Kılıçdaroğlu yüzde 100 haklı

Hala konusu çocuk istismarı olan bir olayda "ama zamanında sizde tepki vermemiştiniz " diyip olayı iyice normalleştiren zihniyetler olduğu sürece bir arpa boyu yol alınmaz.

Çocuk bunlar çocuk sizin o savunduğunuz adamların çocukları gibi yurtdışında , bir eli yağda bir eli balda yaşamıyorlar!!...

Maalesef hala anlamamakta diretiyorsunuz ben kimseyi savunuyorum objektifçe bakan her insan ne demek istediğimi anlar.

Hayatınızda hiç tacize uğramış bir çocuk gördünüz mü? Ben gördüm. Belirtilerinin fark edilmemesi imkansız. İçlerine kapanırlar, kimseye güvenmezler, altlarına kaçırırlar.
Bir tanıdığımızın oğlu dayısının tecavüzüne uğramıştı, uzun yıllar boyunca. 4 yaşından beri tecavüze uğruyormuş. Aklı başına geldikçe çocuktaki değişiklikleri fark ettik.
Yani diyorum ki bir vakıfta bu kadar çocuk tecavüze uğruyorsa, birilerinin bunu anlamaması mümkün değil.
Adam çocukları odasına çağırıyormuş. Bir Allah kulu da demedi mi, bu çocukların senin odanda ne işi var? Bir Allah kulu da araştırmadı mı, bu çocuklar neden içlerine kapandı?
Benim derdim bunlar.
Ensarmış, ıvırmış kıvırmış derdim değil.
Derdim İslamiyet de değil.
Pedofiller kurnaz avcılardır ve her zaman çocuklara yakın olan işleri tercih ederler. Öğretmenlik gibi, Koçluk, Anterönürlük gibi, Kuran Kursu Hocalığı ya da Papazlık gibi.
Elbette ki her müslüman çocuk tecavüzcüsü değil. Ama can yakan bu adamların kol kırılır yen içinde kalır diyerek saklanmaya çalışılması.
İnanın bu adam daha önce fark edildi. Edilmemesi mümkün değil.
Sizler elbette üzgünsünüzdür. Şu foruma yazan kimsenin çocuk tacizine onay vereceğini düşünmem.
Ama hani sormuşsunuz ya Vakıf mı sorumludur, diye?
Evet vakıf sorumludur. Çünkü sizler çocuklarınızı o vakfa güvenerek emanet ediyorsunuz, öğrencileri gözetmesi gereken, öğretmenleri denetlemesi gereken o vakıf.
Tutun ki o çocuklar tecavüze uğramadı da, öğretmenlerden biri içeri silah sokup çocukları vurdu.
Yine der misiniz, vakıf mı sorumlu? Yoksa o öğretmen nasıl denetlenmedi, o silah içeri nasıl girdi mi dersiniz?

Sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum bu siteye sac b
Bu açıklamaniza katılıyorum ve eğer bu önceden bilinip saklandiysa vakifta bunu saklayanlar da, göz yumanlarda cezalandırılmali.Hiçbir şey bir çocuğun hayatından ,hayallerinden,ümitlerinden önemli değildir benim de yeğenlerim var ben bir teyzeyim elbette onay veremem böyle insanlara ya da bunları savunmam yanlış anlasilmak istemiyorum..

Şunu da eklemek isterim eğer göz yumdularsa vakıf elbet sorumludur ama bu iğrenç adam herkese oynadığı iyi öğretmen rolünü oynayıp kimseye farkettirmediyse vakıf sorunlu değildir gerçi ortada bir gerçek var o çocukların istismara uğraması bu gerçeği vakfın sorunlu olup olmaması değiştirmez dilerim yaşanmaz bir daha bu tür böyle olaylar..iyi gunler diliyorum..

Mari :) bugün seni beğeni delisi edeceğim az kaldı.

Ya zaten 16 sayfa belgeli, kanıtlı, fikrini bir temele oturtanlar, ve de oturtamayanlar olarak onca şey yazılmış.
Ayşe hanım da güzel bir karışımını ortaya koymuş.
O değil de kimlik bilgilerimiz çalınmış, canlı bonbalar(!) hala tehlike yaratıyor. Yaşadığım şehire son 3 gün içinde 2 şehit geldi biliyor musunuz? Artık cuma selaları dışındakileri korkarak dinliyorum.
He evet tek derdimiz olmayan hakaretleri tartışmak.

Vakıfın sorumlu olması için göz yummuş olması gerekmez diyoruz biz de günlerdir. Vakıf her türlü sorumludur. Öğretmeni denetlemediği için sorumludur, o yurdu açtığı için sorumludur, çocukları gece tek bir kişiyle bıraktığı için sorumludur. Sorumludur da sorumludur yani...

Maalesef hala anlamamakta diretiyorsunuz ben kimseyi savunuyorum objektifçe bakan her insan ne demek istediğimi anlar.

duruma aslında siz objektif bakamıyorsunuz kendinizi ben taciz yanlısı değilim diye anlatmaya çalışıyorsunuz. Ama taraflı baktığınız için olayı geniş çerçevede değerlendiremiyorsunuz. Vakfı yöneten insanlar seçtikleri her personelin hatasından da başarısından da sorumludur. Tecavüze, tacize uğramış çocuklar hayatları doğal seyrinde ilerliyormuş gibi davranmazlar. Bu kurumda sapığın dışında geri kalan eğitimciler, pedagog da dahil olmak üzere çocukların durumunu hissedemiyor. Bu nasıl olabilir demek ki hepsi birbirinden berbat durumda.

Bu vakfı savunanlar artık biraz empati kursunlar kendi çocuklarının başına gelse böyle bir durum ne yaparlar? İslamiyet asıl suç olan gerçekler saklanmaya, normalleştirilmeye çalıştıkça yara alıyor. 15 yıl önce Türkiyede maneviyatına bağlı müslüman sayısı daha fazlaydı ama artık modayı çok sıkı takip eden sahte tesettürün altına gizlenmiş yüzlerce insan var.

Akp'li olunca nedense tecavüzcü aklanıyor görmezden geliniyor , öfkemiz buna ,
kendini bilen dürüst insan bu pislikleri gizlemez ifşa ederdi
ama gizlediler işte suçlusunuz masum olanı koruyamadınız için ,
dürüst olmadığınız göründü
yazık o çocuklara ben acıdım ne travmalar yaşadılar ömürboyuda yaşayacaklar

Kadın hakları ne kadarda önemseniyormuş meğerse
Ben hayaller görüyorum herhalde her gün kadınlar öldürülmüyor şiddete tecavüze uğramıyor bu söz için örgütlenen bir toplumda şiddet olabilemez ben bir doktora gideyim

Kılıçdaroğlu haklı,,, Tayyip Erdoğan haklı ..eee peki haksız kimmm günah keçisini bulamadikmi daha...

Akp'nin gençlik kollarında geçen yıl haberlerde okuduk ordada kıza tecavüz edilmişti ama bunuda örtbas ettiler , kızı tehdit ettiler kız şikayetini geri çekti , her pislik örtülüyor , cezalandırılmıyor her yapanın yaptığı yanına kar kalıyor
suçlu cezalandırmamak çok sağlıklı bir kafa değil

Kılıçdaroğlu haklı,,, Tayyip Erdoğan haklı ..eee peki haksız kimmm günah keçisini bulamadikmi daha...

günah keçisi neredeyse kıkıçdaroğlu olacak be canım. 45 çocuğun tecavüzünden daha öfkeliyiz kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…