güldüm ne yalan söyleyeyim :))
Şu cehape yi ağzınıza dolamanız büyük bir komedi........akp 11 senedir bir şekilde iktidar ve benim tuzum kuru olmasına rağmen bu milletin başına gelmeyen kalmadı..........etrafımda gòrdüğüm çoğu genç ve bir tane elli küsür yaşlarındaki bir çocuk doktoru abimiz kapağı Almanya Amerika ya da İsviçre ye kapak atma derdinde.............side cehape ye gülme boşbeleş işlerini bir bîrakın çocuklarınız ne yapacak onu dùşünün......bu kadar insan yanılıyor olamaz
Haberin ayrıntılarını düşünmeden önyargıyla okursan böyle komik bir başlık açarsın
Kılıçdaroğlu ne demiş Akp nin elinde olan ya da " ortada olan" şehirleri kazanabilme ihtimalinden bahsetmiş
Yani şehir chp ye ya da mhp ye ait olabilir o şehirlerde oylar başabaş gidiyor............sayın kılıçdaroğlunun "ya da " sözcüğüne dikkat et ve şimdi heceleyerek tekrar oku
güldüm ne yalan söyleyeyim :)) ama konuya dair yorum yapmak yada yapmamak yerine "ama bak daha komiği var" yada
"bizimkisi daha az komik bikerem tamammı" tarzı söylemlere daha çok güldüm
sevgili mune ,
burada herkes kendi tarafına gelen en ufak olumsuzluğu ve kelimeyi bile öyle güzel görüp kibliyorki,bu durumda o kişinin banlanacağını bile bile,sırf "bak mune gördünmü ne kadar objektifim" demek için kiblemek samimi gelmiyor açıkcası.yoksa saygısızlığın tarafı olmaz bana göre.ama saygısız mesajları bırakın kiblemeyi beğenip alkışlayanlar bile var bu bölümde gördüğünüz üzere.
Kilicdaroglu'nun hicbir liderlik vasfini tasimadigini, komik oldugunu ve bir kere bile CHP'ye oy vermememe ragmen CHP'ye yakismadigini dusunuyorum. Kendisini ciddiye bile almiyorum acikcasi ve yazikki Ataturk'un partisinin genel baskani.
Israrla kılıçdaroğlunun belirttiği "ya da" sözcüğünü algılamamanız takdire şayan
Off ya.....kimsenin koordinatları şaşırdığı yok.......Atatürk de ege denizine akdeniz derdi......aç biraz nutuk oku......belki ufkun gelişir
Maksadım idrar yarışı yapmak değil herkesin gaf yapabildiğini size göstermekti.Ama şen kahkahalarınızdan farkedemediniz sanırım.Durmak yok burdanda gülmeye devamo vakit.
Saygılar efeemmİyi seyirler iyi geceler
[video=dailymotion;x11ntvb]http://www.dailymotion.com/video/x11ntvb_izmir-e-akdeniz-in-bu-en-guzel-sehri-diyen-basbakan_news[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?