- 29 Kasım 2020
- 135
- 129
- 45
-
- Konu Sahibi Zenith saati
Benim o ağda yapanBenim konumda Kocasına AĞDA yapan biri vardı o gelsinde anlatsın
Kız zemheri senmiudin abooBenim
Benim o ağda yapanama adam razı gelmeden olmaz. Bir de dökülüyorsa her yerinden dökülüyordur hangi birine yapacak ağdayı, yolunmuş tavuğa çevirmek de olmaz bilemedim ki
Ben her konuda varım yavrum, eğleniyorum burada gezerken, insanlara yardımcı olabileceğim bir şey varsa fikrimi söylüyorum ya da yeni şeyler öğreniyorum ufkum açılıyor. Bdv ve cinsellik konuları favorimKız zemheri senmiudin aboo
Ne fenasin yaBen her konuda varım yavrum, eğleniyorum burada gezerken, insanlara yardımcı olabileceğim bir şey varsa fikrimi söylüyorum ya da yeni şeyler öğreniyorum ufkum açılıyor. Bdv ve cinsellik konuları favorim
Pandemi yüzünden eve kapanan gruptanım fırsatı değerlendirip evliliğimi besliyorum
Ne fenasin ya
Biz hem güldüm hem coştum hem de şaşırdık
Sana tavsiyem adamı bol bol kizdirBiz hem güldüm hem coştum hem de şaşırdıkalevv
Kidirmasakta devam zatenSana tavsiyem adamı bol bol kizdir
Süpürge değilde iç çamaşırını ebeveyn banyosunda çıkarttırıyorum elinle vücudunu ovala kopanlar varsa dökülsün diyorum böylelikle yatağa yere dökülen az oluyor banyodakilere su tutuyosun gidiyor kolayca.Birlikte olmadan önce Adamın göğsüne tut süpürgeyi süpür en azından yatağa falan dokulmez
Çözün basit ya alacak, ya süpüreceksiniz arkasından. Başka çare yok.
Benimki alıyor allahtan yoksa benimkinin de dökülüyorduSüpürge değilde iç çamaşırını ebeveyn banyosunda çıkarttırıyorum elinle vücudunu ovala kopanlar varsa dökülsün diyorum böylelikle yatağa yere dökülen az oluyor banyodakilere su tutuyosun gidiyor kolayca.
Almasını istemem hem kısa olunca batıyor hemde erkeğe yakışıyor benim derdim dökülmesiyleBenimki alıyor allahtan yoksa benimkinin de dökülüyordu
Dökülme karşıtı şampuanları duşjeli niyetine kullansanız faydası olur mu kiAlmasını istemem hem kısa olunca batıyor hemde erkeğe yakışıyor benim derdim dökülmesiyle
Bilmem ki olalabilir bi denemek lazım.Dökülme karşıtı şampuanları duşjeli niyetine kullansanız faydası olur mu ki