• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin elinde bulunan 7 şehri yerel seçimlerde alacaklarını ifade etti.[/h]
[h=4]'7 ŞEHRİ AK PARTİ'DEN ALACAĞIZ'[/h] Kılıçdaroğlu ABD'li yetkililerle yaptığı görüşmede yerel seçimler konusunda ise kapsamlı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyerek, halen AK Parti’nin elinde bulunan ya da ortada olan yedi şehri CHP’nin kazanma şansı olduğundan bahsetti. Kılıçdaroğlu bu şehirleri de İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, Mersin, Hatay ve Balıkesir olarak sıraladı.

Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız en son haber

Peki isin komik tarafi ne:)))

Kilicdaroglu nun, AKP den alacaklarini söyleyip, isimlerini saydigi iller arasinda olan Mersin Belediyesi zaten CHP nin :60::60:
Adana ve Belikesir ise MHP nin aahahah:DD

Kilicdaroglu nu bu duruma bilerek düsürenler mi var yoksa belli bir-iki il haric bütün Türkiye yi AKP belediyesi mi zannediyor diye merak ettim, yok artik bu kadarda olmaz yahu:)

Son düzenleme:
Weiss kadar dalga gecerek siyaset tartisilmaz
Siyaset kOmik bir mevzu da degildir zaten her ne hikmetse sen her seferinde baya guluyorsun
Begensende begenmesende bu ulkede milyonlarca Chp li var
Ve buna saygi duymalisin
Sadece antipati toplarsin bu uslubunla

'7 şehri ak parti'den alacağız'

Eklentiler

• $12312321.png
    $12312321.png
    234,3 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Biz gayet egleniyoruz, ortada komik birsey var.Madem komik bir seye gülünmesinden bile rahatsiz oluyorsunuz okumayin.Demek ki bu forumda oy verdigi parti icin koyun, satlik gibi bayagi yakistirmalara, oy verdigi parti liderine, esine, ailesine hakaret edilmesine magruz kalanlar iyi dayanmis.Begenmeyen okumasin:)) Kilicdaroglu nun gaflari cok komik bizi güldürüyor bu kadar basit:)))

bu adamın hangi haline güleyim ona şaşırdım bende :))
cem yılmaz halt yemiş yanında :9:
yürüyen merdivene ters binmesinemi :27:
aylarca referanduma hayır diye il il dolaşıp kendi oy kullanamamasınamı :52:
ramazanda ezana 2 dakka kala su içmesine mi :53:
yoksa bu son gaflarına mı? :1:
ya da daha aklıma gelmeyen milyon tane olayamı :90:

Kılıçtaroğlu iktidara geldiğinde askerliği düşüreceğini bunun yanında bayanların hamilelik süresini 9 aydan 6 aya indireceğini vaat etmiş... :)

sız chp lılere guluyosunuz ama bız akp lılerın halıne ağlıyoruz aramızdakı fark bu:51::51::51:

Weiss kadar dalga gecerek siyaset tartisilmaz
Siyaset kOmik bir mevzu da degildir zaten her ne hikmetse sen her seferinde baya guluyorsun
Begensende begenmesende bu ulkede milyonlarca Chp li var
Ve buna saygi duymalisin
Sadece antipati toplarsin bu uslubunla

bu yoruma hem katılıyorum hemde bıkac sey eklemek ıstıyorum weiss bu sıyaset konularında mıllete ustu kapalı laf atarak burdakı ınsanları kızdıryosun ama bunu tabı ustu kapalı yapıyosun sonra ınsanlar sınırlenıpte acık sekılde bıseyler yazınca banlanıyolar sana hıcbısey olmuyo ya kartlarını açık şekılde oyna ya da mılletı banlatıcam dıye uğraşma ayrıca uslubun yerlerdeeee ıstemeyen okumasın demeye hakkın yok ısteyen ıstedıgını okur ıstedıgı yerede yazar:33::33::33:

bu adamın hangi haline güleyim ona şaşırdım bende :))
cem yılmaz halt yemiş yanında :9:
yürüyen merdivene ters binmesinemi :27:
aylarca referanduma hayır diye il il dolaşıp kendi oy kullanamamasınamı :52:
ramazanda ezana 2 dakka kala su içmesine mi :53:
yoksa bu son gaflarına mı? :1:
ya da daha aklıma gelmeyen milyon tane olayamı :90:

bunların yerine size çobanlık yapsaydı öpüp başınıza koyardınız ama pehhhh.......

