Kılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu açıklaması

O muhabbete giriyorum çünkü konu başlığı o.S.Rnın söylemini haksız bulduğumu zaten konunun en başında yazdım.

o zaman için rahat olsun.. o bakanın "bir kereden bir şey olmaz" demesinin ardından ülkenin yarısının söylediğinin yanında KK nın ki devede kulak bile değil..

Önüne yatma lafını daha önce duymuş olsam belirtirim ,ama duymadım.Madem hakkımda öyle düşünüyorsunuz daha fazla yazıp ta ,vakit kaybı yaşamanın gereği yok.Anlamak istediği gibi anlayan asıl sizlersiniz.Amacımın ne olduğunu defalarca yazdığıma rağmen ısrar ediyorsunuz.RTE iltifat etmiş demiyorum,o anlamda da söyleyenlerin olduğunu söylüyorum.Ama çarpıtan sizlersiniz.Neyse

Zenginin parası züğürdün çenesini yorar hesabı. Siyaset zaten bence sadece insanları oyalamak için var,arkada neler dönüyor hangimiz biliyoruz,güçlü olan hakim yani dünyaya bi senaryolar yazıyolar oynuyolar filan biz de birbirimizi kırıp geçiriyoruz, burda.Herkes en doğrusunu, en iyisini biliyor zaten. Trilyon, zilyon tane bizim gibisi geldi geçti, hiçbiri de ne haksızlığı önleyebildi, ne tecavüzü ne cinayetleri, ne de savaşları.

Ben burada ofişe "aman parkonun onune yat da ceza almasin " desem banlanmam ama ofişe "kiz midir kadin midir bu bilmiyorum gelmis burada konusuyor " desem banlanirim.

Bilmem anlatabildim mi?

Yok Sizin düşüncenizi merak ettim.Reza Türkiyede niye kalmadı sahi, aklanmamışmıydı burada.
Zencani idam yedi, şimdi de paşa paşa ortaklarının adları dökülüyor, Reza'yı sattı bile. İran ve Türkiye arasındaki pazarlıklara konu olmak istememiş olabilir mi?

Yapma Zeynep, o TTcileri referans alacaksak, aç bak o heriflerin tamamı "Hepimiz Ensarız" yazan goygoycular. Gerçekten, bazı nüasları kaçırıyorsunuz bence.
Şu ülkede Devlet erkanı şu sözün üzerine çocuk tecavüzleri kadar eğilmedi ya, bizler, sadece AKP'ye oy verenler değil, buna çanak tuttuğumuz için, bizler de hepimiz sizlerin inandığı o cehenneme odun olmayı hak ediyoruz.

Ben burada ofişe "aman parkonun onune yat da ceza almasin " desem banlanmam ama ofişe "kiz midir kadin midir bu bilmiyorum gelmis burada konusuyor " desem banlanirim.

Bilmem anlatabildim mi?
Ofiş kadın olduğu için göze batmaz,ama ofişin değil de diyelim erkek üye var adı Kenan olsun.Kenanın önüne yat da ceza almasın desen aynı şey olur mu?Bence olmaz ama daha fazla yazmanın anlamı yok ,yine savunacaksınız görüşünüzü .
Ben kaçar,yapılacak işlerim var.Her ne kadar farklı düşünsekte sizleri seviyorum

Zencani idam yedi, şimdi de paşa paşa ortaklarının adları dökülüyor, Reza'yı sattı bile. İran ve Türkiye arasındaki pazarlıklara konu olmak istememiş olabilir mi?

ayrıca düne kadar bu ülkede kanka olanların hali bugün ortada.. bugün yarın sıra Reza efendiye de gelecekti..

Yapmayın Allah aşkına ya.
Şuna o açıdan bakmak tam da cinsiyetçi bir yaklaşım. Eğer Muammer Güler Reza'nın önüne yatarken aklınıza cinsel bir çağrışım gelmiyorsa, KK söylediğinde geliyorsa bu cinsiyetçi bir yaklaşımdır.
Bunu daha basit nasıl anlatabilirim, bilmiyorum.
İnsanlar oh iyi ki küfür etmiş demiyor, farkındaysınız, bu bir küfür değil, diyor.

Ayıp Zeynep. Bir de erinmeden KK'yı gömüyorsun değil mi?
Kız mıdır, kadın mıdır, bilemem sözü, aç konuşmayı dinle, bakire mi değil mi bilemem, manasında kullanıldığı çok açık.
Bir de hakikaten şu sözü savunup KK'yı gömüyorsun ya, işte bu kadar samimiyetin senin.
Sizden biri olduğu için sahip çıktığınızı biliyorduk zaten. Tasdiklediğin için teşekkür ederim.

Muammer güler rezanın önüne yatarken ne düşündü o zaman? Aralarında nasıl bir ilişki var sence?

marilyn monroe yukarıdaki mesajda zaten ağzına sağlık diye farklı anlamda söylemiş,beğenenler de farklı anlamda beğenmiş değil mi?

Kız mıdır kadın mıdır söylemi halk arasında var zaten.Aynı söylem değil.Kadının evli mi bekar mı anlanamadığı durumlarda kullanılır.Sizin anladığınız manada değil
Orada elestiri yapan kadin gazeteciyi azarliyor donemin basbakani. Evli mi bekar mi onu mu sorguluyor da bu manada kullanildi diyorsun? Ne alaka?

Tamam tamam siz haklısınız ,ben ne diyorum ,siz ne anlıyorsunuz.Daha fazla cevap yazmayacağım

Doğrudur,Reza nın çocuğunu parka götürmek için gitmediği açıktı zaten, kendisi gitti resmen. Ee tehlikeli işler bunlar,saltanatın paçayı kaptırana kadar.

Anlatamiyoruz Marilyn. Asil cinsiyetciligi bu feveran edenler yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…