• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl yok edici yeni bir ürün daha:))KALO

Beany

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
1.169
8
358
Diğer
kıl konusunda bir haber daha,yine tamamen bitkisel kökenli kalo adlı bir ürün duydum.canada'da üretiliyormuş,icerigindeki bitkiler hakkında sadece herbal extract ibaresi var,60 ml 19,90 euro yani 40 tl civarı ,bana verilen fiyat bilgisi daha yüksekti bugün araştırdım heryerde fiat 19,90 eu.
ve bu ürün kıl kökünü tamamen çok kısa seanslar sonucu bitiriyormuş
yurtdışından bu ürün nasıl getirtilir,kargosu çok tutar yafuu:))
çok etkili olduğuna dair sağlam kaynak var ama nasıl temin edilir:((

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürün hakkında detaylı bilgie ulabilmek için ingilizce bilmek gerekiyor
ben bu ürünün resmini eklemek istiyorum ,yasak değilse
biri beni bilgilendirebilrmi
şuan bi abd de duydum böyle bi etkili ürün birde şimdi bu kalo var
karınca yağı bioder vs gibi ürünlerden memnun kalıp tüylerim tamamen bitti diyen hiç yok denecek kadar az çünki
bence bu ürünü nasıl temin edebiliriz bi araştırmak gerek
nette tüyleri sonsuza kadar yok ettiğine dair çok fazla bilgiye rastladım
fiyatta çok makul
bence deneyip burda bilgilerimizi paylaşmak iyi olurdu
ne dersiniz....

düşünsenize 10 milimi 7 tl ye geliyor yaklaşık kalo nun
bioderin 10 ml i 23 tl civarı
ve tüyler seans başına sadece 1 gün uygulanıyor
24 saat içinde 8 saat arayla 3 kez tek gün kullanılıyormuş
hem hesaplı geldi bana hemde kullanımı rahat geldi
kol altı+bikini+tüm bacak için 10 ml e yakın anca gidiyormuş
e 60 ml i 6 seans kullanabiliyoruz bu durumda...

a.s.canım resminii koysan bi sorun olmaz merak ettim aslında eger cidden bitiriyorsa cok güzelCADIARZU

canım peki nasıl bişeymiş bu bioder gibi epilasyon sonrası sürülen bir ürün mü ? yoksa tüyleri almadan da uygulanabiliyor mu?
resmini ekleyebilirsin canım.. sadece link verme.

evet epilason sonrası uygulanan bi ürün
farklı sitelerde ürünün tek gün 3 yada 4 kez 6 yada 8 saat aralıklarla uygulanması
ürünün fotosu şöyle
herbalremediesusa203988.jpg

sprey olarakta mevcut krem olarakta
ben krem olanın fiyatını söylemiştim yukarda

tüyleri herkesin kıl yapısnın farklı oma özelliğine göre değişiyor
sert ve kalın kıllarda daha etkiliymiş

kızlar araştırmaya devam ettikçe tüm bildiklerimiş aktarmaya devam edicem
ha gayret kılsız yaşamaya az kaldı kaydirigubbakcemile3

ohooo piyasada türedikçe türediler heee hangine güvenize :s :D ingilizcesi varsa sorun değil,çoğunu anlayabilirim..

ben arama motorunda zor buldum valla burdan adres vermek yasak diye veremiyorum
kalo diye aratınca başka kalo markalı ürünler çıkıyor
şöyle aramayı deneyin (Kalo Hair Inhibitor Lotion)
ayda buna yakın kelimeleri

ohooo piyasada türedikçe türediler heee hangine güvenize :s :D ingilizcesi varsa sorun değil,çoğunu anlayabilirim..

