer yapinca yaptırın. yada philips lumea felan var o bile cok etkiliMerhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Açık tenliysen ve kıllar siyahsa Alexandrite.Ayrıca kesinlikle lazere git.Ben de eskiden o anlattığın gibiydim.Ama şükürler olsun ki bebek gibi şimdi.Tabi ki bir miktar çıkmaya devam eder ama hep cansız ve sarıdır.Hic bir zaman eskisi kadar olmuyor.Emin ol buna.Özellikle lazer epilasyonda kesin sonuç alan varsa makine adını yazabilir mi?
ben lazere gidiyorum daha seanslarımın yarısı bile bitmedi, 2 seans gittim ve şunu söyliyim sert olan kıllarım tamamen bitti, diğer ince sarılar kaldı onlar da jiletle alınca bir aydır cıkmıyor. kesinlikle lazere gitmelisin. sert siyah olmaları daha iyi hemen biterler, cihaz siyah sert kılları daha iyi görüyor. daha seansım da kaldı belki kalanlar da biter.Merhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Çok kıllıysan evlendikten sonra o kadar zaman alıyo ki ağda yapmak.Bir de zamanın yoksa çok kötü gerçekten.Evlenmeden en azından bi 4-5 seans gitsen seni baya rahatlatır.Merhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Koyu ve sert kıllarda alexandrite lazer, ama ince tüy gibi olanlarda kesinlikle Nd yag lazer öneririm. Benim kollarım Nd yag lazerle bitti özellikle de esmer ve koyu renk tenlerde yaz kış uygulama yapılıyor. Buz lazer falan kesinlikle tavsiye etmem.Merhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?