kilim mobilya

yemek odası takımımı kilimden aldık tv ünitemi de, kapaklarını çekmecelerini sert kapatmama rağmen hiçbirşey olmadı, kurulum esnasında kulpunu takarken konsol kapağının üzerini çatlatmışlar arayıp söyledik ertesi sabah gelip kapağı değiştirmiş, özür dilemişler, ben çok memnunum zaten alırken fabrikalarını değiştirdiklerini ve artık doğtaş seviyesinde fiyat vereceklerini söylediler , yani özetlemek gerekirse ben çok memnunum Hoppa

Okadr kötü mü gerçekten bilgisi olan cevap versin bizde Bikaç gün içinde almaya gidicez

2013 de evlendik.halisindan perdesine tum evim kilim..
Sadece yatak odasinin montajinda birde yemek masamin sandalyesinin derisi kalkmisti hafif gozume takiliyirdu.hemen gelip degistiler.iki spor koltugum(evimin fotolari mevcut isteyen bakabilir)
Bir kosem var..tum zaman o kosede gecer..ikisininde masallahi var.
Yatak odam hem cok saglam hep normal dolaplara gore icinde cok fazla saklama alani var.halima gecen yaz nar doktum.. Beyaz olmasina ragmen zerre iz birakmadi..koltuklarimi hergoren masallah tas gibi diyor..
Unitem yine oyle.
Bilmiyorum ben cok memnundum cok kisi yonlendirdim.yorumlari okuyunca cok sasirdim

arkadaşlar kilim mobilyada bir kaç model beğendim.aranızda kullanan var mı kalite açısından nasılllar??
Kilimden bir mobilya aldık 1 ay sonra kırıldı gelen servis parça değiştirmek yerine parçaya 2 çivi çakıp gitti her geldiğinde bunu yapıp gitti. Artık bıktık geçenlerde şirkete şikayetlerimi yazınca Adana dan servis göndereceğiz dediler servis aradı garantisi bitmiş para alırlarmış eve gelme ücreti 30 TL imiş sanki ben paramla yaptırmasını bilmiyorum. Ben bu kadar parayı 1 ay kullanmak için verdim süs almışım mobilyayı üstünde oturmak imkansız sanki içinde soba var yazın yakıyor yakıyor oturabilmek uzanabilmek imkansız insan parayı helal kazanmaya özen göstermeli biraz. Sorununuzla ilgileneceğiz diyorsunuz para istiyorsunuz yazık paranızı sokağa atmayın arkadaşlar

bende merak ediyorum cevap yokmu
Kilimden bir mobilya aldık 1 ay sonra kırıldı gelen servis parça değiştirmek yerine parçaya 2 çivi çakıp gitti her geldiğinde bunu yapıp gitti. Artık bıktık geçenlerde şirkete şikayetlerimi yazınca Adana dan servis göndereceğiz dediler servis aradı garantisi bitmiş para alırlarmış eve gelme ücreti 30 TL imiş sanki ben paramla yaptırmasını bilmiyorum. Ben bu kadar parayı 1 ay kullanmak için verdim süs almışım mobilyayı üstünde oturmak imkansız sanki içinde soba var yazın yakıyor yakıyor oturabilmek uzanabilmek imkansız insan parayı helal kazanmaya özen göstermeli biraz. Sorununuzla ilgileneceğiz diyorsunuz para istiyorsunuz yazık paranızı sokağa atmayın arkadaşlar

X