- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Maalesef hala anlamamakta diretiyorsunuz ben kimseyi savunuyorum objektifçe bakan her insan ne demek istediğimi anlar.Hala konusu çocuk istismarı olan bir olayda "ama zamanında sizde tepki vermemiştiniz " diyip olayı iyice normalleştiren zihniyetler olduğu sürece bir arpa boyu yol alınmaz.
Çocuk bunlar çocuk sizin o savunduğunuz adamların çocukları gibi yurtdışında , bir eli yağda bir eli balda yaşamıyorlar!!...
Hayatınızda hiç tacize uğramış bir çocuk gördünüz mü? Ben gördüm. Belirtilerinin fark edilmemesi imkansız. İçlerine kapanırlar, kimseye güvenmezler, altlarına kaçırırlar.Hanımefendi ben hiçbir siyasi ideolojiyi savunmak adıma yazmadım bunları hatta bu dediginize de katılıyorum kim çocuklara istismar da bulunduysa cezasını en ağır şekil de cekmeli o cu ya da bu cü diye ayirmadan ama ben kurumlara mal edilmesine ya da dinimize mal edilmesine karşıyım bunu ifade ettim sizse nerdeyse taciz yanlısı olarak lanse ettiniz benibugünlerde İslam düşmanı insanlar bu olayı kullanarak tüm islam dini mensuplarini "tacizci" olduğunu düşündüren bir algı operesi yapıyorlar ben buna karşıyım yoksa bunu her kim yaptıysa ve göz yumdularsa eğer herkes gereken cezayı almalıdır.Ama bildiğim kadarıyla Ensar Vakfı bu öğretmeni çok araştırma ve hani okur ya çocuğunuzu okula yazdirirken sorarsanız en iyi hoca hangisi diye işte bu iğrenç sapık o denli biri gibi görünmüş yıllarca herkes çocuğunu bu hocanın sınıfına vermek için yarışmis aynı zamanda Meb de öğretmemis vakıfta böyle olunca nereden bilsin bu iğrenç sapigin iyi öğretmen dürüst insan rolünü oynadığını..keşke dağa önce önlem aksamlari inanin ben de çok üzgünüm ve yanlış anlaşılmak istemiyorum..
Bu açıklamaniza katılıyorum ve eğer bu önceden bilinip saklandiysa vakifta bunu saklayanlar da, göz yumanlarda cezalandırılmali.Hiçbir şey bir çocuğun hayatından ,hayallerinden,ümitlerinden önemli değildir benim de yeğenlerim var ben bir teyzeyim elbette onay veremem böyle insanlara ya da bunları savunmam yanlış anlasilmak istemiyorum..Hayatınızda hiç tacize uğramış bir çocuk gördünüz mü? Ben gördüm. Belirtilerinin fark edilmemesi imkansız. İçlerine kapanırlar, kimseye güvenmezler, altlarına kaçırırlar.
Bir tanıdığımızın oğlu dayısının tecavüzüne uğramıştı, uzun yıllar boyunca. 4 yaşından beri tecavüze uğruyormuş. Aklı başına geldikçe çocuktaki değişiklikleri fark ettik.
Yani diyorum ki bir vakıfta bu kadar çocuk tecavüze uğruyorsa, birilerinin bunu anlamaması mümkün değil.
Adam çocukları odasına çağırıyormuş. Bir Allah kulu da demedi mi, bu çocukların senin odanda ne işi var? Bir Allah kulu da araştırmadı mı, bu çocuklar neden içlerine kapandı?
Benim derdim bunlar.
Ensarmış, ıvırmış kıvırmış derdim değil.
Derdim İslamiyet de değil.
Pedofiller kurnaz avcılardır ve her zaman çocuklara yakın olan işleri tercih ederler. Öğretmenlik gibi, Koçluk, Anterönürlük gibi, Kuran Kursu Hocalığı ya da Papazlık gibi.
Elbette ki her müslüman çocuk tecavüzcüsü değil. Ama can yakan bu adamların kol kırılır yen içinde kalır diyerek saklanmaya çalışılması.
İnanın bu adam daha önce fark edildi. Edilmemesi mümkün değil.
Sizler elbette üzgünsünüzdür. Şu foruma yazan kimsenin çocuk tacizine onay vereceğini düşünmem.
Ama hani sormuşsunuz ya Vakıf mı sorumludur, diye?
Evet vakıf sorumludur. Çünkü sizler çocuklarınızı o vakfa güvenerek emanet ediyorsunuz, öğrencileri gözetmesi gereken, öğretmenleri denetlemesi gereken o vakıf.
Tutun ki o çocuklar tecavüze uğramadı da, öğretmenlerden biri içeri silah sokup çocukları vurdu.
Yine der misiniz, vakıf mı sorumlu? Yoksa o öğretmen nasıl denetlenmedi, o silah içeri nasıl girdi mi dersiniz?
Mari :) bugün seni beğeni delisi edeceğim az kaldı.Nesin Vakfında olan olayı bildiğinizden emin misiniz? O çocukların ikisi de beraat etti ve tecavüze uğradım diyen kız çocuğu muayenede bakire çıktı, aile de şikayetini geri çekti.
İçeri alınan ve tecavüzcü olduğu söylenen çocuklar işkence gördü.
Diğer söylediğinize gelince vakfın sorumluluğu vardır. O vakfa çocuklar emanet ediliyor, bu sebeple her türlü önlemi almalı birincisi, hiç açmaması gereken bir yurtta çocuklar tecavüze uğruyorsa, zaten açmaması gereken yurt sebebiyle kapatılmalı, bu da ikincisi.
Ben size adamlar açmaması gereken bir yatılı yurt açmış diyorum, bu yurtta çocuklar tecavüze uğramış diyorum, hala bana vakıf mı suçlu diyorsunuz.
Hayır, ebem suçlu.
Asıl siz komik olmayın şu adamları savunmak için.
Şunu da eklemek isterim eğer göz yumdularsa vakıf elbet sorumludur ama bu iğrenç adam herkese oynadığı iyi öğretmen rolünü oynayıp kimseye farkettirmediyse vakıf sorunlu değildir gerçi ortada bir gerçek var o çocukların istismara uğraması bu gerçeği vakfın sorunlu olup olmaması değiştirmez dilerim yaşanmaz bir daha bu tür böyle olaylar..iyi gunler diliyorum..
Aynen gözümün önünden yıldız gibi kaydı gitti
Üyelik iptali istedi.
Üyelik iptali istedi.
Profil hemen silinmiyor, sonradan dönme ihtimalinize karşı, cayma hakkınızı kullandırıyoruzÜyelik iptali isteyince profil tamamen siliniyor muydu? Bilmediğimden soruyorum, yarın öbür gün lazım olur diye.
Maalesef hala anlamamakta diretiyorsunuz ben kimseyi savunuyorum objektifçe bakan her insan ne demek istediğimi anlar.
Kılıçdaroğlu haklı,,, Tayyip Erdoğan haklı ..eee peki haksız kimmm günah keçisini bulamadikmi daha...
Valla billa dünkü Ahmet Hakan'dan çalmış.Üç gündür yazdıklarımızı bir araya toplamış hatun. Buyrun...
Valla billa dünkü Ahmet Hakan'dan çalmış.
Sevemiyorum bu kadını elimde değil.
Bana çok sahte geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?