• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiler markete iş görüşmesi

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
merhabalar arkadaşlar..
kiler markete iş görüşmesine çağırıldım.. böyle marketlerde ne kadar maaş veriyolar?
ilk defa iş görüşmesine gidecegim ne gibi sorular sorarlar nasıl tepkiler vermeliyim lütfen yardımcı olun arkadaslar lütfennn..
cok heycanlıyım..:18:

ne güzel, inşallah alırlar seni :3: tecrübem olmadığı için fikir veremiyorm, dua ediyorum

Kiler İş görüşmesi
-Asgari geçim indirimi ücreti ile beraber 700 tl
-yemek,yol Kiler'e ait,
-Vardiyalı sistem(sabah 11 akşam 10-.......)
-Yılda 1 kez,ya da 6 ayda 1 kez ya da 3 ayda 1 kez, ya da her ay sayım yapılacağından ötürü markette sabahlayabilirsiniz.
-ssk var
-kasiyerlik olarak başlayacaksanız, kasada müşteri var ise kasanıza sahip çıkmak göreviniz.. yoksa şayet müşteri, o zaman reyonda kendinize iş bulacaksınız ya da mağaza şefi ne derse onu yapacaksınız(temizlik olabilir,reyon işi olabilir)..Hemen hemen her markette olduğu gibi yani..
Ben kendi alanımda bi iş aradığım için iş görüşmesinden sonra başvurumu iptal ettim. Bu sebeple tüm cümlelerimi yansız olarak, iş görüşmesine davet edilen arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum..

internette böyle bi yazı okudum.. insallah hayırlısı olurr..

firmafaresi diye bir site var. iş görüşmesine gitmeden önce bu siteden arama yaptırabilirsin. çalışan veya bilgi sahibi olanlar paylaşımda bulunuyor. tabi bazı firmlar yok ama varolanlar fikir veriyor:34:

Back