• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

Oky , senin yaptığın tüm haberler haber değeri taşıyor da,ona tepki verenler fanatik oluyor da sen ne oluyorsun .

Siz toplu tüfekli birliklerine saldiriyorsunuz hemen, ama bu kadar dar olmayın biraz geniş düşünün fanatik olmayın sığ olmayın lütfen sizler aydinlarsiniz örümcek beyinler gibi koru körüne bağlı olmayın. :) ya hu ne kadınsin be

Simdi saldiracak herkese söylüyorum, burda akpli olan hatta Davutoğlu erdoğan a bile neler dendi okuyiruz saygısızca üsluplar. Gerçi size onlar batmaz anam neyse yazan yazsın aslaaaaa okumam seviyesiz lafları huyum kurusun :) kendilerine.bakmayip ceza falan verir çok da.dert müdürüm değilsin patronum değilsin sözünü dinleyecek adam da bul kendine tekrar üyelik alır.yolumuza bakarız.oky :) aydinciklar
Canim sen hayirdir ya:KK53:
1hafta olmus uye olali herkesi taniyor maasallah:KK70:

Son düzenleme:
Ya onu sen geç de, sende bi problem.görüyorum ben ego.orda yazıyorsun ya sanırım.kendini bisey saniyon yok be bebisim oky küçük.şeyler bunlar ,, ya biz öyle kaypak değiliz direk.soyleriz tatlisim rahat ol sen. Yani senden nasıl bi durum.için cekinebilirim beni o sana hoş gözükmeye çalışan kişilerle karıştırma oki oky :)

Aferin simdi dersini aldın otur da düşün ben kimim neyim

Ya onu sen geç de, sende bi problem.görüyorum ben ego.orda yazıyorsun ya sanırım.kendini bisey saniyon yok be bebisim oky küçük.şeyler bunlar ,, ya biz öyle kaypak değiliz direk.soyleriz tatlisim rahat ol sen. Yani senden nasıl bi durum.için cekinebilirim beni o sana hoş gözükmeye çalışan kişilerle karıştırma oki oky :)

Aferin simdi dersini aldın otur da düşün ben kimim neyim

örtmenimmm ben buldum kimsin neysin kimlerdensin diye ...okyden önce cevap verebilirmiyim

hiç hazetmem Kılıçdaroğlunu, ama akşam izledim bi kısmını gayet güzel konuştu. hatta gittiğimiz yerlerde insanlar bizi bize şikayet ediyor, halkla konuşmakta geç kalmışız dedi. artık halkın her kesimiyle muhatabız dedi evet iktidarda değildik şimdi insanlara neden iktidara gelmeliyizi anlatmaya çalışıyoruz dedi. ben beğendim konuşmas
Köprüyü geçene kadar bu şov
sarem canım ciğerim nasıl kanarsın :KK51:

Back
X