Kilis///79

bende %100 kilisliyim yeni geldim..Hemşehrilerime selamlar msjlarınızı bekliyorum

miniş merhaba canım kilisli hemşerim..nasılsın.bende %100 kilis liyim.sen yeni mi katıldın kk ya.ben ş.urfadayım.10 gün sonra kilise gidecem..umarım bir gün tanışırız.ben evli iki kız annesiyim..

merhaba süslü canım nasılsın..öncelikle hemser5ilerimin kk da olması beni mutlu etti.benim de akrabalarımın çoğu istanbuldalar..b.evler...avcılar..sirinevler..kadiköy..bakırköy vs vs...sen nerde oturuyosun.kilise her sene gidermisin..ben evliyim eşimin görevi nedeniyle ş.urfadayız..ama cuma günü kilise gidecegim ve tam 7 ay kalacağım o süre içinde gelirsen kilise mutlaka tanışmak isterim...mail adresimi eliften alabilirsin sevgilerimle...

canım ben fatihte oturuyorum. kilise malesef 20 yıldır hiç gitmedim.son gittiğimde 14 yaşında falandım bütün akrabalar burda kimse kalmadı orada bi kaç uzak akraba var.Biliyorsun orda herkesin bir lakabı vardır.Sen kimlerdensin?ben İso dayının yeğeniyim somuncu maho derlermiş dedemize.

aa bende çapada oturuyorum hemşerilerimi msn e bekliyorum eklesinler beni

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

:a015:

Mesaj editlenmistir....

selam arkadaslar ben yeni üyeyim kilisli değilim ama kilisin özellikle yemekleriyle ilgili öğrenmek istediğim çok şey var yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum henüzz lütfen kim yardım edecek bana??

kilisli hemşerilerim yokmubenlen irtibata geçicek

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır kk ya giremiyordum
geldim işte..
MİNİŞ DEMİŞ Kİ:Merhaba lütfen sizinle irtibata geçmem lazım sormak istediğim bir kaç yemek var ilgilenirseniz çok sevinirim.
..sormak istediğin neyse canım sor.bekliyorum...SEVGİLERLE:sm_cool:a.s.

BEN DEĞİL RANA YAW ...ŞİRİN HEMŞERİN HİÇ YOKSUN Kİİ..SENLEN İRTİBATA GEÇELİMnaniknanik

bende hep tanıdık birilerini arıyorum bende kilisliyim kilisli arkadaşlar bilir bir kilis görün ce ilk sorulan şey sen kimlerdensin diye kilisin bir gerçegide bir birinden lezzetli ve okadarda zahmetli yemekleri herkese slm

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

a.s. merhaba arkadaşlar bende kilisli sayılırım babam ve eşim kilisli annem antepli bende antepte doğdum 15 yıldır istanbuldayım kilisi pek bilmiyorum ama burda sayfasını gördüğüme sevindim nede olsa baba memleketi :1hug:

ben antepliyim kilisde de akrabalar var ama ben hiç gitmedim kilise
ama hemşeri sayılırız demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…