Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız

güldüm ne yalan söyleyeyim :))

Bende aynen bunu diyorum coook güldüm ne yalan söyleyeyim...
Gaflarina alistik ama bu resmen " ben siyasetin S sinden anlamiyorum kardesim" demek gibi geldi:)
Gibi geldi degil, tam olarak öyle yani:)

Gaf olur herkes insan ama bir insanin hangi belediye kendine ait hangisi degil bundan bile bihaber olmasi cok komik.
Bunun dile getirilmesinden alinanlar varsada yapacak birsey yok napalim

Son düzenleme:
Haberin ayrıntılarını düşünmeden önyargıyla okursan böyle komik bir başlık açarsın
Kılıçdaroğlu ne demiş Akp nin elinde olan ya da " ortada olan" şehirleri kazanabilme ihtimalinden bahsetmiş
Yani şehir chp ye ya da mhp ye ait olabilir o şehirlerde oylar başabaş gidiyor............sayın kılıçdaroğlunun "ya da " sözcüğüne dikkat et ve şimdi heceleyerek tekrar oku

bunların tuzu kuru. hali hazırda yurtdışındalar zaten. çocukları da başbakan gibi yurtdışındaki okullara kayıt ettirmişlerdir çoktan.

o değil de chp olmasa neye gülecekler yazık ya siyaset anlayışları her soruya ama cehape? ama kılıçdaroğlu? diye karşılık vermek

Ben de gülünecek bir şey göremedim.

Bizede iste tam olarak bu noktasi komik:))

Mersin CHP nin belediyesi ve yapilan anketlerdede zaten CHP önde:)

Peki Mersin i kimin elinden alacak aaahhaha:))

Aman neyse bizi gidi tuzu kurular bizi Sayin Kilictaroglu nun gaf yaptigi nerede görülmüste bu cikisi gaf olsun

dusduru,
ne güzel söylemişsiniz saygısızlığın tarafı olmaz, ve devamındaki cümleniz, " o kişinin banlanacağını bile bile" yani karşı taraf banlanırken bravo mune site kurallarını layıkıyle yerine getiriyorsun, yandaş banlanınca site yönetiminin tarafsızlığına inanmıyorum, banlanmasa mune sizce bu sözler normalleşti mi?

Ve şu sözünüze katılıyorum, kendi görüşündeki insanın yazdığı saygı sınırlarını aşan yorumlar, alaycı üslup, hakaret beğeniliyor. Bunu garipsiyorum, benim siyasetten anladığım bu olmadığı için belki de...

Bu arada sözüm size değil, söylediklerinizi bir yerlere çekip sizi tuhafça bir çekişmenin içine sokmak niyetinde de değilim, sizin yazdıklarınızı alıntılayarak yazmamın kusuruna bakmayın, yanlışta anlaşılmak istemem doğrusu ama genel itibariyle siyaset bölümünde takınılan tavır çok kötü, böyle eleştirdiğimde tepki gösterenlerde var ama siyaset sokakta başlar, ötekileştirmekte öyle, bugün a partisi b partisi ve liderleri var, yarın belki başka liderler, başka partiler olacak, onlar siyasetini yapar sonra yerlerini başkalarına devreder ama biz hep burdayız, düşünce şekillerimiz yetiştirdiğimiz, yetiştireceğimiz nesillere de yansıyor üstelik, birbirimizi sokakta gördüğümüzde parmakla gösterip işte bu öteki kesim demeyen biriyim ve öteki diye yaftalanmakta istemiyorum.

Benim için siyaset yanlışa yanlış, doğruya doğru demektir, eleştirilecek icraatları, söylemleri saygılı bir dille eleştirmektir, oysa burada herkes birbirinin parmağının ucunda, hergün medyaya bir gaf, olumsuz bir haber yansısa da onu siyaset bölümünde paylaşsam, ötekilere konumla çıkartma yapsam gibi bir algı oluştu.
Siyasetçiler siyasetini yapar kamuoyu oluşturur, bir süre sonra gider başkası gelir, başka söylemler, başka icraatler yapılır ama söyledikleri sözlerin yıkımını biz yaşıyoruz burada.

Belki Chp'nin satır aralarında bahsettiği önemli bir söylemi kaçırıyoruz bu sonuna kadar illede şu parti düşüncemizle, belki Akp'nin ülkemiz adına attığı bir adımı görmüyoruz kimbilir.

