Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba guneşteki golge,
cnm karışımla ilgili başlık açmıştım ,hatta yeni karışımı paylaşacağımdanda bahsetmiştim,fakat yanlış hazırlama uygulama olabilecğeinden tereddüt ettim ve paylaşıma devam etmedim,gerçi kullanılan bitkiler herkesin tanıdığı bildiği bitkiler,ama benim içim rahat etmedi.
yeni karışımımdaki bitkilerde ,birçok tüy azaltıcı ürünlerin içinde geçen bitkiler neredeyse,tek fark benim hazırladığım karışımda ,zerre kadar kimyasal yok,tek kimyasal etil alkodü,onuda karışımdan uzaklaştırma formülünü buldum,yani alkolde yok artık,tamamen ham bitki ekstresi oldu ve çook memnun kaldım ,yeni karışımı uygulayışımın ilk seansı böylelikle geride kaldı ...
allahım kanser olacaz her bulduğumuzu sürünmekten
neymişki o bitkiler CADIARZU
ilk seansın dimi?
ne yaptın ? nasıl yaptın ?
kaç gün yaptın ?
bi annatıvir saha zagmet..
bu arada çirkef baileys
ilk seansım derken yeni karışımımda ilk seansım oldu,daha önceki karışımım değil.
karışım ile ilgili başlık vardı ,fakat söylediğim gibi paylaşıma ara verdim bahsettiğim sebeplerden dolayı,bu yüzden karışımla ilgili bilgilerde bulunmuyorum artık,affınıza sığınarak..
Valla kizlar nedir ne degildir diye biraz arastirdim bunu belcika sitelerinden oncelikle fiyat 19.90 euro deil
spray ve lotion kombinasyonu 59.90 euro cok para yani...
Etkilerine gelince reklam yapilmis iste azaltiyo zamanla yok ediliyo diye kullanip denemek lazim..
tadli benim kardeşim ukraynadan 27 euroya büyük boy olanından getirecek,bana verilen fiyat 27 euro idi
artı 19 euro değil 15 dolara bile vardı araştırdığım aylarda,ebay sitesinde..
heryerde değişik fiyatlar var ..
taldi nan
bi alıp denesene :jeyyar: