• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

Şu siyaset yüzünden birbirini kıran insanlar görmek beni çok üzüyor gerçekten çok üzüyor hemde... hiç biri değmez can sıkmaya kalp kırmaya

konuya siyaset yönünden bakmayın kızlar....adam resmen bozmuş yanii:cool::cool::cool::KK48::KK48:

Programına çağırdığı ve bu çağrısına diğerleri gibi kaçmak yerine icabet eden bir Siyasi Parti liderine çoluk çocuk gibi laf koyma çabasına girmek için bence de bozmuş olmak gerek...

fatih altaylı öyle zaten. cübbeli ahmet hocaya da terk köşe sorular soruyor. ama cübbeli cuk cevabı oturtuyor altaylıya...
ya sorma ne kadar değerli bir hoca.
karma eğitime karşı .
Cumhuriyetin nimetlerine şükretsinler bu kadar fütursuzca konuşabildikleri için .

amannn boşverin yaaa ne yaparlarsa yapsınlar...şimdi bunların derdi kk yı mı gersin . sallayınn...

asla bir ülkeyi yönetebilecek kabilliyette görmüyorum kendisini

ancak bu tarz işte laf sokmuşmuşta morarmışta kızarmış

hangi siyasetcinin olduğunun önemi yok (demirtaş dışında)hoş görünmüyor

çocuk oyuncağına döndü iyice

Bakın gerçekten tarafsız yazıyorum, okudum anlayamadım, habere konu olan "lafı gediğine koymuşş, cukk oturtmuşş, morartmışşş" dediğiniz nokta nedir? Siz bayadır iktidarda değildiniz demiş. Ee yani?

Öte yandan "Kendisini kesinlikle devleti yönetebilecek kapasitede görmüyoruumm :KK12:" diyen arkadaşların devlet yöneticisinde aradığı kriterler nedir? Şöyle boylu poslu, hött dedim mi susturan, asan, kesen, ayrıştıran, demokrasi anlayışı "beni sevip destekleyenler ve işime yarayanlar ihya olur" şeklinde olan, kendi doğrularının üstüne söz söyletmeyen, eleştiriye tahammülü olmayan bir lider mi arıyorsunuz? Neden demokrat, anlayışlı, dürüst, size ve fikirlerinize değer verecek, onları uygulamaya alabilecek, istediğinizi demokratik yollarla yaptırabileceğiniz kişileri başta görmek istemiyorsunuz?

Devlete yönetici değil kendinize ağa arıyor gibisiniz.

Kuyruk açısı.o nasıl söz yaa. Arkadaşım.oky te yaranmak.senin.odevin.mi.kendin ol o begenecek diye parçalanma. Benim Allah tan.başka korkum.yok.bu bir..tahminler yanlış a,b d.j z,h falan filan degilim ikinci i üyelik de değil okey....

Yani çok basit tavırlar kendinize.bi bakin dışardan sizler birleşip karşı görüşlü herkesi eleştiriyorsunuz. Sizin.hosunuza.gitmeyen.bisey olunca medeniyetsiz olmayin eleştiri yapiyirsam burda tüm üyelerin bir.olarak,sende açık olacaksın ayrıca diğerleri yazmasin ben kaç kişi yazıyorum tek şekilde muhatap almak istiyorum benim derdim herkese laf yetiştirmek değil insanca üslubun bakış açısının yanlış olduğunu anlatmak.

AKP ki kere kiziyirsunuz siz nesiniz onu soruyorum ne? Ayrımcılık yapan sensin AKP ki olan senin.gözünde ne ??/

Arkana aldığını yorumlarını beğenen kişileri bi bırak düşün onu bunu beğenme bana yaz benle konuş .

Egonu tavan yapmışlar isin gücün.mesleğin ne. Beni kime.mi.şikayet edeceksin güldürme beni hakaret etmedim ama edersem se istediğin.merciye ona buna edebilirsin, rahat ol

Oky yazmamamin.sebebi ciddiye almamaktir sddcdeebu bebeğim :)

Simdi adamlarını topla oradan :). Sadece sen yaz farkindaysan AKP ki biri yazar en fazla bi kaç kişi destek.olur konu biter ama.siz hepiniz toplanıp yazıyorsunuz halaaaaaaa doymadiniz. Sözde azsiniz ama.AKP liler sizin kadar çene yapamıyor çene full çalışıyor

Simdi biraz cesaret varsa milletten destek alma tek yaz millete de şöyle o tek yazıyor bende tek yazcam

Haaaaa korkmuyorum bitanesi yanlış anlama sadece çene yarısı yapmak değil amavtona buna laf yetiştirmek değil.o sebeple

Tek.uzuldugum orda mod.sun diye kendini bisey sanman. Yani tatlis orda yazınca ne.oluyor :) benden üstün yanın mi.oluyor hicc sanma
Günlük hayatta mesleğin ne.neler başardı n hayatta. Sırf atak yapmak.için.bana sorma sen cevapla dürüstçe bende cevap vercem ama sadece sen ve ben korkmadan yaz.

Kuyruk açısı.o nasıl söz yaa. Arkadaşım.oky te yaranmak.senin.odevin.mi.kendin ol o begenecek diye parçalanma. Benim Allah tan.başka korkum.yok.bu bir..tahminler yanlış a,b d.j z,h falan filan degilim ikinci i üyelik de değil okey....

