Hayatınızda hiç tacize uğramış bir çocuk gördünüz mü? Ben gördüm. Belirtilerinin fark edilmemesi imkansız. İçlerine kapanırlar, kimseye güvenmezler, altlarına kaçırırlar.
Bir tanıdığımızın oğlu dayısının tecavüzüne uğramıştı, uzun yıllar boyunca. 4 yaşından beri tecavüze uğruyormuş. Aklı başına geldikçe çocuktaki değişiklikleri fark ettik.
Yani diyorum ki bir vakıfta bu kadar çocuk tecavüze uğruyorsa, birilerinin bunu anlamaması mümkün değil.
Adam çocukları odasına çağırıyormuş. Bir Allah kulu da demedi mi, bu çocukların senin odanda ne işi var? Bir Allah kulu da araştırmadı mı, bu çocuklar neden içlerine kapandı?
Benim derdim bunlar.
Ensarmış, ıvırmış kıvırmış derdim değil.
Derdim İslamiyet de değil.
Pedofiller kurnaz avcılardır ve her zaman çocuklara yakın olan işleri tercih ederler. Öğretmenlik gibi, Koçluk, Anterönürlük gibi, Kuran Kursu Hocalığı ya da Papazlık gibi.
Elbette ki her müslüman çocuk tecavüzcüsü değil. Ama can yakan bu adamların kol kırılır yen içinde kalır diyerek saklanmaya çalışılması.
İnanın bu adam daha önce fark edildi. Edilmemesi mümkün değil.
Sizler elbette üzgünsünüzdür. Şu foruma yazan kimsenin çocuk tacizine onay vereceğini düşünmem.
Ama hani sormuşsunuz ya Vakıf mı sorumludur, diye?
Evet vakıf sorumludur. Çünkü sizler çocuklarınızı o vakfa güvenerek emanet ediyorsunuz, öğrencileri gözetmesi gereken, öğretmenleri denetlemesi gereken o vakıf.
Tutun ki o çocuklar tecavüze uğramadı da, öğretmenlerden biri içeri silah sokup çocukları vurdu.
Yine der misiniz, vakıf mı sorumlu? Yoksa o öğretmen nasıl denetlenmedi, o silah içeri nasıl girdi mi dersiniz?