Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I ııhh ben vazgeçtim artık böyle şeylerden. Sonuç yok. Önce övülür övülür ondan sonra sonu hüsran. Bi kişiyide duymadım evet tamamen geçti diyen. Lazeri denicem artık. O da sonuç vermezse temelli bırakıcam bişeyler denemeyi..
oda kesin çözüm değilki
ten yapısı tüy yapısı anası babası yedi ceddi içtiği suya kadar etkenmiş nalet olasıca şeylerde..
esmersen bi kere unut direk :1no2: :1no2:
tüylerin ince yapılı ve seyreksede direk vazgeç parana yazık benneyaptımki benneyaptımki
kısaca tüylerini sevmeyi ve onlarla yaşamayı öğren delikafadulden delikafadulden -tatlicadiarzu-
oda kesin çözüm değilki
ten yapısı tüy yapısı anası babası yedi ceddi içtiği suya kadar etkenmiş nalet olasıca şeylerde..
esmersen bi kere unut direk :1no2: :1no2:
tüylerin ince yapılı ve seyreksede direk vazgeç parana yazık benneyaptımki benneyaptımki
kısaca tüylerini sevmeyi ve onlarla yaşamayı öğren delikafadulden delikafadulden -tatlicadiarzu-
Esmerim benneyaptımki bunlara para harcamaktansa denicem lazeri. Koltuk altıma yaptırıcam, bu arada hiçte seyrek ve ince değiiiler :1ninca:
bu kadar emin konusma istersen:mymeka:
bi tanidin favori bolgesinde cok ince ama goze batan yogunlukta tuyleri vardi bak kil demiyorum epilasyona gitti 6 ay gibi kisa bi surede yok oldu yani ince tuylerinde cozumu var...:ecrin_bebek:
dene o zaman cnm içinde kalmasın
hacı adres tel her bişi ver bana ..
nerde o gittiği yer ????????
bende gitcem :enbuyukkk: :enbuyukkk:
belcikada gelebilcen mi:smiley-cool:
bak ne dicem bana ciddiysen sayet google dan arat yaz ciz oku bilmem bisiler yap
illaki guvenilir bi yer bulursunşutarafagitti
kasımdan sonra gelebilirim tabe nie gelmiyim kaydirigubbakcemile
yok kızım yok burda ınce kıl yapısına uygun makina yok
Kalo,Finally free,Ultra hair away yazıp aratırsanız yutupta çok açıklayıcı aydınlatıcı videolar var 'kalo'zedelerden.