Yani çok basit tavırlar kendinize.bi bakin dışardan sizler birleşip karşı görüşlü herkesi eleştiriyorsunuz. Sizin.hosunuza.gitmeyen.bisey olunca medeniyetsiz olmayin eleştiri yapiyirsam burda tüm üyelerin bir.olarak,sende açık olacaksın ayrıca diğerleri yazmasin ben kaç kişi yazıyorum tek şekilde muhatap almak istiyorum benim derdim herkese laf yetiştirmek değil insanca üslubun bakış açısının yanlış olduğunu anlatmak.

AKP ki kere kiziyirsunuz siz nesiniz onu soruyorum ne? Ayrımcılık yapan sensin AKP ki olan senin.gözünde ne ??/

Arkana aldığını yorumlarını beğenen kişileri bi bırak düşün onu bunu beğenme bana yaz benle konuş .

Egonu tavan yapmışlar isin gücün.mesleğin ne. Beni kime.mi.şikayet edeceksin güldürme beni hakaret etmedim ama edersem se istediğin.merciye ona buna edebilirsin, rahat ol

Oky yazmamamin.sebebi ciddiye almamaktir sddcdeebu bebeğim :)

Simdi adamlarını topla oradan :). Sadece sen yaz farkindaysan AKP ki biri yazar en fazla bi kaç kişi destek.olur konu biter ama.siz hepiniz toplanıp yazıyorsunuz halaaaaaaa doymadiniz. Sözde azsiniz ama.AKP liler sizin kadar çene yapamıyor çene full çalışıyor

Simdi biraz cesaret varsa milletten destek alma tek yaz millete de şöyle o tek yazıyor bende tek yazcam

Haaaaa korkmuyorum bitanesi yanlış anlama sadece çene yarısı yapmak değil amavtona buna laf yetiştirmek değil.o sebeple

Tek.uzuldugum orda mod.sun diye kendini bisey sanman. Yani tatlis orda yazınca ne.oluyor :) benden üstün yanın mi.oluyor hicc sanma
Günlük hayatta mesleğin ne.neler başardı n hayatta. Sırf atak yapmak.için.bana sorma sen cevapla dürüstçe bende cevap vercem ama sadece sen ve ben korkmadan yaz.

Arkadas modoretor degildi , editordu , onuda birakmis sirf siyasette rahatca yazabilmek icin , oyle geldi kulağıma , kk nin yalancisiyim bende :KK70:

Oky i savundugum yok sadece o noktya aciklik getrim didim :-)

Peki arkadaşım . ya sorun değil bazı noktalara açıklık getirebiliriz art niyetsiz.olarak ama yani kimse.başka.görüşte.olmasın hem atliyorlar ezmeye çalışmalar seviyesiz laflar.

Ben.ondan başka yazana cevap vermicem.okumicam sadece.o yazacak yaşı mesleği ne ise.medeni şekilde yazmak istiyorum laf ebesi olmak değil benim.bu hayattaki gorevim

O zaman şart kossun AKP ki olan üye.olamaz.diye kadınlar kulübü değil burası yandaşlar.kulübü olsun

Kendin gibi olmayan madem.sana kotu...

Ve enteresandır ki işte kendinin cookk bildiğini sanan insanlar hep boyle aslında gözden düşer

Günlük hayatında saksakci var mi yaninda

Her söylediğini yolda biri gelip alkış tutar mi

Kendi başına.neysin

Gel bebeğim sorularım cookk

1. Sana kendimi anlatmak zorunda değilim.. sen kimsinki bunu benden istiyorrsun.ve özel hayatımı sana anlatmamı istiyorsun. iş görüşmesimi yapıyoruzda cv istiyorsun benden:)
2. modda değilim. onun bile farkında değilsin. normal üyelerden biriyim.
burada kimliğini gizleyip bana saldıran sensin ve kimseyide kandıramazsın ,sen bbu siteden eski üyelerden birisin.

3.ha,kendimi birşey sanmıyorum. ama sende feci aşağılık duygusu yaratmışımki gelmiş hemen bana saldırma durumundasın..
ve senin seviyendeki biriyle zaten muhatap bile olmam. çünkü o seviyeyeye inmem mümkün değil.

Bakın gerçekten tarafsız yazıyorum, okudum anlayamadım, habere konu olan "lafı gediğine koymuşş, cukk oturtmuşş, morartmışşş" dediğiniz nokta nedir? Siz bayadır iktidarda değildiniz demiş. Ee yani?

Öte yandan "Kendisini kesinlikle devleti yönetebilecek kapasitede görmüyoruumm :KK12:" diyen arkadaşların devlet yöneticisinde aradığı kriterler nedir? Şöyle boylu poslu, hött dedim mi susturan, asan, kesen, ayrıştıran, demokrasi anlayışı "beni sevip destekleyenler ve işime yarayanlar ihya olur" şeklinde olan, kendi doğrularının üstüne söz söyletmeyen, eleştiriye tahammülü olmayan bir lider mi arıyorsunuz? Neden demokrat, anlayışlı, dürüst, size ve fikirlerinize değer verecek, onları uygulamaya alabilecek, istediğinizi demokratik yollarla yaptırabileceğiniz kişileri başta görmek istemiyorsunuz?

Devlete yönetici değil kendinize ağa arıyor gibisiniz.
aynen duka tesla aynen o canımız bizim oldumu :KK19:

başka sorun varmı

atarımı yaptım giderde istermisin:p:p:p

Back
X