• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl yok edici yeni bir ürün daha:))KALO

ben buldum birini izledim...
önce 1 şişe sonrayda 7-8 e kadar çıktı sanırım ama hiç sonuuç alamamış
sonunda ise tüylerden kurtulamayacağını anlamış

kızlar kalonun satışı başlamış
sadece gi...yor da satışa başlamış
ama fiyatı çok uçuk 200 tl
ürünle ilgili detaylı açıklamalarıda yazmışlar
ilgilenenlere haber vereyim dedim

uzun zamandır bu başlıkla kimse ilgilenmiyor galiba ama ben dün ebayden sipariş ettim, 2 haftaya kalmaz gelir... daha önceden böyle şeylerle hiç ilgilenmiyordum ağda yapmayı beceremediğim için ama geçen sefer eldivenle çok başarılı olunca deneyeyim bari dedim, netten okuduğum kadarıyla ağdacıları ağlatan çok iddialı bir ürün :9:

evet çok uzun zaman olmuş yazmayalı :)
2 yıl geçmiş
ebaydan kaça aldın kaloyu,Türkiye'dede satışı başlamıştı epeydir.

aa bu başlığı görmedim ben de bikaç hafta önce kalo diye başlık açmıştım ama kimse yazmadı
arkadaşım kullanıyo azaltıyo gibi dedi daha yeni başladı ben de beklemedeyim inş. sonuç alan olur da biz de kullanırız

$29.25 fiyatı, $9.95 de shipping için verdim.
Sipariş verdikten hemen sonra sizin vermiş olduğunuz tentür tarifini gördüm Beany, onu da hazırlamayı düşünüyorum

haydaa. varmı kullanıp memnun olan bacılar, iyi haberler verin?

ben bugün koltuk altlarımı epilatörle aldıktan sonra kullandım ilk defa, 3-4 hafta sonra tekrar uğrar bir değişiklik oldu mu yazarım

konu açıldığından bu yana kullanıp kesin fayda gördüm diyen varsa paracıklarımıza kıyıp alalım bari.

merhaba arkadaşlar konu tartışmaya açılalı epey olmuş dikkatimi çekti evet kaloyu kullandım ve memnun kalan birisiyim halada kullanıyorum uygulamalarımın olumlu etkisini 10-12 günlük bir süre zarfından sonra farkettim tüy dökme ya da yakma gibi bir etkisi falan yok her epilasyondan sonra sürüyorum ve cildim zaten kremi emiyor yoğun çıkan tüy hatta sertleşmiş olanlarda dahil büyük bir oranda azalma var 3 aydır kullanıyorum ve memnunum sadece tüyler için değil cilde verdiği yumuşaklıkta çok etkili şahsen tavsiye ediyorum

bioder gibi mi yoksa? o da böyle bitki özlüydü.

inan bioaderi bilmiyorum, buda bitkiözlü ama tamamen bitki özlü olduğunu sanmıyorum fakat canada ürünü bu kıl tüy batık gibi ürünlere hakim bir firmaya benziyor araştırdığım kadarı ile

tekrardan merhaba arkadaşlar yaşadığım deneyimi paylaşmak istiyorum. diyeceğim tek şey evet başarılı bir sonuç sert çıkanların yerini yumuşak ve ince çıkanlar aldı ve çok az geç çıkıyor sanırım devam edilmesi halinde idda ettikleri gibi lazer tedavisiz epilasyon bacaklarımda son bulacak umarım böyle sonuçlanır. şuan çok memnunum gerçekten harika.

kullananlardn birinin denyimi yazılı altta..hem sprey hem de krem olmak üzere kollarında denemiş bu ürünü ve hiçbir gelkişme görmemiş.sadece %80 oranında fayda sağlıyormuş, herkeste aynı etkiyi yaratmıyormuş bu kızcağız da şansız %20 ye
dahil olmuş falan filan...bunun gibi birçok yorum daha..hayal kırıklığı bu da yani birçoğu giibi.

I tried Kalo a few years ago due to their intensive campaigning when the product was launched in my country.

I decided to try it on my arms. First waxing, then Kalo spray. I used it as directed. After a few months of use, I saw no improvement.

Due to the massive advertising, I contacted Kalo's agent in my country, asking him whether I could expect better results if continuing. He said no. It's supposed to inhibit hair growth after two or three waxings, and the results are permanent, he told me.

He told that the product will work for 80 percent of the users, and that I seemed to be among the unlucky 20 per cent.

Think I have heard it before...

Back