konuşmayı dinlemedim,yayınlandımı onuda bilmiyorum ama bu şekilde konuştuysa cidden komik yahu :9:

Şu cehape yi ağzınıza dolamanız büyük bir komedi........akp 11 senedir bir şekilde iktidar ve benim tuzum kuru olmasına rağmen bu milletin başına gelmeyen kalmadı..........etrafımda gòrdüğüm çoğu genç ve bir tane elli küsür yaşlarındaki bir çocuk doktoru abimiz kapağı Almanya Amerika ya da İsviçre ye kapak atma derdinde.............side cehape ye gülme boşbeleş işlerini bir bîrakın çocuklarınız ne yapacak onu dùşünün......bu kadar insan yanılıyor olamaz

Çok ilginç, epey eğleniyorsunuz belli ki ama nedense kötü içerik butonlarınız tek taraflı çalışıyor, taraf olduğunuza hakaret edildiğinde parmaklar çok seri bir şekilde çalışıyor ama başka bir parti başkanının soyadı ağza alındığında kimsenin sesi çıkmıyor.

Benim için hiçbir söylem normalleşmedi ama sizler için sizden olmayana saygısızlık normal sanırım. Ki ne o taraf ne bu taraf beni kendileriyle karıştırmasın, benim sıcak olduğum bir taraf yok çünkü:ssz:

Bu arada hatırlatayım iktidar partisi liderinin soyadı Erdoğan, ana muhalefet parti liderinin soyadı Kılıçdaroğlu'dur.
Soyadları eğip bükmeyelim.

Hmm komikmiş:)
Bingölde mitingde diyarbakıııırrrr huuu diyarbakırr diyene de;İzmir'e Akdenizin en güzel şehri diyene de baya bir gülmüştük baya baya hemde.Sizce komık değil miydi ??Nys sz msglsnz glb :26:

Hmm komikmiş:)
Bingölde mitingde diyarbakıııırrrr huuu diyarbakırr diyene de;İzmir'e Akdenizin en güzel şehri diyene de baya bir gülmüştük baya baya hemde.Sizce komık değil miydi ??Nys sz msglsnz glb :26:
Ben en çok Akdeniz'e White Sea diyene güldüydüm:ssz:

Ingilizcesinin one minute la sınırlı olduğu yetmiyormuş gibi bir de bunu tüm dünyanın gözüne sokmak neyin nesi

güldüm ne yalan söyleyeyim :)) ama konuya dair yorum yapmak yada yapmamak yerine "ama bak daha komiği var" yada
"bizimkisi daha az komik bikerem tamammı" tarzı söylemlere daha çok güldüm :9:

sevgili mune ,
burada herkes kendi tarafına gelen en ufak olumsuzluğu ve kelimeyi bile öyle güzel görüp kibliyorki,bu durumda o kişinin banlanacağını bile bile,sırf "bak mune gördünmü ne kadar objektifim" demek için kiblemek samimi gelmiyor açıkcası.yoksa saygısızlığın tarafı olmaz bana göre.ama saygısız mesajları bırakın kiblemeyi beğenip alkışlayanlar bile var bu bölümde gördüğünüz üzere.

Yok bu durumun atasözü olarak karşılığı şudur:Kendi gözündeki merteği görmez de, elin gözündeki çöpü görür.
Gösterelim bari dedik biz de:ssz:

Ben siyaset topiklerinde bu uslubu cidden anlayamıyorum..Hani gülersin eğlenirsin, ironi falan yaparsın da, her mesaj bu şekilde olunca itici duruyor..

Sayın Kılıçdaroğlunun bu gafına karşın, Sayın Erdoğanınkileri sermeyeceğim buraya, biri merdivene ters binmiş, birini at bile sırtında tutmamış v.s v.s..Vatan bu denli işgal altındayken bunları konuşmak kimseye bir şey kazandırmaz...

Konuya gelecek olursam, Kılıçdaroğlu chp yi artık bırakmalı..Bir parti liderinin bu tip gaflar yapması olacak iş değil..
Akpnin bunca sene iktidarda kalarak, güzel ülkeme geri dönüşü olmayan zararlar vermesinin baş sorumlusu olarak ana muhalefeti görüyorum.

Back