Konuyu dağıttım ve çok uzattım ama söylemek istediğim işte o objektif bakış açısını yakalayamadığımız için belki de çok hata ediyoruz, çok haksızlık ediyoruz birbirimize karşı.

Israrla kılıçdaroğlunun belirttiği "ya da" sözcüğünü algılamamanız takdire şayan

Kilicdaroglu son derece ahlakli namuslu ve zeki bir adamdir
Kendisiyle gurur duyuyorum

Cemaat ve Akp arasindaki gerilimi izlerken de ben cok guluyorum
İki gun once yandas medyada Ufuk Uras telefon konuguydu vay beeee
Ufuk Uras gibi asiri ve yandas medyaya uzak bir cephedeki adamin yorumuna muhtac kalmislar ya cidden cok guldum
Ne demis atalarimiz

Keser doner sap doner
Dershaneler kapaninca hesap doner

Boyle biseydi ama gulmekten yanlis yazmis olabilirim:))))))))

Kilicdaroglu'nun hicbir liderlik vasfini tasimadigini, komik oldugunu ve bir kere bile CHP'ye oy vermememe ragmen CHP'ye yakismadigini dusunuyorum. Kendisini ciddiye bile almiyorum acikcasi ve yazikki Ataturk'un partisinin genel baskani.

Tayyip Erdogan'dan hoslanmiyorum. Iyi yaptigi isler yok mu var; ama bazi kisisel ozelliklerinden ve siyasi hamlelerinden hic haz almadim.

Bahceliyi de acikcasi hic ciddiye almiyorum.

Bir dahaki secimlerde kime oy verecegim zerre bir fikrim yok ve evet isin saka kismini bir yana koyarsak aglanacak halimiz var.

Kilicdaroglu'nun hicbir liderlik vasfini tasimadigini, komik oldugunu ve bir kere bile CHP'ye oy vermememe ragmen CHP'ye yakismadigini dusunuyorum. Kendisini ciddiye bile almiyorum acikcasi ve yazikki Ataturk'un partisinin genel baskani.

Bende hicbir liderlik vasfi olmadigi, cok komik gaflara imza attigi, Siyasetin "s" sinden bile anlamadigini düsünüyorum.
Gercekten cok komik seyler oluyor:))
Kim kimle kavga ediyorsa etsin, buna " ayyy cok üzüldüm, cok kirildimm öhhüüüü" falan diyecegimizi mi zannediyorsunuz anlamadim?

Cokta TIN yani kimin kimle kavga ettigi
Bu baslikta komik bir olayi konusuyoruz:)))

Israrla kılıçdaroğlunun belirttiği "ya da" sözcüğünü algılamamanız takdire şayan

Ihh görmez neden görsün ki.Yapılan kontrayı da görmezden gelip pas geçti zaten Üzdü bizi çok Ama daha üzücü olan bir İzmirli olarak Sayın Başbakanımızın canım güzel şehrimin koordinatlarını değiştirip başka yerde sanması var ya o fena sarsmıştı beni Ama gelecek cevap hazır ayrı şey bu ayrı şey o ayrı şey bu ayrı şey o ayrı şey bu ayrı şey o ayrı şey bu ayrı şey o ayrı şey bu ayrı şey ....

Sizde sasirdiniz galiba:)
Zira izmirin koordinatlarini sasiranda Sayin muhalefet liderimiz Kilicdaroglu idi:))
Hatta cümlesi tam olarak söyleydi " Akdenizin incisi izmir" :))

Hatta buda videosu:)

[video=youtube;HuaziBDp2H4]http://www.youtube.com/watch?v=HuaziBDp2H4[/video]

Son düzenleme:
Aaaaa evet izlemistim o konusmayi.
Genclere sesleniyor " siz mazlumlarin, ortadogunun, balkanlarin, afrika nin örnek genclerisiniz " diyorsu:)

Off ya.....kimsenin koordinatları şaşırdığı yok.......Atatürk de ege denizine akdeniz derdi......aç biraz nutuk oku......belki ufkun gelişir

Maksadım idrar yarışı yapmak değil herkesin gaf yapabildiğini size göstermekti.Ama şen kahkahalarınızdan farkedemediniz sanırım.Durmak yok burdanda gülmeye devamo vakit.
Saygılar efeemm İyi seyirler iyi geceler

[video=dailymotion;x11ntvb]http://www.dailymotion.com/video/x11ntvb_izmir-e-akdeniz-in-bu-en-guzel-sehri-diyen-basbakan_news[/video]

Chelzy beğen butonum yok.....senin ne demek istediğin anlaşılıyor kaldı ki chp li değilim........benim tepkim konu sahibinin hırsı idi......

