Kıldan tüyden dert

Kaşımı bıyığımı yıllardır usturayla alıyorum, artmayı bırak azaldı bile.

Denedim ben 8-9 ay gidiyor. Çıkmasın diye 2-3 ayda bir atış yapıyorum ben.
Oo 8-9 aysa çok iyiymiş ya.
Gerçi bünyeden bünyeye değişiyodur heralde. Benimde çok hızlı uzuyo tüylerim. Koyu tenliyim kıllıyımda accık Bende o kadar gider mi emin değilim ama anladım ki çoğu kadın böyleymiş ya. Tvde gördüğümüz ünlüler,mankenler gibi zannediyoruz herkesi ama alakası yok. He birde Slav falan değilsen tabi Bizim coğrafyada malesef kıldan yana yağdırmış Mevlam

Böyle çözümler için neden evlenme arefesini beklediniz ki?
Lazerden başka çareniz yok, lazer bile %100 çözüm değil tüylere. Ben gittim kurtuldum bacak ve koldaki tüylerden, koltuk altı ve bikini bölgesi tektük çıkıyor rahatlıkla kendim alabiliyorum bende beyaz tenli siyah tüylüyüm.(benimde canım çok tatlıdır )

Buarada en kısa sürede en iyi sonuç alınan bölgeler koltuk altı bikini bölgesi ve alt bacak. Bir yılda yüzde 90 kurtulursun benki kurtuldum. Üst bacak genital üst kol zor bitiyor tüylerin kalın ve beyaz tenli olman lazm. Benim üst kol göbek üst bacak ince açık renk kıllar olduğu için bitmedi ama azaldı cikanlarda ince daha seyrek. Yine de değer yani ama koltuk altı bikini alt bacak süper bitiyo ama dediğim lazer buz lazer jelli olanlar kartuşlu olanları kesinlikle önermiyorum.

Kaşımı bıyığımı yıllardır usturayla alıyorum, artmayı bırak azaldı bile.
Ya evet bu konuda yanlış bir algı var. Arttı diyenler ilk etapta sert çıktığı için öyle zannediyor bence. Ya da hormonel bozuklukları olan insanlar olabilir. Bende bir kaç yerde okudum arttırmaz diyodu çünkü. Ve düşününce nasıl artsın ki? Jilet kıl kökünü besleyen bir şey değil ki.

Koyu ten konusunu bilmiyorum. Ben tam lazercilerin sevdiği tipim, beyaz ten kalın koyu renk kıl onda bile alex çözüm olmadı. Nasıl bir hormon dengem varsa. Safi kıl üretiyor vücudum sanki. Kafamda da üç kadına yetecek kadar saç var

Ayni yanlis yonlendirmeyi bende yasadim, cok daralmistim, lazere gittim, kurtuldum. Ilk seanslar acir sonra killar inceldigi icin aci duymazsiniz. Lazeri bırakalı 6 yil oluyor cok az tuylenmem var jiletle aliyorum. Ustelik hamilelikte gecirdim tekrar tuylenme olmadi. Jilette tuylenmede artis yapmiyor.
Bu arada ben 5 6 yil lazere gittim ama 3 seneden sonra seans aram 6ayda bire düştü. Agdaya para verecegime lazere veriyordum

Philips luemayı kendim verim alamadgm için eşimde kullanıyorum beyaz tenli çok sert kıllı malum erkek kılı yani sakal çizgisini koltuk altını yapyorum ama onun bile 6 ayda sadece azaldı mesela bir ay yapma hemen hiç yapmamışsn gibi geri geldi kendime ugrassaydm demek ki boşa zaman kaybedcktm kaldı ki evde lazerler ilk seans ilk ay 15gunde bir sonra 2 ay da bir diyor 2 ay oyle durmayı göze alyosan bişey diyemem ama 2 ay kesinlike temiz veya az tüylü gezemyosun yapym da iki ayda bir temiz gezym desem eyvallah ama öyle bişey gerçekten yok

Evet sen tam ideal ten ve kıl rengine sahipsin aslında. Acaba gittiğin yerle alakalı olabilir mi? Ya da lazer tipinden?

Saç bende de maşallah ya at kılı gibi mübarek

Onlar bizim kadar kıla tuye takık değil.

Evet sen tam ideal ten ve kıl rengine sahipsin aslında. Acaba gittiğin yerle alakalı olabilir mi? Ya da lazer tipinden?

Saç bende de maşallah ya at kılı gibi mübarek
Alexti işte 14-15 sene önce. Yine bi 6-7 sene gitti ama sonra bi hormon dengesizliği mi oldu ne olduysa aynen hatta daha da artarak geri geldiler hiç lazer görmemiş gibi.

Göğüsüne nasıl iğneli epilasyon yaptırabildin? Acımadı mı?
Acıyor ama dayanlmıcak gibi değildi. Beni daha çok ignelinin kabuklanması zorlamsti gogusd değil de malum yüzde her igne girdiği yerde nokta nokta kabuk tutuyor çünkü. Ama yine de göğüs ucu ve yüz için tek çözüm iğneli gerisi pişmanlktr devam ettiğin sürece kurtuldum sanırsın biraktgn an daha da fazlasıyla geri gelir.

Benimki kıllarım ne kadar sertse saçım da bi o kadar ince telli ve az. Bebek saçı gibi. Keza kaşlarım da öyle.

Bende 20 li yaslarimda lazer yaptirmistim.
Simdi 38 yasindayim.
Hamileliklerimden sonra killarim geri gelmedi benim.
Kalan aziciklar beni rahatsiz etmiyor yilda 2-3 kendim aliyorum makineyle geciyorum.

Dediğin gibi benim annem de beni tüy dökücüye alıştırdı küçüklüğümden beri, ilk 19 yaşımda ağdaya gittim utançtan ölerek, hatta gittiğim kişiyi bi daha görmiyim diye her seferinde başka salona gidiyordum vücudumda kıl yok denecek kadar az, olanlarda sapsarı ama genital tüy dökücü kullandığım için mi nedir simsiyah ve inanılmaz fazlaydı. Ağdaya gittiğimden beri 2 ayda çıkıyor ve tek tük aralarda boşluk var hep, alan kişiler lazer mi yaptırdın diyorlar. Tek kötü yanı ağdadan önce tenimle aynı renkti ama şu an hafif koyulaştı. İmkanın varsa lazer en iyisi.

Tüy dökücü krem veya jiletle alakası olduğunu hiç sanmıyorum hiç annelere laf atmayalım. Ben de kiler vs kullandım hep hatta lazere başlamadan bilerek kullandığım yerler oldu. Sonuç genital bölgemde bile sarı sarı kıllar kaldı hep diğerleri döküldüğü halde. Jilet falan kılı çoğaltmıyor rengine de bir şey yapmıyor belli kalınlaştırıyordur ama ne çare rengi açıksa…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…