• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

"Örneğin annen hayat kadını" diye yazmaya ne gerek var? "Örneğin çocuğun çok yaramaz sen kızıyorsun ama başkası kızsa zoruna gider" gibi bir cümleyle de anlatılmak istenen verilebilir. Hassas davranmayacak da ne yapacak?

Şurada Sümeyye Erdoğan Işid'li adamla evlensin dediler diye insanlara duyarlılık dersi vermeye kalkanlara bak sen. Ay çık tırıfsızım yazmayın, komik oluyor.

Sen kendi kendine kuruntu yapiyorsun.

Aynı örnek ile, senin çocuğuna bile kimse tek kelime etmemişken daha geçtiğimiz ay, 'çocuğum da ölsün demi' diyerek olmamış olay üstünden ortalığı velveleye veren sen değil misin de, şimdi olmuş bir laf hem de anneyi hayat kadınına benzetme lafını kuruntu olarak kabul ediyorsun ha cimcime?
Komik olma.

2 satır siyaset okuyayım dedim şiştim.. aslında verilen örnekler bile şuranın seviyesini gösteriyor.. X partisi başa gelse ne, Y partisi başa gelse ne seviye diplerde..

bu arada cimcime, söylemeyeyim dedim de ben de takıntı var, herkez değil herkes ay valla Türkçe obsesifliğim tavan yaptı şu konuda gidiyorum ben..

2 satır siyaset okuyayım dedim şiştim.. aslında verilen örnekler bile şuranın seviyesini gösteriyor.. X partisi başa gelse ne, Y partisi başa gelse ne seviye diplerde..

bu arada cimcime, söylemeyeyim dedim de ben de takıntı var, herkez değil herkes ay valla Türkçe obsesifliğim tavan yaptı şu konuda gidiyorum ben..

Artık o kelimeyi beynim herkes olarak algılıyor.
Uyarmaktan canım çıktı bu forumda :KK43:

Aynı örnek ile, senin çocuğuna bile kimse tek kelime etmemişken daha geçtiğimiz ay, 'çocuğum da ölsün demi' diyerek olmamış olay üstünden ortalığı velveleye veren sen değil misin de, şimdi olmuş bir laf hem de anneyi hayat kadınına benzetme lafını kuruntu olarak kabul ediyorsun ha cimcime?
Komik olma.

Onu kime dedimi o kisi cok iyi anladı kafani yorma ;-)

:KK47: tamam bak senin için duzeltip cikacagim herkez degil herkes :p cocugumun alti pisik olacak onu degstrip ev yemek isine dalacam yarina anca gelirim . Yarin devam ederiz duzenlemeye :):p

Onu kime dedimi o kisi cok iyi anladı kafani yorma ;-)

Sonuç itibari ile ortalığı velveleye verdin mi evet.
baskasının kendi hassas durumu için ,ki anne babalar kutsaldır, örnek ya da ima verilmesini kuruntu olarak algılayıp bir de gene kendi annen için 'anneme kurban ol' diyerek karşı atağa geçmeye çalışırsan batarsın cimcime.
Ben Kafamı yormuyorum hiç, görünen köy Kılavuz istemez.
Ama senin kafa yormaya özellikle empati bakımından baya baya ihtiyacın var.

baskasının kendi hassas durumu için ,ki anne babalar kutsaldır, örnek ya da ima verilmesini kuruntu olarak algılayıp bir de gene kendi annen için 'anneme kurban ol' diyerek karşı atağa geçmeye çalışırsan batarsın cimcime.

Gercekten senle knusmak istedim ama cocugun altini degstrcem , ve ev islerim var . Yarin devam ederiz .

Ya bir şehit annesi Erdoğan'a isyan etti diye "eee sırtını devlete yaslarken iyiydi de miiii" yazan birinden ne empatisi bekliyorsun? Yok, beynin o tarafı devre dışı kalmış. "Çık tırıfsızım çık dıyırlıyım" yazınca insanları kandırdığını sanıyor olabilir belki ama aptal değiliz, görebiliyoruz.

Ya bir şehit annesi Erdoğan'a isyan etti diye "eee sırtını devlete yaslarken iyiydi de miiii" yazan birinden ne empatisi bekliyorsun? Yok, beynin o tarafı devre dışı kalmış. "Çık tırıfsızım çık dıyırlıyım" yazınca insanları kandırdığını sanıyor olabilir belki ama aptal değiliz, görebiliyoruz.

Suna cevb yazmadan cikmiycam . O annenin oglunu sehit eden senin 7 de ve 1 inde destekledigin partinin gerillalari pardon askerleri sehit etti ..

sz.jpg

bir anneyle ,hayat kadını kelimesini yanyana nasıl getirirsiniz ,örnek verirsiniz.
ve bunu savunursunuz.

Bilyorum,farklı kaynaktan farklı bir başlıkla aynı haberi açablirdin ama sen bunu açmayı seçtin,bu da seni yansıtıyor işte

Sanane bundan
. Bunun uzerine kac kere yonetim uyari yaptı . Siz hala neyin kafasini yasiyorsunuz allah askina . Inadina a haber inadina en son haber :)

Sanane bundan
. Bunun uzerine kac kere yonetim uyari yaptı . Siz hala neyin kafasini yasiyorsunuz allah askina .
İşte seçtiğin kaynakların attığı başlıklar seni yansıtıyor diyorum,karışan yok istediğin yerden açmaya devam et yine kendini gösterirsin,zaten ben arkadaşları uyarmak için yazmıştım senle muhatap olmadım ki...

Aaa a haber aaa en spn haber aaa filanca haber . Amma zorunuzu gidiyor arkadaş. Onceden tabiki hep sol kesim in haberlerine alisik olunca simdi baska kaynaklarda olunca cekemiyorsnuz saldiriyorsnuz . Bakinsana kardelen arkadas gene ban yemis . Boyle insanları burada barindirmak sizi geriyor gerçekten . Bide ak partililere trol dersiniz m trollugun alasini yapanlar aslinda sol kesimden .

Back