eeee herşeye çare buldular
bi bizim şu uyus kıllara çözüm bulamadılar nede olsa:))
kıl-tüy sorunu hem estetik hem psikoloij olarak bu şikayeti yaşayanlar için büyük bir sorun haline gelebiliyo çoğu zaman
işin ticari boyutuyla uğraşan insanlar içinde büyük rant sağlayabilme fikri hiç fena olmasa gerek ,değilmi :))
denemeye değer bir ürüne benziyo ,şayet türkiyeye temininide bir çözsek çok iyi olacak yoksa böle resmine baka baka kalıcaz :))

türkiyede yokmuş...yurtdışından getiretebilecek olsam Vaniqa.yı getirtirdim doğrusu .D

türkiyede olmadığını söyledim zaten melike
canadada üretiliyomuş ama başka ülkelerde satış yapılıyor
vaniga buna kıyasla daha pahalı değilmi
vaniga hakkında çok fazla bilgim yok
bu ürün için tüyleri tamamen yok ediyor bilgilerine ulaştım
benden bi fikirdi sadece
dileyen ilgilensin:))
kadınca paylaşmak adına herşey :enbuyukkk:

teşekkürler...bend e sitesine açıp baktım zaten..ama işte yurtdışında olması problem..ben şuan bitki dermanı kullanıyorum..gayet de düzenli kullandım ama bitmek üzere,daha bi faydasını göremedim..inatla devam edeceğim..:D buarada nane kürünü de uyguluyorum,bu btsin soğan kürünü de uygulayacağım..

uygula bacım uygula
öss deneme tahtasına döndük:))
vurgulayarak söylüyorummmmm---içerisinde herhangi bir yağ içeren maddeyi cildinize uygulamayın
gözenekleri kapatıp geçici bir süre tüy oluşumunu engellemekten başka bi yararı yokmuş
onun dışında ne istereniz deneyin,kıllarınız kuvvetlenmesin yani....

ben bugün kalo nun satışının yapıldığı bikaç siteye mail attım ,dünyanın heryerine gönderimleri varmış
kargo ve banka için havale masraf bilgisi istedim
cvp gelince paylaşıcam burdan

kadınlar tüyleri problem yaptıkça yeni yeni ürünler çıkıyo güldüm geçtim sadece bende çıkarayım böyle bişey iyi para eder valla hiç birine güvenim yok artık parama yazık yahuu. eğer dediğiniz kadar etkiliyse türkiye ye de gelir diye düşünüyorum...

aynen ppapatya..denemediğim ürün sanırım kalmadı,ama durum aynı..üstelik hormonel bir sorunum da yok fff..

kadınlar tüyleri problem yaptıkça yeni yeni ürünler çıkıyo güldüm geçtim sadece bende çıkarayım böyle bişey iyi para eder valla hiç birine güvenim yok artık parama yazık yahuu. eğer dediğiniz kadar etkiliyse türkiye ye de gelir diye düşünüyorum...

güveniniz olmaması mevzusunda çok haklısınız ,bişey diyemem
ama bu kadar ön yargılı olmamak gerekir diye düşünüyorum
bu platformda çiş ten tutunda birçok şey denendi ,deneniyor biliyorsun
belki benim senin için kıl-tüy konusu çok ciddi boyutlarda değil ama biçok bayanın psikolojisini olumsuz etkileyebiecek boyutlarda sorun yaşayan insanlar var
herkes duyduğu araştırdığı bilgileri paylaşıyor
kullanıp kullanmama isteği kişilerin kişisel tercihine kalmıştır..
ben bu ürünü duydum ve belli bi zaman araştırdım kendi çapımda
kalo 1997 de piyasaya çıkmış ve olumlu yorumlar çok fazla ürün hakkında
bildiğiniz gibi vanqa adlı abd de üretilen o muhteşem tüy yok edici solüsyon da çok hit olmuş ama Türkiye de pazarlanmıyor
her iyi ürün Türkiye de pazarlanıyormu sanıorsunuz siz..
bunun çok çeşitli sebepleri vardır muhtemelen ,kimbilir belki maliyetler belki türkiyedeki benzer üürünü üreten kişiler bunu engelliyordur bilemeyiz
kısacası ben de birçok arkadaşım gibi belki faydalı olabilirim düşüncesiyle paylaşmak istedim sadece..

niye sinirlendiniz ki ben size bişey demedim. herkes çözüm arıyor tüy az da olsa çokta olsa bütün bayanların derdi o kadar çok şey denedim kii pes ettim artık hiç birine güvenim yok inanmıyorum ben sadece bunu vurgulamak istedim. etkiliyse ne ala bende kullanırım ama hep hüsran olumlu bi sonuç yok umarım anlamışsınızdır beni...

Back