- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
canım sıkıldıSen niye kendini ortaya atıp duruyon kara murat gibi bugun![]()

fazla ders çalıştım, tamam sustum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sıkıldıSen niye kendini ortaya atıp duruyon kara murat gibi bugun![]()
konuya siyaset yönünden bakmayın kızlar....adam resmen bozmuş yanii![]()
Levent Kırca 'da ne güzel bozmuştu dimi Fatih'i .konuya siyaset yönünden bakmayın kızlar....adam resmen bozmuş yanii![]()
konuya siyaset yönünden bakmayın kızlar....adam resmen bozmuş yanii![]()
ya sorma ne kadar değerli bir hoca.fatih altaylı öyle zaten. cübbeli ahmet hocaya da terk köşe sorular soruyor. ama cübbeli cuk cevabı oturtuyor altaylıya...
bi kuyruk acisi var galiba hedef yine sensn okycim..yeni uye ama seni baya gozlemlemis..bi bitmedilerr yani...oo yeni üye ne kadınsın be diyecek kadar tanıyor beni. 2ci üyelikmi. bir soralım bakalım:)
Kuyruk açısı.o nasıl söz yaa. Arkadaşım.oky te yaranmak.senin.odevin.mi.kendin ol o begenecek diye parçalanma. Benim Allah tan.başka korkum.yok.bu bir..tahminler yanlış a,b d.j z,h falan filan degilim ikinci i üyelik de değil okey....
Yani çok basit tavırlar kendinize.bi bakin dışardan sizler birleşip karşı görüşlü herkesi eleştiriyorsunuz. Sizin.hosunuza.gitmeyen.bisey olunca medeniyetsiz olmayin eleştiri yapiyirsam burda tüm üyelerin bir.olarak,sende açık olacaksın ayrıca diğerleri yazmasin ben kaç kişi yazıyorum tek şekilde muhatap almak istiyorum benim derdim herkese laf yetiştirmek değil insanca üslubun bakış açısının yanlış olduğunu anlatmak.
AKP ki kere kiziyirsunuz siz nesiniz onu soruyorum ne? Ayrımcılık yapan sensin AKP ki olan senin.gözünde ne ??/
Arkana aldığını yorumlarını beğenen kişileri bi bırak düşün onu bunu beğenme bana yaz benle konuş .
Egonu tavan yapmışlar isin gücün.mesleğin ne. Beni kime.mi.şikayet edeceksin güldürme beni hakaret etmedim ama edersem se istediğin.merciye ona buna edebilirsin, rahat ol
Oky yazmamamin.sebebi ciddiye almamaktir sddcdeebu bebeğim :)
Simdi adamlarını topla oradan :). Sadece sen yaz farkindaysan AKP ki biri yazar en fazla bi kaç kişi destek.olur konu biter ama.siz hepiniz toplanıp yazıyorsunuz halaaaaaaa doymadiniz. Sözde azsiniz ama.AKP liler sizin kadar çene yapamıyor çene full çalışıyor
Simdi biraz cesaret varsa milletten destek alma tek yaz millete de şöyle o tek yazıyor bende tek yazcam
Haaaaa korkmuyorum bitanesi yanlış anlama sadece çene yarısı yapmak değil amavtona buna laf yetiştirmek değil.o sebeple
Tek.uzuldugum orda mod.sun diye kendini bisey sanman. Yani tatlis orda yazınca ne.oluyor :) benden üstün yanın mi.oluyor hicc sanma
Günlük hayatta mesleğin ne.neler başardı n hayatta. Sırf atak yapmak.için.bana sorma sen cevapla dürüstçe bende cevap vercem ama sadece sen ve ben korkmadan yaz.
aynen duka tesla aynen o canımız bizim oldumuBakın gerçekten tarafsız yazıyorum, okudum anlayamadım, habere konu olan "lafı gediğine koymuşş, cukk oturtmuşş, morartmışşş" dediğiniz nokta nedir? Siz bayadır iktidarda değildiniz demiş. Ee yani?
Öte yandan "Kendisini kesinlikle devleti yönetebilecek kapasitede görmüyoruumm" diyen arkadaşların devlet yöneticisinde aradığı kriterler nedir? Şöyle boylu poslu, hött dedim mi susturan, asan, kesen, ayrıştıran, demokrasi anlayışı "beni sevip destekleyenler ve işime yarayanlar ihya olur" şeklinde olan, kendi doğrularının üstüne söz söyletmeyen, eleştiriye tahammülü olmayan bir lider mi arıyorsunuz? Neden demokrat, anlayışlı, dürüst, size ve fikirlerinize değer verecek, onları uygulamaya alabilecek, istediğinizi demokratik yollarla yaptırabileceğiniz kişileri başta görmek istemiyorsunuz?
Devlete yönetici değil kendinize ağa arıyor gibisiniz.