- 7 Aralık 2020
- 50
- 6
- 1
- 34
Merhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Merhabalar. Bacaklar için lazere gidebilirsiniz. Göbek kol bel için kesinlikle iğneliden başka bir şey denemeyin. Göğüs kısmına iğneliye gidiyorum tek turda bile aşırı bir fark var. Ve iğnelide aylarca beklemiyorsunuz kılların çıkmasınıMerhaba nişanlıyım düğünüm yakın problem şu ki aşırı kıl problemim var.Kollarımda göbeğimde koltukaltı sırt özellikle bel kısmı .Bacaklarımın üst kısımları özellikle iç kısımlar Ve arka kısımlar siyah ve almasam saç gibi uzuyor.Erkek bacağından hiçbir farkı olmuyor.Jilete vurunca 2 güne çıkıyor ağdayla acısını geçtim saatlerimi alıyor birazda üşengecim çalıştığım için Alamıyorum .Çok acık giyinen biri değilim o yüzden dışardan fark edilmiyor.Evlenince bunlarla uğraşmak istemiyorum Lazer yaptırmak istiyorum herkes tekrar çıkıyor diyor.Boşa para harcama lüksüm yok.Kara kara düşünüyorum aranızda lazerle epilasyonla sonuç alan yada boyle esmer kıllı olan bayanlar nasıl başa çıkıyor yazabilir misiniz ,yorumlarınız için çok teşekkür ederim.