- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Milletin orasına burasına koymak da bir halk deyimi.bizim kadından öğrenecek bir şeyimiz yok bir halk deyimidir, dağılın..
Milletin orasına burasına koymak da bir halk deyimi.
Pardon da kime kalacak ihale. Çocukların tecavüze uğradığı o yurt kanunen var olmamalı biliyor musunuz? Kanunen o yaş grubuna yatılı yurt açması yasak vakıfların.Ayşe Arman kesinlikle talihsiz bir yazı yazmış bu gafi Kılıçdaroğlu değil de başka bir siyasetçi yapsaydı neler neler olurdu tüm kadın STK ları ayaklanirdi hatta pankartlari şimdiden tahmin edebiliyorum.Ensar Vakfı olayina gelince em basit tabirle izah edeyim "bir aile bir kişi suç işlediğinde tüm aile mi cezalandırılmali? ?" Tabi bir şerefsiz ,iğrenç yaratık yuzünden tüm vakıf mi sorunlu tutulmalı ya da islam dinine mi kalmalı yine ihale..Aile Bakanımızın konuşmasının tamamını dinlemenizi tavsiye ediyorum sevgili dostlar , kadının konuşmasının bir kısmını kırpıp gunlerdir onun üzerine gidiyorlar bu hangi yayın etiğine sığar bu mudur yayın ahlaki?
Bu vakıfta bulunan herkes mi taciz de bulundu çocuklara ?? Lütfen komik duruma düşmeyin okuduğunuzu anlama sorununuz var galiba..Ayrıca Nesin vakfın da olanlara neden sessizsiniz madem çok duyarlıysanızPardon da kime kalacak ihale. Çocukların tecavüze uğradığı o yurt kanunen var olmamalı biliyor musunuz? Kanunen o yaş grubuna yatılı yurt açması yasak vakıfların.
Adamı işe alan o kurum, çocuklar o kurumun hiç var olmaması gereken yurdunda tecavüze uğramış.
Ama aman ihale yurda kalmasın.
Bence kesin çocukların suçu. Bence onlar taciz etti öğretmeni.
Mini etek giyip gece vakti sokağa çıkmışlardır, belki de.
Ayşe Arman kesinlikle talihsiz bir yazı yazmış bu gafi Kılıçdaroğlu değil de başka bir siyasetçi yapsaydı neler neler olurdu tüm kadın STK ları ayaklanirdi hatta pankartlari şimdiden tahmin edebiliyorum.Ensar Vakfı olayina gelince em basit tabirle izah edeyim "bir aile bir kişi suç işlediğinde tüm aile mi cezalandırılmali? ?" Tabi bir şerefsiz ,iğrenç yaratık yuzünden tüm vakıf mi sorunlu tutulmalı ya da islam dinine mi kalmalı yine ihale..Aile Bakanımızın konuşmasının tamamını dinlemenizi tavsiye ediyorum sevgili dostlar , kadının konuşmasının bir kısmını kırpıp gunlerdir onun üzerine gidiyorlar bu hangi yayın etiğine sığar bu mudur yayın ahlaki?
Bu vakıfta bulunan herkes mi taciz de bulundu çocuklara ?? Lütfen komik duruma düşmeyin okuduğunuzu anlama sorununuz var galiba..Ayrıca Nesin vakfın da olanlara neden sessizsiniz madem çok duyarlıysanız
Nesin Vakfında olan olayı bildiğinizden emin misiniz? O çocukların ikisi de beraat etti ve tecavüze uğradım diyen kız çocuğu muayenede bakire çıktı, aile de şikayetini geri çekti.Bu vakıfta bulunan herkes mi taciz de bulundu çocuklara ?? Lütfen komik duruma düşmeyin okuduğunuzu anlama sorununuz var galiba..Ayrıca Nesin vakfın da olanlara neden sessizsiniz madem çok duyarlıysanız
Nesin Vakfında olan olayı bildiğinizden emin misiniz? O çocukların ikisi de beraat etti ve tecavüze uğradım diyen kız çocuğu muayenede bakire çıktı, aile de şikayetini geri çekti.
İçeri alınan ve tecavüzcü olduğu söylenen çocuklar işkence gördü.
Diğer söylediğinize gelince vakfın sorumluluğu vardır. O vakfa çocuklar emanet ediliyor, bu sebeple her türlü önlemi almalı birincisi, hiç açmaması gereken bir yurtta çocuklar tecavüze uğruyorsa, zaten açmaması gereken yurt sebebiyle kapatılmalı, bu da ikincisi.
Ben size adamlar açmaması gereken bir yatılı yurt açmış diyorum, bu yurtta çocuklar tecavüze uğramış diyorum, hala bana vakıf mı suçlu diyorsunuz.
Hayır, ebem suçlu.
Asıl siz komik olmayın şu adamları savunmak için.
Ayrıca şunu da anlamıyorum, diyelim ki haklılar ve Nesin Vakfında olan olay iftira değil, gerçek. Bizlerin savunacağı fikrine nerden kapılıyorlar?Tam ben yazacaktım Nesin vakfı davasını gerek kalmamış, sağol:)
Ayrıca şunu da anlamıyorum, diyelim ki haklılar ve Nesin Vakfında olan olay iftira değil, gerçek. Bizlerin savunacağı fikrine nerden kapılıyorlar?
Ben orada da yaygara koparırım. Çocuk yahu bu, çocuk yani, başlarım ideolojisine.
Çok şükür vicdanımız nasır bağlamadı henüz, ideolojimizi kutsamak için çocukları yem edelim.
Hanımefendi ben hiçbir siyasi ideolojiyi savunmak adıma yazmadım bunları hatta bu dediginize de katılıyorum kim çocuklara istismar da bulunduysa cezasını en ağır şekil de cekmeli o cu ya da bu cü diye ayirmadan ama ben kurumlara mal edilmesine ya da dinimize mal edilmesine karşıyım bunu ifade ettim sizse nerdeyse taciz yanlısı olarak lanse ettiniz beniAyrıca şunu da anlamıyorum, diyelim ki haklılar ve Nesin Vakfında olan olay iftira değil, gerçek. Bizlerin savunacağı fikrine nerden kapılıyorlar?
Ben orada da yaygara koparırım. Çocuk yahu bu, çocuk yani, başlarım ideolojisine.
Çok şükür vicdanımız nasır bağlamadı henüz, ideolojimizi kutsamak için çocukları yem edelim.
Kesinlikle. Bana ne Nesin Vakfın'dan. Ekmeğim mi Ali Nesin'den geliyor, suyum mu? Hayatımda bir Nesin Vakfının önünden geçmişsem bile haberim yok.Aynen öyle, eğer bu davanın iftira olduğuna inanmasaydım, Ensar için söylediğimin on katını Nesin vakfına söylerdim. Çocuk istismarına sebep olan yakınım olsa dünyayı başına yıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?