- 23 Mart 2022
- 439
- 694
-
- Konu Sahibi possibleornot
Merhaba ben yeni başladım atış yapmaya şimdiden fark var ama ileride resmen pürüzsüz oluyor mu?Denedim ben 8-9 ay gidiyor. Çıkmasın diye 2-3 ayda bir atış yapıyorum ben.
İstikrarlı ve düzenli kullanırsanız oluyor.Merhaba ben yeni başladım atış yapmaya şimdiden fark var ama ileride resmen pürüzsüz oluyor mu?
Kaşımı bıyığımı yıllardır usturayla alıyorum, artmayı bırak azaldı bile.Ya bu jiletle alınca kılların artması şehir efsanesi diye biliyorum. Ve bencede doğru çünkü ne kadar kıl kökün varsa o kadar kılın oluyor zaten jilet kıl köklerini arttıramaz ki? En temizi imkanın varsa lazere git yaz gelmeden. Yazın güneş lekesi olması ihtimalinden dolayı çok tavsiye etmiyorlar. Görünmeyen yerlerinde sorun olmaz diye düşünüyorum ama.
Oo 8-9 aysa çok iyiymiş ya.Denedim ben 8-9 ay gidiyor. Çıkmasın diye 2-3 ayda bir atış yapıyorum ben.
Ya evet bu konuda yanlış bir algı var. Arttı diyenler ilk etapta sert çıktığı için öyle zannediyor bence. Ya da hormonel bozuklukları olan insanlar olabilir. Bende bir kaç yerde okudum arttırmaz diyodu çünkü. Ve düşününce nasıl artsın ki? Jilet kıl kökünü besleyen bir şey değil ki.Kaşımı bıyığımı yıllardır usturayla alıyorum, artmayı bırak azaldı bile.
Jiletle sadece bir gün öyle kalıyor şuan benim için inanılmaz bir şey dediğinizİstikrarlı ve düzenli kullanırsanız oluyor.
Bu arada yüzünüzde kullanmayın, ben yaptım o hatayı dudağımın üstünde lumea başlığı izi kaldı
Koyu ten konusunu bilmiyorum. Ben tam lazercilerin sevdiği tipim, beyaz ten kalın koyu renk kılOo 8-9 aysa çok iyiymiş ya.
Gerçi bünyeden bünyeye değişiyodur heralde. Benimde çok hızlı uzuyo tüylerim. Koyu tenliyim kıllıyımda accıkBende o kadar gider mi emin değilim ama anladım ki çoğu kadın böyleymiş ya. Tvde gördüğümüz ünlüler,mankenler gibi zannediyoruz herkesi ama alakası yok. He birde Slav falan değilsen tabi Bizim coğrafyada malesef kıldan yana yağdırmış Mevlam
Evet sen tam ideal ten ve kıl rengine sahipsin aslında. Acaba gittiğin yerle alakalı olabilir mi? Ya da lazer tipinden?Koyu ten konusunu bilmiyorum. Ben tam lazercilerin sevdiği tipim, beyaz ten kalın koyu renk kılonda bile alex çözüm olmadı. Nasıl bir hormon dengem varsa. Safi kıl üretiyor vücudum sanki. Kafamda da üç kadına yetecek kadar saç var
Onlar bizim kadar kıla tuye takık değilOo 8-9 aysa çok iyiymiş ya.
Gerçi bünyeden bünyeye değişiyodur heralde. Benimde çok hızlı uzuyo tüylerim. Koyu tenliyim kıllıyımda accıkBende o kadar gider mi emin değilim ama anladım ki çoğu kadın böyleymiş ya. Tvde gördüğümüz ünlüler,mankenler gibi zannediyoruz herkesi ama alakası yok. He birde Slav falan değilsen tabi Bizim coğrafyada malesef kıldan yana yağdırmış Mevlam
Alexti işte 14-15 sene önce. Yine bi 6-7 sene gitti ama sonra bi hormon dengesizliği mi oldu ne olduysa aynen hatta daha da artarak geri geldiler hiç lazer görmemiş gibi.Evet sen tam ideal ten ve kıl rengine sahipsin aslında. Acaba gittiğin yerle alakalı olabilir mi? Ya da lazer tipinden?
Saç bende de maşallah yaat kılı gibi mübarek
Acıyor ama dayanlmıcak gibi değildi. Beni daha çok ignelinin kabuklanması zorlamsti gogusd değil de malum yüzde her igne girdiği yerde nokta nokta kabuk tutuyor çünkü. Ama yine de göğüs ucu ve yüz için tek çözüm iğneli gerisi pişmanlktr devam ettiğin sürece kurtuldum sanırsın biraktgn an daha da fazlasıyla geri gelir.Göğüsüne nasıl iğneli epilasyon yaptırabildin? Acımadı mı?
Benimki kıllarım ne kadar sertse saçım da bi o kadar ince telli ve az. Bebek saçı gibi. Keza kaşlarım da öyle.Koyu ten konusunu bilmiyorum. Ben tam lazercilerin sevdiği tipim, beyaz ten kalın koyu renk kılonda bile alex çözüm olmadı. Nasıl bir hormon dengem varsa. Safi kıl üretiyor vücudum sanki. Kafamda da üç kadına yetecek kadar saç var
Tüy dökücü krem veya jiletle alakası olduğunu hiç sanmıyorum hiç annelere laf atmayalım. Ben de kiler vs kullandım hep hatta lazere başlamadan bilerek kullandığım yerler oldu. Sonuç genital bölgemde bile sarı sarı kıllar kaldı hep diğerleri döküldüğü halde. Jilet falan kılı çoğaltmıyor rengine de bir şey yapmıyor belli kalınlaştırıyordur ama ne çare rengi açıksa…Dediğin gibi benim annem de beni tüy dökücüye alıştırdı küçüklüğümden beri, ilk 19 yaşımda ağdaya gittim utançtan ölerek, hatta gittiğim kişiyi bi daha görmiyim diye her seferinde başka salona gidiyordumvücudumda kıl yok denecek kadar az, olanlarda sapsarı ama genital tüy dökücü kullandığım için mi nedir simsiyah ve inanılmaz fazlaydı. Ağdaya gittiğimden beri 2 ayda çıkıyor ve tek tük aralarda boşluk var hep, alan kişiler lazer mi yaptırdın diyorlar. Tek kötü yanı ağdadan önce tenimle aynı renkti ama şu an hafif koyulaştı. İmkanın varsa lazer en iyisi.
Aslında yine iyi gitmiş baya ya. Daha fazla artarak dönmesi ilginç.Alexti işte 14-15 sene önce. Yine bi 6-7 sene gitti ama sonra bi hormon dengesizliği mi oldu ne olduysa aynen hatta daha da artarak geri geldiler hiç lazer görmemiş gibi.