• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl yok edici yeni bir ürün daha:))KALO

I ııhh ben vazgeçtim artık böyle şeylerden. Sonuç yok. Önce övülür övülür ondan sonra sonu hüsran. Bi kişiyide duymadım evet tamamen geçti diyen. Lazeri denicem artık. O da sonuç vermezse temelli bırakıcam bişeyler denemeyi..:delphin:

I ııhh ben vazgeçtim artık böyle şeylerden. Sonuç yok. Önce övülür övülür ondan sonra sonu hüsran. Bi kişiyide duymadım evet tamamen geçti diyen. Lazeri denicem artık. O da sonuç vermezse temelli bırakıcam bişeyler denemeyi..:delphin:

oda kesin çözüm değilki :delphin:
ten yapısı tüy yapısı anası babası yedi ceddi içtiği suya kadar etkenmiş nalet olasıca şeylerde..
esmersen bi kere unut direk :1no2: :1no2:
tüylerin ince yapılı ve seyreksede direk vazgeç parana yazık benneyaptımki benneyaptımki
kısaca tüylerini sevmeyi ve onlarla yaşamayı öğren delikafadulden delikafadulden -tatlicadiarzu-

ten yapısı tüy yapısı anası babası yedi ceddi içtiği suya kadar etkenmiş nalet olasıca şeylerde..
tüylerin ince yapılı ve seyreksede direk vazgeç parana yazık benneyaptımki benneyaptımki
kısaca tüylerini sevmeyi ve onlarla yaşamayı öğren delikafadulden delikafadulden -tatlicadiarzu-

Esmerim benneyaptımki bunlara para harcamaktansa denicem lazeri. Koltuk altıma yaptırıcam, bu arada hiçte seyrek ve ince değiiiler :1ninca:

bu kadar emin konusma istersen:mymeka:
bi tanidin favori bolgesinde cok ince ama goze batan yogunlukta tuyleri vardi bak kil demiyorum epilasyona gitti 6 ay gibi kisa bi surede yok oldu yani ince tuylerinde cozumu var...:ecrin_bebek:

Esmerim benneyaptımki bunlara para harcamaktansa denicem lazeri. Koltuk altıma yaptırıcam, bu arada hiçte seyrek ve ince değiiiler :1ninca:

dene o zaman cnm içinde kalmasın :delphin:

bu kadar emin konusma istersen:mymeka:
bi tanidin favori bolgesinde cok ince ama goze batan yogunlukta tuyleri vardi bak kil demiyorum epilasyona gitti 6 ay gibi kisa bi surede yok oldu yani ince tuylerinde cozumu var...:ecrin_bebek:

hacı adres tel her bişi ver bana ..
nerde o gittiği yer ????????
bende gitcem :enbuyukkk: :enbuyukkk:

dene o zaman cnm içinde kalmasın :delphin:

hacı adres tel her bişi ver bana ..
nerde o gittiği yer ????????
bende gitcem :enbuyukkk: :enbuyukkk:

belcikada gelebilcen mi:smiley-cool:
bak ne dicem bana ciddiysen sayet google dan arat yaz ciz oku bilmem bisiler yap
illaki guvenilir bi yer bulursunşutarafagitti

belcikada gelebilcen mi:smiley-cool:
bak ne dicem bana ciddiysen sayet google dan arat yaz ciz oku bilmem bisiler yap
illaki guvenilir bi yer bulursunşutarafagitti

kasımdan sonra gelebilirim tabe nie gelmiyim kaydirigubbakcemile

yok kızım yok burda ınce kıl yapısına uygun makina yok:delphin:

kasımdan sonra gelebilirim tabe nie gelmiyim kaydirigubbakcemile

yok kızım yok burda ınce kıl yapısına uygun makina yok:delphin:

madem gelcen kasimdan sonra bilahare kolundan tutup ben goturcem seni tmm mi sekerimşutarafagitti

