• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl yok edici yeni bir ürün daha:))KALO

ayrıca türkiye ye kesin gelir diye de bişey söylemedim eğer etkiliyse gelir diye düşünüyorum dedim benim düşüncem yanii her neyse yorumlarımıi içimden yaparım artk..

cnm niye kızayım,kızmadım
karşılıklı tartışma yapıyoruz sadece
hassasiyetinide çok iyi anlıyorum ,bende çok farklı şeyler düşünmüyorum
gülüp geçiyorum kelimelerin için dedim önyargılı olmayalım diye
şuan sadece araştıryoruz zaten ,belki bir umut daha doğar die:)))

diğer karışımı ilk kullanmaya başladığımdan beridir bununlada ilgileniyordum
kaloda benzer bitkisel bir ürün kullanım şekli çok benziyor
bunuda denemei düşünüyorum ,gerçekten söylenildiği kadar etkilimi diye..

ben bitkisel karışımdan memnun kaldım ,ilerideki sonuçlar nasıl olacak merakla bekliyorum
dileyen ilgilenir dileyen ilgilenmez ,herkes kendine göre doğru olanı kullanacak sonuçta ,değilmi...

malesef sadece ingilizce anlayan biri tercüme etse bari sitede

yazsanız ingilizcesini yardımcı olabilirim.. bebekbeklerken deneme imkanınız oldumu bu ürünü?

kalonun resmi veb sitesi için,kalo nisim yazın karşınıza çıkar
ben kaloyu kullanmadım,y.dışından kardeşime getirtmeyi düşünmüştüm,temmuz gibi getirecek ama ben kendi hazırladığım yeni karışımımdan memnunum ,belkide hiç ihtiyacım kalmaz o tarihe kadar kalo için..

Merhaba canım bu tüy sorunu bütün bayanlarda var maalesef. Duyarlı olup bilgilerini paylaştığın için öncelikle teşekkür etmek isterim. Bitkisel karışımdan bahsetmişsin nedir o? Nasıl yapılır? Biraz açıklarmısın.

merhaba guneşteki golge,
cnm karışımla ilgili başlık açmıştım ,hatta yeni karışımı paylaşacağımdanda bahsetmiştim,fakat yanlış hazırlama uygulama olabilecğeinden tereddüt ettim ve paylaşıma devam etmedim,gerçi kullanılan bitkiler herkesin tanıdığı bildiği bitkiler,ama benim içim rahat etmedi.
yeni karışımımdaki bitkilerde ,birçok tüy azaltıcı ürünlerin içinde geçen bitkiler neredeyse,tek fark benim hazırladığım karışımda ,zerre kadar kimyasal yok,tek kimyasal etil alkodü,onuda karışımdan uzaklaştırma formülünü buldum,yani alkolde yok artık,tamamen ham bitki ekstresi oldu ve çook memnun kaldım ,yeni karışımı uygulayışımın ilk seansı böylelikle geride kaldı ...

merhaba guneşteki golge,
cnm karışımla ilgili başlık açmıştım ,hatta yeni karışımı paylaşacağımdanda bahsetmiştim,fakat yanlış hazırlama uygulama olabilecğeinden tereddüt ettim ve paylaşıma devam etmedim,gerçi kullanılan bitkiler herkesin tanıdığı bildiği bitkiler,ama benim içim rahat etmedi.
yeni karışımımdaki bitkilerde ,birçok tüy azaltıcı ürünlerin içinde geçen bitkiler neredeyse,tek fark benim hazırladığım karışımda ,zerre kadar kimyasal yok,tek kimyasal etil alkodü,onuda karışımdan uzaklaştırma formülünü buldum,yani alkolde yok artık,tamamen ham bitki ekstresi oldu ve çook memnun kaldım ,yeni karışımı uygulayışımın ilk seansı böylelikle geride kaldı ...

neymişki o bitkiler CADIARZU
ilk seansın dimi?
ne yaptın ? nasıl yaptın ?
kaç gün yaptın ?
bi annatıvir saha zagmet..

bu arada çirkef baileys :delphin:

allahım kanser olacaz her bulduğumuzu sürünmekten :delphin:

evet çok haklısın
kozmetik ürünlerinin birçoğu zararlı kimyasallar,kansörejen maddeler içeriyor
yanlız şunu unutmayalım,her kimyasal madde zararlı değildir,bizim bile bir kimyamız var:)

neymişki o bitkiler CADIARZU
ilk seansın dimi?
ne yaptın ? nasıl yaptın ?
kaç gün yaptın ?
bi annatıvir saha zagmet..

bu arada çirkef baileys :delphin:

ilk seansım derken yeni karışımımda ilk seansım oldu,daha önceki karışımım değil.
karışım ile ilgili başlık vardı ,fakat söylediğim gibi paylaşıma ara verdim bahsettiğim sebeplerden dolayı,bu yüzden karışımla ilgili bilgilerde bulunmuyorum artık,affınıza sığınarak..

ilk seansım derken yeni karışımımda ilk seansım oldu,daha önceki karışımım değil.
karışım ile ilgili başlık vardı ,fakat söylediğim gibi paylaşıma ara verdim bahsettiğim sebeplerden dolayı,bu yüzden karışımla ilgili bilgilerde bulunmuyorum artık,affınıza sığınarak..

iyi ozaman :delphin:

Valla kizlar nedir ne degildir diye biraz arastirdim bunu belcika sitelerinden oncelikle fiyat 19.90 euro deil
spray ve lotion kombinasyonu 59.90 euro cok para yani...
Etkilerine gelince reklam yapilmis iste azaltiyo zamanla yok ediliyo diye kullanip denemek lazim..

Valla kizlar nedir ne degildir diye biraz arastirdim bunu belcika sitelerinden oncelikle fiyat 19.90 euro deil
spray ve lotion kombinasyonu 59.90 euro cok para yani...
Etkilerine gelince reklam yapilmis iste azaltiyo zamanla yok ediliyo diye kullanip denemek lazim..

taldi nan :delphin:
bi alıp denesene :jeyyar:

tadli benim kardeşim ukraynadan 27 euroya büyük boy olanından getirecek,bana verilen fiyat 27 euro idi
artı 19 euro değil 15 dolara bile vardı araştırdığım aylarda,ebay sitesinde..
heryerde değişik fiyatlar var ..

tadli benim kardeşim ukraynadan 27 euroya büyük boy olanından getirecek,bana verilen fiyat 27 euro idi
artı 19 euro değil 15 dolara bile vardı araştırdığım aylarda,ebay sitesinde..
heryerde değişik fiyatlar var ..

Belcika sitesinden baktim cnm...
2004 de acilan forumdan bu yana cok kullanan olmus bizim daha yeni haberimiz oliy-tatlicadiarzu-
Neysem olumlu sonuclar alanlarda var 2 tup kullanip killarinda bir degisme olmadigini yazanda demek ki yapidan yapiya degisen bir sonuc:delphin:

evet bu kıl tüy meselesi kesinliklikle birçok nedene bağlı
hormonal dengesizlik,genetik yapı vs daha birçok şey,ama çoğunlukta etkili olmuş bi ürüne benziyordu kalo,benimde takip ettiğim kadarıyla,birde vaniqa var ama onunda satışı yok trde ...
Bizim Türkler pek ağırlık vermiyor anlaşılan iyi araştırmalara,hep hazıra kon,değiştir içeriği uygula mantığı var sanki
tıpkı karınca yumurtası yağının değişik isimlerle piyasaya sunulması gibi ....

Back