Şimdi yine birileri bana "Uff çk biliosun sn tmm mı slk hıh" içerikli yorumlar yapacak. Lakin ben yine de yazacağım. İşim olmadığından değil de, mevcut işleri ertelemek için bahane aradığımdan...

Siyasete ilk ilgi duyduğumda yaşım 17 idi. O zamanlar evimizde internet yoktu. Bir sürü gazete alır, birbirlerine laf sokup duran ancak hiçbir zaman eylemleri insanlardan daha fazla umursamayan köşe yazarlarını okurdum. 19 yaşıma geldiğimde sevgili pederim evimize internet aldı. Kim tutar beni! Önce çeşitli sözlüklerde, forumlarda, bloglarda yazmaya başladım. Geceleri uyuyamazdım hırsımdan. Bu kadar zor olmamalıydı. Körlük sadece biyolojik bir engeldi. Neden engelsiz olduğu halde görülemiyordu birçok şey? Ne diyordum, geceleri uyuyamazdım. Laflar hazırlardım ertesi gün sunmak için :) Sonra sanal ile yetinemedim. Bir gazeteye ve dergiye yazılar yolladım. Yayınlandı yayınlanmasına ancak o denli kırpılmıştı ki, anlatmak istediğim anlaşılmıyordu. Halbuki ben insanları değil eylemleri yazmıştım...

Yaşımın da verdiği gazla her mevzuya vakıf olabileceğime kanaat getirmiştim. Doğrularım vardı ve onları savunmalıydım. Yavaş yavaş sinir hastası olma yolunda ilerliyordum ki sevgili validem çözümü modem kablosunu kesmekte buldu :)

Ne saçmalıyor bu uff yhaa diyeceklere ara not: Bir yere bağlayacağım maralım, az dayan.

Kablonun kesilmesi beni engellemedi. Gidip yeni bir kablo aldım ve siyasi duruşumu muhafaza etme yolunda emin adımlarla ilerledim. Benim doğrularım vardı bu doğruları herkes bilmeliydi... Yanlışları düzeltebilirdim, ön yargıları yıkamazdım belki ama sarsabilirdim... Yazmalıydım.

Zaman geçtikçe anladım ki insanlar siyaseti değil, siyasetçileri tartışıyor. Eylemleri değil, eylemleri gerçekleştirenleri dikkate alıyor. Doğrularını kabul ettirmek uğruna o denli çırpınıyorlar ki, senin doğruların hiçbir anlam ifade etmiyor. Tabi ben bunları yıllar sonra anladım. Körlüğün bulaşıcı bir hastalık olduğunu ve sadece biyolojik bir engel olmadığını çok sonra anladım.

Aradan onca yıl geçti insanlar hiç değişmedi. Siyaset başlığı altında irdelenen zatların isimleri değişti, eylemler değişti, zaman değişti ancak insanlar hiç değişmedi. Üzülüyorum, samimiyetle söylüyorum ki çok üzülüyorum. Engel olamadığım bir duyarsızlık hasıl oldu bende. Yine de üzülüyorum. Bundan mütevellit siyasetle ilgilenmiyorum. İlgilenen ve duyarsızlık maskesi altında büyüttükleri kini kusan insanların aksine, tam manasıyla duyarsızım. İlgilenenlerden daha az bilgim olduğundan yahut mevcut kapasitemin yetersizliğinden değildir sükunetim. Benim yurdumun insanı asla öğrenemeyecek siyaseti konuşmayı. Ya gülecek, ya öfke kusacaklar. Var olan tüm hisleri olağanca cömertlikleriyle fikirlerine katacaklar. Ki bunların en azılısı da nefrettir şüphesiz.

Mevcut başlıkla alakalı olarak ne güldüm ne de sinirlendim bu duruma. Benim siyasetten anladığım kişiler ve gafları değildir zira. Belki de ben hiçbir şey anlamıyorumdur. Belki de çoğunluğun gazabı duyarsızlaştırıyordur azınlığı. Kolaylıklar diliyorum hepinize. Söylemeden geçemeyeceğim. Bu fütursuzca edilen kelamlar birileri tarafından fark edilirse, cesaret sandığınızdan erken terk eyler bünyenizi... Bizzat yaşadım ve yaşıyorum oradan biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…