Arkadaşlar Merhaba,

Yüz bölgesindeki tüylerinizi almayı düşünüyorsanız,bence mutlaka iğneli epilasyona gidin.Ben yüz bölgemdeki tüyler için 1,5 sene boyunca lazere gittim ama tüyler azalacağına arttı.Napacağım diye kara kara düşünürken iğneli epilasyona başladım ve 5-6 kere gittikten sonra yüzümde hiçbir şey kalmadı.Ne yazık ki hiçbir yöntemin garantisini veremiyorlar.Lazer esmer tüylerde daha çok etkili ama yüz ve kol bölgesi için doktorlar da pek tavsiye etmiyor zaten.

merhaba
bebekbeklerken bitkisel karışımınızı denedim daha doğrusu dün ilk defa denedim diğer başlıkta sürekli takip ediyodum o kadar sabırla ve o kadar anlayışla o tarifi defalarca anlattınızki hayran kaldım ve karışım için gerçekten çok tşk ederim ben denedim sürdüğüm yerlerde tahriş v.v. birşey yapmadı aksine bacaklarım yumuşacık oldu tarifte değişiklikler yaptığınızı söylemişsiniz etil alkolü çıkardığınızı ben tarifinizle çok yakından ilgilendiriyorum lütfen bilgilendirirmisiniz.çok teşekkürler şimdiden

merhaba sevgi,etil alkolü çıkarmadım
çözme işlemi tamamlandığında etil alkolü uzaklaştırdığımı yazdım,yanlış anlaşılma olmasın.
sevgiler

sitesindeki yazıyı çeviriyorum:

60ml lik tüp: küçük alanlar için uygun yani genital bölge ve yüz için kil azaltıcı losyon. tüyler kökünden alınıp uygulandığında tüylerin %10unun bir daha çıkmayacaktır. eğer traş sonrası sürülürse bu da tüylerin çıkışını yavaşlatacaktır. 39 dolar

120 ml lik spreyi, kalça ve bacaklar gibi geniş bölgeler için. yine aynı açıklama. 57.40 dolar

işte setleri var.. vs vs

en altta başka bir sıvı var, bu da batıklar içinmiş. içerde uzayan tüyler, isilik yapanlar için özel losyon. 33.40 dolar

şimdi ürün içeriğine bakıyorum.. bebekbeklerken bu kısmı yine siz açıklıcaksınız sanırım bize, çünkü baktım ve anlamıyorum :) bi ürün altında ne işe yaradığı. aslında sitede sağlı solluydu da buraya kopyalayamadım.

Kalo® içeriği
içerik
ne işe yaradığı
Aqua
Su
Paraffinum Liquidum
ağrı kesici/skin conditioning agent
Glycerin (bildiğimiz gliserin)
su ve alkolü çözündüren madde, yumuşatıcı ve koruyucu
Propylene Glycol
nemlendirici içeren faktör
Cetyl Alcohol
emülsiyon yapıcı etkili alkol
Stearic Acid
yumuşatıcı bir sebze yağı
Sucrose (sakaroz)
sulandırıcı
Triethanolamine
pH dengeleyici
Persea Gratissima
cildi uygun hale getirici faktör
Lactic Acid (laktik asit)
nemlendirici/düzleştirici faktör
Citrus(narenciye) Grandis
cildi uygun hale getirici
Chamomilla(papatya) Recutita
ağrı kesici/Antioksidan
Dimethicone
cild koruyucu/nemlendirici
Lanolin Oil - (lanolin yağı)
nemlendirici/ağrı kesici
Betaglucan
cild sağlığı ve onarımı için yararlı buğdaydan elde edilmiş protein ve yağlar
Propylparaben
koruyucu
Methylparaben
koruyucu
Diazolidinyl Urea
koruyucu
EDTA
molekül bağlayıcı faktör :S
Polysorbate 20
emülsiyon yapıcı madde

yararlarını trye çevirdim, içeriklerin de bulabildiklerimin türkçesini yanına yazdım. idare edin sakat oldu biraz. ben biraz daha karıştırıyım siteyi.

ovv ovvvvvv
bununda içeriğindeki birçok madde kıllara etkisiyle tezat malasef:((
ben içeriğini çok incelememiştim ,burda içerdiği bütün bitkiler yazmıyor ,yazmazda
bi arkadaşımın tahmini söylediği birkaç bitkinin etkisiyle işe yarayacağını umuyordum
bi kere lanolin bir yağdır,yağın yapısını bozmak yerine ,kılları güçlendirir(kullanım amacıda cildi nemlendiriyor olması,daha öncede söylediğim gibi kıllardan kurtulmak istenilen dönemlerde yağ içerikli ürünlerden uzak durulması gerekiyor)
burdaki verilen içerikte kıla bizim istediğimiz etkiyi verebilecek 2 madde var yanlız
biri laktik asit diğeride papatya..
diğer bitkiler patent koruma altında olduğundan kimse bu bitkilerin bilgisine ulaşamaz tahmin ediyorum,ancak geniş çaplı abract taraması yapılırsa belki bulunur ,ben incelemedim şuana kadar
yine içerikte kullanılan maddeler koruyucu özellikli maddeler
gliserinde olumlu değildir
arkadaşlar bunlar benim kendi görüşlerimdir
bu görüşlerimin altında tabiki sebepler vardır,körü körüne inandığım şeyler değildir
içeriğinde bilmediğimiz aktif bitki ekstreleri nedir bilemiyorum hepsini ama işe yarar bitkiler olsada ,bu yukarıda sözü geçen içerik nedeniyle bana göre çok işe yaramayacaktır...

sıkça sorulmuş sorularını da çeviriyorum az kaldı :)

kızlar farkındamısınız,böyle araştıra araştıra uzman olucaz
Hair Growth Inhibitor işini çözücez gün geçtikçe :))
december emeğine sağlık arkadaşım,emek verip buraya aktardığın için
merak edenler için faydalı bilgiler oldu,tşk

şimdi sıkça sorulan sorular kısmındakiler çevirmeye çalışcam arkadaşlar. rastgele :))

Kalo güvenli bir ürün müdür?

Evet. Kalonun güvenli bir ürün olduğu kapsamlı çalışmaların neticesinde kanıtlanmıştır. her doğal ürün gibi allerjik bir tepki verip vermeyeceği önceden bir parça ile test edilmelidir. herhangi beklenmeyen bir etkide sabun ve suyla yıkanmalıdır. kimyasal epilasyon ardından kolayu önermiyoruz, çünkü deri yanabilir. (burda tüy dökücü kremlerden bahsediyor)

sprey ürün mü daha iyi yoksa losyon mu?

iki ürün de etkilidir. sprey ürün geniş vücud alanları için idealdir, kalça ve bacak gibi. losyon da yüz, kulak ve genital bölge için en iyisidir. ancak losyon daha pürüzsüz sonuçlar vermekte ve çoğu kişi de losyonu daha kolay uygulayabilmektedir.

kaloyu vücudumun her yerine uygulayabilir miyim?

kalo genital bölge dahil vücudun her yerine uygulanabilir. kalo erkek ve kadında eşit etki eder. eğer hassas bir bölgeye kaloyu uygulamayı düşünürseniz ilk önce ufak bir alanda deneyin, bir reaksiyon görmezseniz uygulayın.

kalo nasıl etki ediyor?

sir ağda, şeker ağda veya cımbızla kökünden alınan tüyler ciltte minik açıklıklar oluşturur. kalo bu ufak bölgelere masajla yedirildiğinde açık foliküllere etki eder ve içeriğindeki maddeler yeni kıl oluşumuna zarar verir. sülfür de sağlıklı tüy oluşumunun temel taşlarından biridir. ve kalodaki doğal sülfür azaltıcı kılların tekrar oluşumunu engeller.

peki bu kadar çok hızlı etkili olmasının sebebi nedir?

üçlü karışım etkili sülfür azaltıcı, kalonun diğer ürünlerden en önemli farkıdır. bu organik özler tüyleri "anagen" veya "büyüme" safhasında uyandırır ve azaldır. içeriğindeki nemlendiriciler diğer tüy azaltıcıların aksine daha iyi cildde emilmesini sağlar.

bu sülfür azaltıcı nedir?

bu sülfür azaltıcı, sülfürün oluşumda gerekli olan molekül bağlarının oluşmasını engeller. sülfür de tüy oluşumunda önemli bir etkendir. böylece sülfürün oluşumunu engellediğimizde tüyün oluşumunu da engellemiş oluyoruz.

ne kadar sürede etkisini gösterir?

bir çok doğal bitkisel üründe olduğu gibi, kalonun etkisi de vücuddan vücuda göre değişecektir. genel olarak bizim deneylerimiz sonucu tüy çıkmasının %10u her kalo seansında gözle görülür biçimde azalmaktadır.

vücudun değişik yerlerindeki etkisi farklımıdır?

evet. tüyün ince ve zayıf olduğu bölgelerde, örneğin kadın yüzü kalonun en etkili olduğu alandır. eğer tüy yapısı orta veya çok kalın ise kalonun işlevini tamamlaması daha uzun sürecektir.

ilk seanstan sonra sonuç alabilecek miyim?

muhtemelen. ancak çoğu kullanıcı 2 veya 3 seans sonra sonuç alacaktır. kesin sonuçlar için 1 yılı aşkın süre uygulanmalıdır.

neden kalo yüzde 10 gibi parça parça etki ediyor?

tüyler aynı anda ancak %10 veya %15i anagen veya büyüme safhasında olurlar. kalo da tüylerin bu safhalarında etkilidir.

traş sonrası kalo işe yararmı?

traş sonrası düzenli kullanımda tüylerin gecikmesi ve zayıflaması türünden sonuçlar alabilirsiniz. gerçek şu ki, bazı durumlarda uzun süre kullanımda tüylerin çıkışı tamamen durdurrulabilir. ancak yine de kalonun en çok işe yaraması için tüylerin köküknden alınması gerekmektedir.

kalonun etkileri kalıcımıdır?

kişiden kişiye göre değişmektedir. tüylerin kökünden alındığı durumlarda tüyler geri uzamayacaktır. eğer traş sonrası kullanılırsa daha cılız ve daha yavaş çıkacaktır.

kalo ne zamandan beri satılıyor.

kalo ilk 1997de tanıtıldı. 5 yıl süresince de test edildi.

oyyyyyyhhh tirledim haaa -tatlicadiarzu- çeviri işleriniz itinaynan yapılır :roflol:

klinik deney raporu da var. 1 sayfaya yakın. işin özeti 100 kadının 90ında işe yaramış.

işte bende kullanıcı yorumları ve kalonun etkisiyle ilgili yorumlardan çok etkilenmiştim,bitkisel kökenli olması ayrca etkilemişti ama yinede bu içeriklerden sonra biraz ımmm düşündürücü demeden alamıyorum kendimi,denemek isteyenler deneyip sonuçları daha iyi yorumlayacaktır muhakkak,bende temmuzda temin edeceğim,kullanırsam burdan paylaşırım .
birde şunu söylemeden geçemeyeceğim
kozmetiklerde kullanılan bazı kansoröjen katkı maddeleri beni herzaman endişelendiriyor..
bu sebepledirki kıllarım için çözümü doğada aramaktayım :))

Kalo,Finally free,Ultra hair away yazıp aratırsanız yutupta çok açıklayıcı aydınlatıcı videolar var 'kalo'zedelerden.

Back